پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی بى خبرى , خوش خبرى No news is Best news شتر دیدى , ندیدى You see nothing, You hear nothing عجله كار شیطان است Haste is from the Devil کاچى به از هیچى Somthing is better than nothing گذشتها گذشته Let bygones be bygones مستى و راستى There is truth in wine
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی نوکه اومدبه بازار كهنه شد دل آزار Out with the old,in with the new هر فرازى را نشیبى است High places have their precipices هرکه ترسید مرد ,هركه نترسید برد Nothing venture , nothing have همه کاره و هیچكاره Jack of all trades and master of none ارزان خرى , انبان خرى Dont buy everything that is cheap آشپز كه دوتاشدآش یا شورمیشه یا بینمك Too many cooks spoil the broth انگار آسمون به زمین افتاده It is not as if the sky is falling اندكى جمال به از بسیارى مال Beauty opens locked doors آدم عجول كار را دوباره میكنه Hasty work, Double wor
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی آدم دانا به نشتر نزند مشت A wise man avoids edged tools آدم زنده زندگى مى خواد Live and let live آدم ترسو هزار بار مى میره Cowards die Many times Before Their Death كس نخاردپشت من جزناخن انگشت من you want a thing done,do it yourself آب رفته به جوى باز نمى گردد What is done can not be undone آب از سرش گذشته It is all up with him
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی آب ریخته جمع شدنى نیست Dont cry over the spilled milk آب در كوزه و ما تشنه لبان میگردیم we seek water in the sea It is heaven's will خواست خداست Heart and soul با دل و جان- با تمام قوا Don't put the blame on me كاسه كوزه رو سر من نشكن to leave someone in the lurch كاشتن كسی .To steer a middle course. كج دار مریز رفتار كن Which son of ***** did it? كار كدوم حرومزاده ای بوده ؟ To give it an appearance. كلاه شرعی گذاشتن
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی He didn't turn a hair ككش هم نگزید We heavebt god the slightest chance. كلاهمون پس معركه است We shall fall out كلاهمون تو هم میره Black head كله پوك I am your humble كوچیك شما هستم All joking apart از شوخی گذشته I paid dear for it برام گرون تموم شد I could kick myself for doing it گردنم بشكنه كه این كار رو كردم To act as a bully گردن كلفتی كردن
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی A wolf in sheep's clothing گرگ در لباس میش He wouldn't hear it گوشش به این حرفا بدهكار نیست Appearances are deceptive گول ظاهر رو نباید خورد Keep the wolf from the door گلیم خود رو از آب كشیدن To set the fox to watch geese گوشت رو به دست گربه سپردن Not to overtake someone بگرد كسی نرسیدن My blood will be on your head خون من به گردن شما همین و کم داشتیم! that crowns it all. همینه که هست! like it or lump it. هنر کردی! big deal! هنوز بچه ای! you`re wet behind the ears. دهانش بوی شیر میدهد.! he`s as green as grass. هنوز کجایش را دیدی؟(تازه اول بدبختیه) it`s the thin edge of the wedge.
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی اسامی گل ها Margarit گل مروارید Mallow ختمی Marguerite داوودی-مینا Peony گل صد تومانی Geranium شمعدانی Junquil گل نسرین DandelioN قاصدک Sun flower آفتابگردان Butter cup آلاله Sinvia آهار Red bud ارغوان Silk tasseled ابریشم Bind weed پیچک Kock comb تاج خروس Oleander خرزهره Gardeb balsama گل حنا LilyL سوسن-زنبق Lilac یاس بنفش Pansy بنفشهءفرنگی Tulip لاله Snap dragon گل میمون Ston crop گل ناز
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی هوا تو دارم. i am with you. هول شدم! i got panicky. هیچ جا مثل خونه ادم نمیشه. east or west,home is best. یتیم شد. he was orphaned. یالا!تکونی به خودت بده! come on!shake a leg! یکبار برای همیشه. once and for all. یکه خوردم. i was taken aback. هم عقیده هستیم. we are of the same mind. همه فن حریف است. he is a handy man. هرطور میل شماست. as you wish. هرطور صلاح بدانید as you think proper . هر چیزی حدی داره. there is measure in all things. زیر قول خود زد. he broke his word/promise. زیپ دهانت را بکش.!! button your lip
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی Put up with sth با كسي ساختن With open arms با آغوش باز Finger a thing با چيزي ور رفتن Face the reality با حقايق مواجه شدن Be razed to the ground با خاك يكسان شدن On a full stomach با شكم پر Live in genteel poverty با سيلي صورت خود را سرخ نگه داشتن With one's nose in the air با فيس و افاده
پاسخ : مجموعه کاملی از اصطلاحات در زبان انگلیسی Carry on with sb با كسي رويهم ريختن There you go again! باز كه شروع كردي؟ I was not born yesterday بچه كه نيستم Be a dirty mouth بد دهان بودن Die for sth براي چيزي مردن