پاسخ : اصطلاحات و ضرب المثل های رایج انگلیسی "I give you my word" or "you have my word" به کسی چیزی در این مورد نخواهم گفت. "I'm on top of the world" or "I'm on cloud 9" تو آسمون ها (نشان دهنده خوشحالی) "gets on my nerves" میره رو اعصابم!
پاسخ : اصطلاحات و ضرب المثل های رایج انگلیسی "It's none of your business" or "Mind your own business" به تو هیچ ربطی نداره! یه اشتباهی که در مورد این اصطلاح خیلی رایج هست اینه که بعضی ها میگن "It's not your business"، که معنی کاملاً متفاوتی داره! (یعنی این کاسبی تو نیست) "pain in the neck (ass)" آدم یا چیز اعصاب خورد کن "I don't give a shit" "I don't give a damn" "I don't give a monkey's" اهمیت نمیدم!
پاسخ : اصطلاحات و ضرب المثل های رایج انگلیسی آدم قحطی نیست the sea is full of other fish از مد افتاده its out of fashion نق نزن stop nagging جیک نزد he didnt say a dicky_bird دست تنهام i am single_handed
پاسخ : اصطلاحات و ضرب المثل های رایج انگلیسی دستم بند است im tied up دلم خون است i am sore_hearted دنبال شر نرو let sleeping dogs lie رفیق نیمه راهه he is a fair_weather friend پز نده Don’t show off
پاسخ : اصطلاحات و ضرب المثل های رایج انگلیسی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است The facts speak for themselves گاومان زائید That’s a pretty kettle of fish قافیه را باخت He chickened out از دل و جان مایه گذاشت He put his best foot forward از جلوی چشمم دور شو Get out of my face Or Get out of my sight
پاسخ : اصطلاحات و ضرب المثل های رایج انگلیسی چه عجب از این طرفا Fancy meeting you چه افتضاحی! What a mess چهار چشمی مراقب هستم I am all eyes گاز بده(تند برو) Step on it چشمش شور است He has an evil eye
پاسخ : اصطلاحات و ضرب المثل های رایج انگلیسی meet someone in waterlo کار کسی رو تموم کردن یا شرایط بد برای کسی به وجود آوردن(ضرب المثل بسیار زیبای انگلیسی)واترلو جایی بود که ناپلئون شکست خورد bring somebody back to knee's کسی را شکست دادن it's raining cat's & dogs بارون شدید
پاسخ : اصطلاحات و ضرب المثل های رایج انگلیسی آب تو دلش تکان نخورد He was dead cool Or He was as cool as cucumber حیف شد(افسوس) What a pity! (میوه)درهم No picking out! روی غلتک افتادم(عادت کردم) I got into my stride رویش سنگ پای قزوین است He is as bold as a brass
پاسخ : اصطلاحات و ضرب المثل های رایج انگلیسی عافیت باشه(بعد از عطسه) Bless you فرار مغزها The brain drain فقط نقد Cash down وقت و بی وقت At odd times همینو کم داشتیم That crows it all
پاسخ : اصطلاحات و ضرب المثل های رایج انگلیسی میتونی رویش حساب کنی You can bank on him دست به سرش کردم I sent him packing. دلم را به هم زد It turned my stomach رسیدن بخیر Welcome back سنگ رو یخ شدم I felt like a fool