پاسخ : پيشاپيش تولدت مبارك همه كسم داداش گلم تولدت مبارک امیدوارم سالیان خوش و خرمی رو پیش رو داشته باشی و عشقت رو در کنارت برای همیشه داشته باشی ارزمند ارزوهایت :shad2::shad2::shad2: تبریک دست خالی مرا با سخاوت بی حدت بپذیر… تولدت مبارک… Happy Birthday
پاسخ : پيشاپيش تولدت مبارك همه كسم واااااااااااقعا از همتون ممنونم بخدا كه همتون ماهين مخصوصا فرناز كه اينقد زحمت كشيده دوست دارم جوجو :mach: ولي بچه ها تولد من 23 شهريور ماه كه ميشه ماه ديگه كه فرناز حول شده زودتر اين تاپيكو زده فك كرده تو شهريور ماه هستيم اخه يكم درگير درساشه بيشتر بخاطر همين بوده وگرنه ميدونم كه حواسش جم تراز ماله منه :mabhot: ولي جا داره از يكي يكيتون تشكر كنم كه زودتراز همه بم تبريك گفتين ههههه خيلي خوش به حالم ميشه ديگه درس تا يه ماه هر روزش برام مثله روز تولدمه فرنازم ممنون ازت بخدا اين بهترين كادويه تولدي بود كه بم دادي نه تو بلكه همه ابجيو داداشايه گلم واقعا از همتون ممنونم واقعا ميگم همتون برام عزيزينو مثله خواهرو برادرم دوستون دارم ابجيو داداشايه گلم بازم ممنونم ازتون خيلي گلين :mach: ممنون خانومم دسته گلت درد نكنه جبران ميكنم :gol3:
پاسخ : پيشاپيش تولدت مبارك همه كسم اوووووووووووووووووووووووه بابا تولدشه تازه به دنيا نيومده كه داداش خوش به حالت اين فرناز خوب هواتو داره ها مباركت باشه داداش عزيزم
پاسخ : پيشاپيش تولدت مبارك همه كسم ممنون داداش ايمان خو پشت هر مرد موفقي يه زنه زحمت كشم هست ديگه ايشاالله كه شماهم به عشقت برسي منظورم بهموني كه ميخواييشا :negah: ممنون اجي ميترايه گلم خدا از زبونت بشنوه اجي :khande: هميشه شادو سلامت باشي :gol: ممنون ازت اجي اتنا :shad2: اجي اين حرفا چيه اين همه دوس داري اينجا كه همشونم مثله اجيو داداشايه ادمن چرا ميگي تنهام ديگه اين حرفو نزنيا ممنون اجي اسانا ، شمام هميشه شاد باشينو سلامت:shad2: خو هواشو دارم ديگه اجي اگه نداشتم كه الان نفس كم مياورد :khande: ممنون داش سجاد :gift: ايشالله اول واس شماو اجي اوا بگيريم بعد حالا نوبت ماهم رسيد ميگيري داداش ast: ههههههه دسته گلت درد نكنه داداش ديگه زحمت كشيديو از وقتي كه ني ني بودم تا الانو به تصوير گذاشتي \ واقعا ممنون ازت بزام ممنون داش ازت هميشه موفق باشيو سلامت خنده زهم مثله الان رو لبات باشه :gift: خيلي ازت ممنونم داداشم زحمت كشيدي ايشاله شمام به ارزوهات برسيو دستتم تو دسته عشقت باشه ؛ بعدم داداش انجام وظيفه بود :shad2: اازت واقعا ممنون پرستو جان زحمت كشيدي خيلي خيلي ممنون ازت ايشالله شمام به عشقت كه اق امير برسيو خوشبخت باشين باش ارزويه يه زندگيه خوبو خوشو براتون ميكنم :negah: هرچي از خانوميت بگم كمه بخدا اجي خيلي ممنون ازت كادوت بهترين هديه بود برام ايشالله هرچي از خدا ميخواي بت بدهو زير سايه خونوادت باشي اجي ، جايه خاليو اجيه نداشته فرنازو بخدا براش پر كردي خيلي ممنونم ازت موفقو شاد باشي اجي:gift: داش امير گلم ممنونم ازت خيلي اقايي :gol2: ايشالله ارزويه روزيو ميكنم كه مداله المپيكو از رو سينت اويزون كني :negah:
پاسخ : پيشاپيش تولدت مبارك همه كسم خواهش ميكنم عسلم مگه قرار نشد صداشو درنياريava: ههههههههههههههههههههههه اي جان بخدا نه ماهه بدنيا اومدم نميدونم چرا اين روزا انقد گيج و منگم چندروز پيش مامان خواست از خونه بره بيرون بهم گفت يكاريو انجام بدم هههههههههه وقتي برگشت بهش گفتم مامان گفتي چكاريو انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:khande::khande: حالام نميدونم چرا ولي فك كردم شهريور ماهيم اين آقا افشينم نتونست جلو دهنشو بگيره كه الهي فداش بشم من:bargh::khande: بهرحال همتون ببخشيد:riz513: ولي بد نشد شايد ديگه نتونم بيام نت منكه تولدمو گرفتم همتونو دوس دارم بخصوص اين آقا افشين كه تا امشب با دسته گل نياد در خونمون نميبخشمش:nafaskesh: ava::khande: التماس دعا از همه دارم مراقب خودتون و خوبياتون باشين:gol2::ketab::ketab::shad2::mach:
پاسخ : پيشاپيش تولدت مبارك همه كسم سلام عشقم اگر اشتباه نكنم فردا ديگه 23 شهريوره تولد واقيه واقعيه تو دوست دارم همه كسم تولدت مبارك با اشكي كه از دوريت بر چهره دارم تورا تا روز محشر دوست دارم عاقبت از دوری تو سردی شبنم را با تمام وجود احساس می کنم رویش بی ساقه گل را در پرتو خورشید جستجو می کنم عاقبت بیاد گلهای عاشق هر صبح و شام دعا خواهم کرد در پی نشونی از تو ای غریبه آشنا با نسیم بهاری همراه خواهم شد تا تو را همچون نگینی بر روی موج دریا با خود به ساحلی امن و زیبا برم تو ای محبوب من ای امید شیرین روزهای پر امید من تو را در خلوتگاه یاس سپید در پس شبوهای سفید همچون گوهری نایاب درکنج ذهن پنهان خواهم کرد تا از گزند نامحرمان در امان باشی تو را ای بهترین همچون صدفی از پاکی در صندوقچه قلبم پنهان خواهم کرد و تو برای همیشه برایم می مانی سالروز طلوع خورشيد زندگيت مبارك افشينم دوست دارم