پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی go to pieces درب و داغان شدن از پا درآمدن خرد شدن She went to pieces when she received the letter about her father's death وقتی نامه ای را که درباره مرگ پدرش بود به دستش رسید، از پا درآمد hold up متوقف کردن به تاخیر انداختن The traffic was held up for a few hours because of an accident that blocked the road رفت و آمد ( اتومبیل ها ) به دلیل تصادفی که جاده را مسدود کرده بود، چند ساعت متوقف شد.
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی give me a break = Get out of here برو بابا ... loaded خر پول ، مایه دار lardo=fatso چاقالو
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی so what =i dont care about it اهمیتی نمیدم not lift a finger دست به سیاه سفید نزدن I'll get you میکشمت ..
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی free loader مفت خور drive s.one up a wall اون روی کسی رو بالا اوردن when the hell freezes over وقت گل نی
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی what's eating you ? چی شده ؟ =what's wrong pot belly شکم قلمبه teeny tiny کوچولو موچولو
پاسخ : ضرب المثل های ایرانی به همراه معادل انگلیسی Alright , stop talking about proverbs cuz people use them seldom , here I'm to talk about idioms that can help you out sometimes Search me : How should i know معني search me در فارسي يعني از كجا بدانم Come hell or high water معادل فارسي ( ديگه فرقي نمي كنه آب از سر ما گذشته ) Untill hell freezes over معادل فارسي ( وقت گل ني ) مثال In IRAN , your requests will be answered untill hell freezes over در ايران ، درخواست هاي شما زماني جواب داده خواهد شد كه جهنم سرتاسر يخ زده باشد.
پاسخ : ضرب المثل های ایرانی به همراه معادل انگلیسی Give you a buzz تلفن كردن به كسي مثال I'm sorry I'm busy right now , I will give you a buzz as soon as I get free خيلي متاسفم درحال حاضر سرم شلوغه ، بمحض اينكه سرم خلوت شد به شما زنگ مي زنم Dirty look مثال : I gave that boy a dirty look when he stared at my sister , oh com'on man , Is that all I can do , معادل فارسي : چپ چپ نگاه كردن Take up مثال : My new job begins from 8:00 to 18:00 , It takes up all my time indeed , I even can't do an ordinary private affair of mine معادل فارسي : اشغال كردن
ضرب المثل های انگلیسی [TABLE="width: 88%, align: center"] [TR] [TD]First catch your hare, then cook him مرغی که در هواست نباید به سیخ کشید [/TD] [/TR] [TR] [TD]To run with the hare and hunt with the hounds یکی به میخ و یکی به نعل زدن [/TD] [/TR] [TR] [TD]To carry coals to Newcastle زیره به کرمان بردن [/TD] [/TR] [TR] [TD]To go with the stream همرنگ جماعت شدن [/TD] [/TR] [TR] [TD]To move heaven and Earth آسمان را به زمین دوختن [/TD] [/TR] [TR] [TD]Physician, heal thyself کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی [/TD] [/TR] [TR] [TD]To milk the ram آب در هاون سائیدن [/TD] [/TR] [TR] [TD]Spare the rod and spoil the child کسی که بچه خود را نزند روزی به سینه خود خواهد زد [/TD] [/TR] [TR] [TD]The shoemaker's wife goes the worst shod کوزه گر از کوزه شکسته آب می خورد [/TD] [/TR] [TR] [TD]Half a loaf is better than no bread کاچی به از هیچ چیز است [/TD] [/TR] [TR] [TD]When in Rome, do as the Romans do خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو [/TD] [/TR] [TR] [TD]To get out of bed on the wrong side از دنده چپ برخاستن [/TD] [/TR] [TR] [TD]There is honour among thieves سگ سگ را نمی خورد [/TD] [/TR] [TR] [TD]One should not look a gift horse in the mouth دندان اسب پیشکشی را نمی شمارند [/TD] [/TR] [TR] [TD]Strike while the iron is hot تا تنور گرم است باید نان پخت [/TD] [/TR] [TR] [TD]One swallow does not make summer با یک گل بهار نمی شود [/TD] [/TR] [TR] [TD]Light come, light go باد آورده را باد می برد [/TD] [/TR] [TR] [TD]His bread is buttered on both sides نانش در روغن است [/TD] [/TR] [TR] [TD]He is a button short یک تخته اش کم است [/TD] [/TR] [TR] [TD]To put the cart before the horse سرنا را از ته گشاد آن زدن [/TD] [/TR] [TR] [TD]To dance to a person's tune به ساز کسی رقصیدن [/TD] [/TR] [TR] [TD]He is a dog in the manager نه خود خورد نه کس دهد، گنده کند به سگ دهد [/TD] [/TR] [TR] [TD]Like water off a duck's back چون گردکان بر گنبد [/TD] [/TR] [TR] [TD]Like a duck in thunderstorm مثل خر در گل مانده [/TD] [/TR] [TR] [TD]All is well that ends well شاهنامه آخرش خوش است [/TD] [/TR] [TR] [TD]Birds of a feather flock together کبوتر با کبوتر باز با باز [/TD] [/TR] [TR] [TD]To bite a file آب در هاون سائیدن [/TD] [/TR] [TR] [TD]To have a finger in every pie نخود هر آشی بودن [/TD] [/TR] [TR] [TD]His fingers are all thumbs دست و پا چلفتی است [/TD] [/TR] [TR] [TD]To pour oil on the fire آتش را دامن زدن [/TD] [/TR] [TR] [TD]There is no smoke without fire تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها [/TD] [/TR] [TR] [TD]To fall from the frying pan into the fire از چاه درآمدن و در چاله افتادن [/TD] [/TR] [TR] [TD]A burnt child dreads the fire مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد [/TD] [/TR] [/TABLE]
اصطلاحات و ضرب المثل های رایج انگلیسی mind your step جلوی پاتو نگاه کن he put me to shame آبروی مرا برد then what آخرش که چی nevermind مهم نیست its not aconomical مقرون به صرفه نیست good for you خوش به حالت I ache for her دلم برایش پر میزند dont pick on me سر به سر من نذار the odds are against me شانسم خشکیده است dont take long طولش نده “I give you my word" or "you have my word" به کسی چیزی در این مورد نخواهم گفت. "I'm on top of the world" or "I'm on cloud 9" تو آسمون ها (نشان دهنده خوشحالی) "gets on my nerves" میره رو اعصابم! it's none of your business" or "Mind your own business" به تو هیچ ربطی نداره! یه اشتباهی که در مورد این اصطلاح خیلی رایج هست اینه که بعضی ها میگن "It's not your business"، که معنی کاملاً متفاوتی داره! (یعنی این کاسبی تو نیست) "pain in the neck (ass)" آدم یا چیز اعصاب خورد کن "I don't give a shit" "I don't give a damn" "I don't give a monkey's" اهمیت نمیدم! the sea is full of other fish آدم قحطی نیست its out of fashion از مد افتاده stop nagging نق نزن he didnt say a dicky_bird جیک نزد i am single_handed دست تنهام im tied up دستم بند است i am sore_hearted دلم خون است let sleeping dogs lie دنبال شر نرو he is a fair_weather friend رفیق نیمه راهه Don’t show off پز نده You have my word من بهت قول ميدم Fancy meeting you چه عجب از این طرفا What a mess چه افتضاحی! I am all eyes چهار چشمی مراقب هستم Step on it گاز بده(تند برو) He has an evil eye چشمش شور است The facts speak for themselves چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است That’s a pretty kettle of fish گاومان زائید He chickened out قافیه را باخت He put his best foot forward از دل و جان مایه گذاشت Get out of my face Or Get out of my sight از جلوی چشمم دور شو Meet someone in waterloo کار کسی رو تموم کردن یا شرایط بد برای کسی به وجود آوردن(ضرب المثل بسیار زیبای انگلیسی)واترلو جایی بود که ناپلئون شکست خورد Bring somebody back to knee's کسی را شکست دادن It is raining cat's & dogs بارون شدید He was dead cool Or He was as cool as cucumber آب تو دلش تکان نخورد What a pity! حیف شد(افسوس) No picking out! (میوه)درهم I got into my stride روی غلتک افتادم(عادت کردم) He is as bold as a brass رویش سنگ پای قزوین است You can bank on him میتونی رویش حساب کنی I sent him packing. دست به سرش کردم It turned my stomach دلم را به هم زد Welcome back رسیدن بخیر I felt like a fool سنگ رو یخ شدم Bless you عافیت باشه(بعد از عطسه) The brain drain فرار مغزها Cash down فقط نقد At odd times وقت و بی وقت That crows it al همینو کم داشتیم Hands off دست نزنید he broke his word/promise Or He went back on his word زیر قول خود زد by all means مسلما ! he has a high sense of duty او وظیفه شناس است don't get fresh with me پررویی نکن ! I licked my lips دهنم آب افتاد He makes faces دهن کجی میکنه Don’t mention it قابلی ندارد Keep back جلو نیا Hands up دستها بالا He has a big mouth دهن لق است Better late than never دیر آی و باز آی She got a divorce طلاق گرفت He ran into debt قرض بالا آورد It fell to my lot قرعه به نام من افتاد make up one's mind (to decide between alternatives) تصمیم گیری کردن when the hell's frozen over وقت گل نی for the hell of it هویجوری( For no particular reason) sour grapes پیف پیف گربه , پیرزن و درخت آلو (اظهار بی رغبتی به آنچه که دست نیافتنی است) teacher's pet نورچشمی معلم He came running با کله آمد What cant be cured must be endured باید سوخت و ساخت Enough is enough بس کن دیگه Do your best تمام تلاشت رو بکن They have a cat_and_dog life دائما با هم جنگ و دعوا دارند(زن و شوهر) wet blanket ضدحال To be all ears سراپا گوش بودن talk turkey صاف و پوست کنده حرف زدن, رک حرف زدن get the hell out of here گمشو از اینجا It augurs ill بد یمن است Cheese it بزن به چاک(عامیانه) He is down on his luck بخت از او برگشته است He chickened out جا زد(ترسید) I had fortune on my side بخت یارم بود Don't split hairs مته به خشخاش نگذار come clean صادق بودن buy off رشوه دادن To take one's courage in both hands دل به دريا زدن have alot in plate كار زياد و مشغله داشتن بسيار I am your humble كوچيك شما هستم long story short خلاصه اش كنم ( وقتي مي گيم بذار خلاصه بهت بگم..! ) Its between to our ears بين خودمون باشه ( بين خودمون بمونه ) zip it up ساكت باش. Make a big deal about sth از كاه كوه ساختن Lobe of the liver جگر گوشه Eat your word حرفتو پس بگیر Sit on the fence بي طرف ماندن Keep in the picture در جريان امور قرار دادن ring a bell به نظر كسي آشنا آمدن. به ذهن كسي آمدن ( مثلا وقتي كسي رو نديديم ولي مي گيم چقدر به نظر آشنا مي رسه !! ) hang on ثابت قدم ماندن I saw a Saw that saw a Saw saw اولی گذشته see به معنای ديدن saw دوم به معنای ارّه saw سوم به معنای بريدن saw چهارم هم به معنای ارّه من ديدم يک ارّه که داشت ارّه ديگه رو ميبريد،(دست بالا دست بسياره) As the question, so the answer از هر دستی بدی از همون دست پس ميگيری Never say die به دلت بد نیار Don’t rub it in (اینقدر) به رخ ما نکش He took it on the chin (اصلا) به روی خود نیاورد In order of age به ترتیب سن What a cheek چه رویی the ghost of a chance سر سوزني شانس to be run over زير ماشين رفتن this is the limit ديگر شورش در آمده not to turn a hair عين خيال كسي نبودن as sweet as honey به شیرینی عسل on my honour به شرافتم قسم he cant hold a candle to him به گرد پایش هم نمیرسد she is an old maid (دختر) ترشیده است he paid the penalty تقاص پس داد Dont count on your chikens before they are hatched اول چاه رو بكن بعدا منارو بدزد.. He has nothing of his own در هفت آسمان یک ستاره هم ندارد I got cold feet دستپاچه شدم He is wet behind the ears دهنش بوی شیر میده As a matter of fact =to tell you truth راستشو بخوای... I voted aye رای مثبت دادم keep someone posted در جريان گذاشتن ( با كسي ) sell short دست كم گرفتن مثلا وقتي مي گيم فلاني رو دست كم نگير. Rome was not built in a day گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی keep me updated من رو در جریان کارات بذار clothes do not make the man معادل بسيار زيباي مناسب با اين ضرب المثل فكر كنم اين باشه.. تن آدمي شريف است به جان آدميت .....نه همان لباس زيباست نشان آدميت He treads on air روی پا بند نیست Don’t get my monkey up روی سگ منو بالا نیار Live and let live زندگی خودتو بکن No overtaking سبقت ممنوع He has style صاحب سبک است The grass is always greener on the other side of the fence مرغ همسایه غازه
پاسخ : اصطلاحات و ضرب المثل های رایج انگلیسی good for you.1 خوش به حالت I ache for her.2 دلم برایش پر میزند dont pick on me!.3 سر به سر من نذار the odds are againts me.4 شانسم خشکیده است dont take long.5 طولش نده