پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی Oh baby all I need is you عزيزم همه ي چيزي كه من مي خوام تويي All I need is a love you give همه ي چيزي كه مي خوام يك عشقي است كه تو به من بدي Oh baby all I need is you عزيزم همه ي چيزي كه مي خوام تويي Baby you عزيزم تو I wish I was your lover اي كاش معشوق تو بودم
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی I wish that you were mine اي كاش تو مال من بودي Baby I got this feeling عزيزم من اين احساس دارم That I just can’t hide كه نمي تونم پنهان كنم I wish I was your lover اي كاش معشوق تو بودم I wish that you were mine اي كاش تو مال من بودي
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی Baby I got this feeling عزيزم من اين احساس دارم That I just can’t hide كه نمي تونم پنهانش كنم I wish I was your lover اي كاش معشوق تو بودم I wish that you were mine اي كاش تو مال من بودي Baby I got this feeling عزيزم من اين احساس دارم That I just can’t hide كه نمي تونم پنهان كنم Just wanna be your lover فقط مي خوام كه معشوق تو باشم Just wanna be the one فقط مي خوام تنها (يكي ) باشم Let me be the lover بذار معشوقت باشم Let me be the one بذار تنها ( يكي ) باشم
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی سگ در اصطلاحات انگلیسی در این درس، سه اصطلاح با استفاده از کلمه "سگ" آموزش داده می شود: 1- To be in the dog house: وقتی کسی به خاطر کار خطایی که کرده نامحبوب شده باشد انگلیسی زبانان اصطلاحا می گویند "فلانی توی لونه سگه"؛ مثلا اگر رئیستان از کار اشتباهی که کرده اید عصابی باشد می توانید بگوئید: I'm really in the dog house with my boss. 2- The hair of the dog: در بریتانیا یک پیاله مشروب ا ل ک لی که برای رفع سردرد ناشی از مشروب خوری بیش از اندازه شب گذشته توصیه می شود 3 - To make a dogs dinner of something: کاری را خراب کردن
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی 1- It's as easy as pie: این اصطلاح زمانی کاربرد دارد که بخواهیم بگوییم (حل، درک، ...) موضوعی ساده است 2- Pie-eyed: برای توصیف کسی که خیلی مست است می توانیم از این اصطلاح استفاده کنیم 3- To have a finger in many pies: به کسی اطلاق می شود که در تعداد زیادی فعالیت متفاوت مشارکت دارد
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی Ok, now give! …………….………….…………خوب بنال ببینم! I'll teach you! ……….….………..…….حالا بهت نشون میدم! Quite a party! …………………….…………عجب مهمانی ای! There is a dear! …………….……..………..….…..قرب ونت برم! Mind how you go! …….…….......………مواظب خودت باش! My foot! ………..………….…چه مزخرفاتی! ، چه جفنگیاتی! It's a matter of sink or swim! ….مسئله ی مرگ و زندگی است!
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی Like fun! …………….……………! تو گفتی و من هم باور کردم After a fashion ……….……..….…………..همچین بگی نگی! Go for it! ……………………..….بگیرش! ، ولش نکن! ، بزنش! You can't milk a bull ………...….هی میگم نره میگه بدوش! That's the end! …………………..………… همینو کم داشتیم! Over my dead body! ………..…………………....کور خوندی! He's slow on the draw! ………….………دوزاریش کج است! It's all over and done! ……..………….……..کار تمام است! The die is cast! ………….……..…………...کار از کار گذشته! It's all a fiddle! ………….……………… همه اش کلک است! Don't rub it in! ……..……………………اینقدر به رخ ما نکش! What's cooking! ………………….………….………قضی ه چیه؟!
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی I stand corrected. …………….اشتباه خود را قبول می کنم! He's not all there! ………...….……سیمهایش قاطی است! That's a good fun! ………………….……….قصه ی قشنگیه! Mark my words! ...…یک روز خودت می فهمی! یادت باشه! Cross my heart! .........…..!به شرافتم قسم! این تن بمیره He's not the man for that! ………………….این کاره نیست! Use your loaf! ……………..……………کله ات را به کار بینداز! Go fly your kite! ……….…………..سرت به کار خودت باشه! Please yourself!.. هر کاری دلت می خواهد بکن، به من چه! None of your cheek! …..………….فضولی اش به تو نیومده! Your wish is my command……..…….……شما امر بفرمایید! You're a one! …………………..………عجب ناقلایی هستی! I'm not a mind reader! ……….…………علم غیب که ندارم! None of your concern! ……………………….فضولی موقوف! That's torn it! ………………..……………همه چی ضایع شد! Don't ride the high horse! ……..….از خر شیطان پیدا شو! Forget it! …………………….……………شد که شد به جهنم Hop in! ………………………….……………سو ار شو! بپر بالا! Our eyes met! ………….……………چشمانمان به هم افتاد
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی it'll spoil my appetite اشتهامو کور کرده my GOD damn him خدا رحمت کند my GOD bless him خدا رحمتش کند my GOD forgive him خدا ببخشدش my GOD kill him خدا بکوشدت im done تا خر خره خوردم i will get it من جواب میدم
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی poor you اخی spanking call مزاحم تلفنی you have a screw loose یک تختش کمه no pain no gain نامبرده رنج گنج میسر نمیشود tit for tat این به اون در easy come easy go باد اورد رو باد میبره