پاسخ : متن تمام ترانه های ابی منو ببخش منو ببخش عزیزم که از تو می گریزم می سوزم و خاموشم تو خودم اشک می ریزم از لحظه تولد سفر تقدیر من بود تنم اسیر جاده دلم اسیر تن بود یه قصه ی تازه نیست خونه به دوشی من هراس دل سپردن عذاب دل بریدن اگه یه دست عاشق یه شب پناه من شد فردا عذاب جاده شکنجه گاه من شد لحظه ی رفتنه دستاتو می بوسم باید برم حتی اگه اونجا بپوسم منو ببخش منو ببخش که ناگزیرم باید برم حتی اگه بی تو بمیرم دریایی از مصیبت پشت سرم گذاشتم وقتی به تو رسیدم دیگه نفس نداشتم من مرده بودم اما دوباره جونم دادی هم گریه ی من شدی عشقو نشونم دادی اگه یه شب تو عمرم چشمای من آسوده همون یه خواب کوتاه زیر سقف تو بوده اگه یه دست عاشق یه شب پناه من شد فردا عذاب جاده شکنجه گاه من شد لحظه ی رفتنه دستاتو می بوسم باید برم حتی اگه اونجا بپوسم منو ببخش منو ببخش که ناگزیرم باید برم حتی اگه بی تو بمیرم
پاسخ : متن تمام ترانه های ابی ظالم اسم تو گل شکل تو گل اما خودت خاری و بس بغض منی نمي شکنی گرفته ای راه نفس، گرفته ای راه نفس اسم تو گل شکل تو گل اما خودت خاری و بس بغض منی نمي شکنی منو مي آزاری و بس، منو مي آزاری و بس ظالم، ظالم منو می آزاری و بس با همه خوب خنده به لب به جان من زخم غضب با همه خوب خنده به لب به جان من زخم غضب همیشه دوست همیشه یار برای من طناب دار با همه دوست با همه یار برای من طناب دار ظالم، ظالم منو می آزاری و بس تو از منی یا برای منی؟ تو عاشقی یا دشمنی؟ یه روز حیات یه روز عدم یه وقت زیاد یه لحظه کم خسته از این حال و هوا از این همه چون و چرا برای خاطر خدا مرا نبر به ناکجا ظالم، ظالم منو می آراری و بس اسم تو گل شکل تو گل اما خودت خاری و بس بغض منی نمي شکنی منو می آزاری و بس، منو می آزاری و بس ظالم، ظالم منو می آزاری و بس با همه خوب خنده به لب به جان من زخم غضب با همه خوب خنده به لب به جان من زخم غضب همیشه دوست همیشه یار برای من طناب دار با همه دوست با همه یار برای من طناب دار ظالم، ظالم منو می آزاری و بس
پاسخ : متن تمام ترانه های ابی ناجی شرق ناجی شرق من تو را می بینم استخوانی بر پوست به گدایی رفتی بر در دشمن و دوست من تو را می بینم تشنه تر از دیروز آن که نان می دهدت نان تو در کف اوست خاک تو سفره ي تو سفره ي تو از کیست سفره ي دنیا پر سفره ي تو خالیست همه جا منتظرند همه کس می پرسند ناجی شرق کجاست؟آن که جنس خود ماست ناجی شرق تویی ناجی شرق منم من که با دیدن توهمه جا می شکنم من که با دیدن توهمه جا می شکنم از چه رو خاک زمین شده تقسیم چنین یک جهان صدها دست مرزها مرز شکست من جهان سوم تو جهانی دیگر سهم تو هرچه که هست سهم من خون جگر سهم از ما بهتران ثروت و امن و امان سهم پا برهنه ها فقر و زندان و بلا در میان سه جهان مرز و دیوار از اوست دشمن بازی ساز رفته در قالب دوست
پاسخ : متن تمام ترانه های ابی کتاب سوخته کتاب سوخته يک کتاب سوخته رو کي مي تونه بخونه با کسي که زنده نيست کي مي تونه بمونه کي مي تونه خونه شو روي دريا بسازه کي مي تونه غير تو ، به سراب دل ببازه اي سپرده دل به هيچ ، اي به دنبال سراب اي تو ساده تر از آب ، مثل بچه اي تو خواب من يه روز دوست داشتنو مثل تو بلد بودم خوب بودم با خوبيا با بدي ها بد بودم حالا اما واسه تو يه بت پوشالي ام تو پر از عاطفه اي اما من توخالي ام يک کتاب سوخته رو کي مي تونه بخونه با کسي که زنده نيست کي مي تونه بمونه تو وجودم هيچي نيست ، برهوته برهوت عمرتو هدر نده توي اين کوير لوت من که فردا ندارم ، تو به فکر فردا باش کم کم عادت مي کني با زمين و آدماش
پاسخ : متن تمام ترانه های ابی تهمت تهمت اي خدا کاشکي براي آدما دل بي رنگ و ريا ساخته بودي کاشکي جاي غضب و کينه ي دل دل پر مهر و وفا ساخته بودي ديگه قلب آدما از آهنه کارشون ريا و تهمت زدنه آدما از همه چي دل بريدن جاي روز به ظلمت شب رسيدن واي از اين تهمت بي جا واي از اين رنگ و ريا واي از اين قلب دو رنگ و دل سنگ آدما ديگه قلب آدما از آهنه کارشون ريا و تهمت زدنه
پاسخ : متن تمام ترانه های ابی تحمل کن تحمل كن عزيز دل شكسته تحمل كن به پاي شمع خاموش تحمل كن كنار گريه من به ياد دلخوشيهاي فراموش جهان كوچك من از تو زيباست هنوز از عطر لبخند تو سرمست واسه تكرار اسم ساده تو ست صدايي از منه عاشق اگر هست منو نسپار به فصل رفته عشق نذار كم شم من از آينده تو به من فرصت بده گم شم دوباره توي آغوشه بخشاينده تو به من فرصت بده برگردم از من به تو برگردمو يار تو باشم به من فرصت بده باز از سر نو دچار تو گرفتار تو باشم به من فرصت بده باز از سر نو دچار تو گرفتار تو باشم نذار از رفتنت ويرون شه جانم نذار از خود به خاكستر بريزم كنار من كه وا ميپاشم از هم تحمل كن، تحمل كن عزيزم به من فرصت بده رنگين كمون شم از آغوش تو تا معراج پرواز حديث تازه عشق توام من به پايانم نبر از نو بيآغاز منو نسپار به فصل رفته عشق نذار كم شم من از آينده تو به من فرصت بده گم شم دوباره توي آغوشه بخشاينده تو به من فرصت بده برگردم از من به تو برگردمو يار تو باشم به من فرصت بده باز از سر نو دچار تو گرفتار تو باشم به من فرصت بده باز از سر نو دچار تو گرفتار تو باشم
پاسخ : متن تمام ترانه های ابی درخت توي تنهايي يك دشت بزرگ كه مثل غربت شب بي انتهاست يه درخت تن سياه سربلند آخرين درخت سبز سرپاست رو تنش زخمه ولي زخم تبر نه يه قلب تير خورده نه يه اسم شاخه هاش پر از پر پرنده هاست كندوي پاك دخيل و طلسم چه پرنده ها كه تو جاده كوچ مهمون سفره ي سبز اون شدن چه مسافرا كه زير چتر اون به تن خستگيشون تبر زدن تا يه روز تو اومدي بي خستگي با يه خورجين قديميه قشنگ با تو نه سبزه نه آينه بود نه آب يه تبر بود با تو با اهرم سنگ اون درخت سربلند پرغرور كه سرش داره به خورشيد ميرسه منم منم اون درخت تن سپرده به تبر كه واسه پرنده ها دلواپسه منم منم من صداي سبز خاك سربي ام صدايي كه خنجرش رو بخداست صدايي كه تو ي بهت شب دشت نعره اي نيست ولي اوج يك صداست رقص دست نرمت اي تبر بدست با هجوم تبر گشنه و سخت آخرين تصوير تلخ بودنه توي ذهن سبز آخرين درخت حالا تو شمارش ثانيه هام كوبه هاي بي امونه تبره تبري كه دشمنه هميشه ي اين درخت محكم و تناوره من به فكر خستگي هاي پر پرنده هام تو بزن، تبر بزن من به فكر غربت مسافرام آخرين ضربه رو محكمتر بزن
پاسخ : متن تمام ترانه های ابی وقتی تو گريه می کنی وقتي تو گريه ميكني ثانيه شعله ور ميشه گر ميگيره بال نسيم گلخونه خاكستر ميشه وقتي تو گريه ميكني ترانه ها بم تر ميشن شمعدونيا ميترسنو آيينه ها كمتر ميشن وقتي تو گريه ميكني ابراي دل نازك شب آبي ميشن براي تو ستاره ها ميسوزنو مثل يه دست رازقي پرپر ميشن به پاي تو وقتي تو گريه ميكني غمگين ميشن قناريا بد ميشه خوندن براشون پروانه ها دلگير ميشن نقش و نگار ميريزه از رنگين كمون پراشون وقتي تو گريه ميكني وقتي تو گريه ميكني وقتي تو گريه ميكني وقتي تو گريه ميكني شك ميكنم به بودنم پر ميشم از خالي شدن گم ميشه چيزي ازتنم اسير بي وزني ميشم رها شده تو يك قفس كلافه ميشم از خودم خسته ميشم از همه كس وقتي تو گريه ميكني ابراي دل نازك شب آبي ميشن براي تو ستاره ها ميسوزنو مثل يه دست رازقي پرپر ميشن به پاي تو وقتي تو گريه ميكني غمگين ميشن قناريا بد ميشه خوندن براشون پروانه ها دلگير ميشن نقش و نگار ميريزه از رنگين كمون پراشون وقتي تو گريه ميكني وقتي تو گريه ميكني وقتي تو گريه ميكني
پاسخ : متن تمام ترانه های ابی شب نيلوفری بايد از عطر اقاقي تو رو آغاز كنم با صداي خيس بارون تو رو آواز كنم از تماشاي قناري به تو پرواز كنم به تو پل ميزنم از بهانه هامو از همه شبانه ها مو ميرسم به تو دوباره بوي عطرتو ميدن ترانه هامو پر اسمت ميشن عاشقانه هامو از گل و شعر و ستاره ميرسم به تو دوباره نيستي اما يادت اينجاست وقت گل كردن روياست به تو من ميرسم از اين شب نيلوفری به تو ميرسم من از اين راه خاكستری به تو كه خاطره هامو به هميشه ميبری به تو پل ميزنم از بهانه ها مو از همه شبانه ها مو ميرسم به تو دوباره بوی عطر تو ميدن ترانه هامو پر اسمت ميشن عاشقانه هامو از گل و شعر و ستاره ميرسم به تو دوباره نيستي اما يادت اينجاست وقت گل كردن روياست
پاسخ : متن تمام ترانه های ابی چيزی بگو دلبركم چيزی بگو به من كه از گريه پرم به من كه بی صدای تو از شب شكست ميخورم دلبركم چيزی بگو به من كه گرم هق هق ام به من كه آخرينه آواره هاي عاشقم چيزي بگو كه آينه خسته نشه از بی كسی غزل بشن گلايه ها نه هق هق دلواپسی نذار كه از سكوت تو پرپر بشن ترانه ها دوباره من بمونمو خاكستر پروانه ها چيزي بگو اما نگو از مرگ ياد و خاطره كابوس رفتنت بگو از لحظه های من بره چيزي بگو اما نگو قصه ما بسر رسيد نگو كه خورشيدك من چادر شب بسر كشيد دقيقه ها غزل ميگن وقتی سكوتو ميشكنی قناريا عاشق ميشن وقتی تو حرف ميزنی دلبركم چيزي بگو به من كه خاموش توام به من كه همبستر تو اما فراموش توام چيزي بگو كه آينه خسته نشه از بی كسی غزل بشن گلايه ها نه هق هق دلواپسی نذار كه از سكوت تو پرپر بشن ترانه ها دوباره من بمونمو خاكستر پروانه ها چيزي بگو اما نگو از مرگ ياد و خاطره كابوس رفتنت بگو از لحظه هاي من بره چيزي بگو اما نگو قصه ما بسر رسيد نگو كه خورشيدك من چادر شب بسر كشيد چيزي بگو اما نگو از مرگ ياد و خاطره كابوس رفتنت بگو از لحظه های من بره چيزي بگو اما نگو قصه ما بسر رسيد