پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی I took a risk دل به دريا زدم He/She Has the habit of stealing دستش کجه (دزدی) No Man is an Island بني آدم اعضاي يکديگرند
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی Nobody is infallible OR Homer (sometimes) nods انسان جايز الخطاست Nod off چرت زدن Any /Every Tom, Dick, and Harry knows about it. هر ننه قمــــری اینو می دونه
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی He/She Has dangerous political views کله اش بوي قرمه سبزي ميده I desire to be with you دلم هواتو کرده
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی I have no hope in that من که چشمم آب نمي خوره it's beyond his mind عقلش قد نميده She/He Doesnt care a fig ککش هم نمي گزه The night is still young=تازه سر شبه Don't baby me! انقدر عزيزم، عزيزم نکن!
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی کار به جاي باريک رسيده.! = Things have come to pretty pass Capish?! =دوزاريت افتاد؟! take a hike:بزن به چاک cost an arm and a leg. خيلي گرون
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی familiarity breeds contempt: دوري و دوستي man proposes God disposes:از تو حرکت از خدابرکت tit for tat اين به اون در Queen it ملکه وار رفتار کن. Out of the question غير ممکن
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی as quiet as a mouse بي سر و صدا Quite so موافقم، کاملاً درسته on the qui vive گوش به زنگ، هوشيار It suits you : بهت مياد تو بخش اورژانس مرد: He died in the ER. ER مخفف کلمهي Emergency Room است.
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی وقتي کسي در حال نزديک شدن به شماست، در حالي که اسلحه را به سمت او گرفتهايد ميگوييد: Back up or I'll shoot you. (جلو نيا)، عقب وايستا وگرنه شليک ميکنم. Kick the can down the road If you kick the can down the road, you delay a decision in hopes that the problem or issue will go away or somebody else will make the decision later. اين اصطلاح وقتي به کار مي رود که شما در گرفتن تصميمي تعلل مي کنيد به اين اميد که موضوع يا مشکلتون حل شود يا اينکه کس ديگري بعدا تصميم بگيرد.
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی قشنگ ترین اصطلاحات عاشقانه(انگلیسی) I wish I was your lover كاش معشوق تو بودم You know I got this feeling that I just can’t hide میدونی یك احساسی دارم كه نمی تونم پنهان كنم I try to tell you how I feel سعی می كنم كه بهت بگم احساسم چیه I try to tell you about I’m me سعی می كنم كه بهت بگم ولی من Words don’t come easily كلمات به آسانی نمی آیند When you get close I share them وقتی تو نزدیك می شی او نا رو تقسیم می كنم I watch you when you smile من تماشات می كنم وقتی تو لبخند می زنی I watch you when you cry من تماشات می كنم وقتی تو گریه می كنی
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی And I still don’t understand و من هنوز نفهمیدم I can’t find the way to tell you راهی رو برای گفتن پیدا نكردم I wish I was your lover ای كاش معشوق تو بودم I wish that you were mine ای كاش تو مال من بودی Baby I got this feeling عزیزم من این احساس دارم That I just can’t hide كه نمی تونم پنهانش كنم Don’t try to run away سعی نكن فرار كنی There’s many thing I wanna say خیلی چیزهاست كه باید بهت بگم No matter how it ends فرقی نمی كنه چطوری تموم بشه