پاسخ : پيشاپيش تولدت مبارك همه كسم تولدت مبارک افشین جان فرناز جون هیجانشو قبلا اجرا کرده الان فقط تبریکاش مونده ایشالله در سایه حق همیشه پاینده باشی :love0041: در دردها دوست را خبر نکردن خود یک عشق ورزیدن است تولدت مبارک
پاسخ : پيشاپيش تولدت مبارك همه كسم منم قبلا تبریک گفتم ولی هرچیزی روزخودش خوبه بازم تبریک اقا افشین
پاسخ : پيشاپيش تولدت مبارك همه كسم بله دیگه فرناز از ترس اینکه مبادا نرسه تبریک بگه خیلی زودتر تبریکشو گفت ولی فکر کنم الانم بتونه بیاد.. افشین جون تولدت مبارک عزیزم...:ghalb:
پاسخ : پيشاپيش تولدت مبارك همه كسم ممنون ازت عسلی بازم که غافل گیرم کردی که :happy0044: برا شعر قشنگتم سپاس بانوی من :ghalb: منم دوست دارم نفسی ................... :shad2::mach: ممنون ازت دادا خوشگله :mach: ممنون ازت اجی جون شمام موفقو سرزنده باشی :love0041: ممنون ازت پرستو خانوم , موفق باشی:love0041: اره دادا تو این یه کار دوس داره نفر اول باشه ولی دیگه نیتونه بیاد درس داره ازت ممنون داداشه گلم , موفق باشی :love0041: ممنون ازت عزیزم :ghalb:
پاسخ : پيشاپيش تولدت مبارك همه كسم تولدت مبارک افشین جان برات شادی و موفقیت و خوشبختی همراه فرناز عزیز آرزو می کنم فرناز جان شعرهایی که نوشتی واقعا قشنگ بودن :love0041:
پاسخ : پيشاپيش تولدت مبارك همه كسم ممنون ازتون طاووس جان ایشالله شمام موفق باشین و سلامت به تاپم خوش اومدین , خوشحالم که تو جمع ما هستی ایشالله تو اینجام با فعالیتی که خواهین داشت زودی تو لباس مدیریتی ببینیمتون :thumbsupsmileyanim:
پاسخ : پيشاپيش تولدت مبارك همه كسم شرمنده بخدا اجی متوجه تبریکت نشده بودم:sadsmiley: خیلی خیلی ممنون اجی جون , لطف کردی:ashamed0001: ایشاالله همیشه شادو سرزنده باشیو موفق :love0041: