متن ترانه های البوم خاص علی اصحابی - نگاه تو دلم نمیتونه دل بکنه فکر تو خواب و خیال منه نگام که میکنی یه جور خاص میدزدی قلبم بگو کجاست اگه هنوز رو حرفتی نگاه گرمتو ازم نگیر اگه هنوزم به فکرمی مثل قدیما واسم بمیر نگاه تو واسم یه نگاه خاص واسه اینه که دلم تورو خواسه قسممم به جون تو به تو و احساس تو یه قسم راسته به خدا وجود من خدای احساسه سهم منی تو خاطرهات دوس ندارم کسی بیاد به جات قلبمو مال خودت بدون ضرر نمیکنی بامن بمون یه حسی توی چشات داره که قلبمو جادو میکنه نمیتونم پنهونش کنم باز داره عشقمو رو میکنه نگاه تو واسم یه نگاه خاص واسه اینه که دلم تورو خواسه قسممم به جون تو به تو و احساس تو یه قسم راسته به خدا وجود من خدای احساسه
پاسخ : متن ترانه های زیبای البوم خاص دلسرد نشو از عشق بابک جهانبخش دلسرد نشو از عشق از وقتی که خوابیده افسانه ی ما روزی دنیا رو تکون میده در ها رو به روی بت با هم دیگه می بندیم یه روزی از این روزها به فاصله می خنیدم عمری اگه باقی بود فردا رو اگه دیدی با شهرت این احساس دنیا رو تکون می دی این جوری که دلبستی این حرف کمی نیست که ما عاشق هم هستیم دنیا رو تکون می دیم این حرف کمی نیست که ما عاشق هم هستیم دینا رو تکون می دیم امروز رو مدارا کن لبخند بزن بازن من توی غمگین رو انگاری نمی شناسم یه زندگی می ارزه لبحند تورو دیدن وقتی که تو می حندی دنیا رو بهم می دن لبخند بزن دنیا اینجور نمیمونه ما سهم هم هستیم اینو فاصله می دونه دنیا رو تکون می دیم ما عاشق هم هستیم
پاسخ : متن ترانه های زیبای البوم خاص خیانت فرزاد فرزین دارم اینجا تلف میشم تنم بدجوری میلرزه هوا سنگین و تاریکه به یه لعنت نمیارزه بگو که خواب می بینم بگو این یه کابوسه داره قلبمتو این سینه از این تصویر می پوسه چراخوشحال خوشحالی چرا چشمات پر از نازه مگه دستاش غریبه نیست که با دست تو می سازه مگه من واسه تو چی کم گذاشتم حال از همه زندگی خستهام وقتی که من تورو پا به پای اون دیدم چرا خوشحا خوشحالی مگه دستاش غریبه نیست که با دست تو میسازه
پاسخ : متن ترانه های زیبای البوم خاص لحظه ها مازیارفلاحی مثل آینه خسته رو دریا مثل دیدن تو رویا مثل تیک تیک خسته ساعت مثل قصه تلخ صداقت مثل شمع مثل گل توی گلدون مثل تصویر توی بارون مثل گریه تلخ دیوونه دیگه چیزی ازم نمیمونه مثل لحظه بارون پاییز مثل چشمای خسته لبریز مثل اشکای ریخته رو گونه دیگه چیزی ازم نمیمونه مثل بارون ابر بهاره مثل لحظه خواب ستاره توردوست دارم مثل خاطره های پریده دو نگاه بهم نرسیده مثل شاعر و عشق و رفاقت مثل حس غریب نجابت مثل پرسه و گریه خوندن همه خاطره هاتو سوزوندن مثل اشکهای خواب شبونه دیگه چیزی ازم نمیمونه مثل لحظه بارون پاییز مثل چشمای خسته لبریز مثل اشکای ریخته رو گونه دیگه چیزی ازم نمیمونه مثل بارون ابر بهار ه مثل لحظه خواب ستاره توردوست دارم تورو دوستت دارم
پاسخ : متن ترانه های زیبای البوم خاص خوابم نمی بره مهدی مدرس خوابم نمی بره دلواپس توام با این که بی کسم تنها کس توام خوابم نمی بره از دستت دلخورم چشمای خیس من با از تو دلخوره خوابم نمی بره جای تو خالیه می پرسم از خودم باز این چه حالیه انگار این اتاق دلواپس منه احساس میکنم نبضم نمیزنه خوابم نمی بره بازم تو نیستی بی حوصله شدم گلایه میکنم هر لحظه از خودم هر کاری میکنم امشب نمیگذره مثل شبهای قبل خوابم نمی بره خوابم نمی بره جای تو خالیه می پرسم از خودم باز این چه حالیه انگار این اتاق دلواپس منه احساس میکنم نبضم نمیزنه خوابم نمی بره جای تو خالیه احساس میکنم نبضم نمیزنه
پاسخ : متن ترانه های زیبای البوم خاص ها محسن چاووشی مثل گنجشکی که زیر برفها مونده همه دلتنگیم پیش تو جامونده یه نفر اینحاست که تورو دوست داره هنوز که تو چهار فصاپ دلش برف می باره هنوز یه نفر منتظره تو بهارش باشی تا کنارت باشی تو کنارش باشی یخ زدن دستها ی من زل زدم به رد پات دستامو ها میکنم کو به جای خنده هات شاخه هام خشکیدند ریشههام از دردند شونه هام می لرزند استخونام سردند یه نفر اینجاست که تورو دوست داره هنوز که تو چهار فصاپل دلش برف می باره هنوز رد چشمامو نگاه کن دستامو بگیر تو دستات یخ این دستاهار وا کن خندهات سبزه عیدن خنده هاتو دوست دارم من با خنده صدا کن با یه ذره مهربونی منو پر کن از جوونی کی بهار رو دوست نداره عزیزم خودت می دونی فصل فصل تو که عشقه چهار فصل من بهاره عزیزم خودت میدونی
پاسخ : متن ترانه های زیبای البوم خاص عاشقت هستم پیام صالحی از تو چشمات میخونم که منو دوسم داری با نگاه عاشقت عشقو تو قلبم میاری دلی که عاشق باشه دیگه طاقت نداره تا ابد کنارمن باش دل من دوستت داره به خدا با تو دلم ارم میگیره نباشی قلبم میمیره عاشقت هستم بگو میمونی کنارمن بیخودی نیست عزیزمن دل به تو بستم عاشقت هستم تو همیشه مهربونی قدر عشقتو میدونم میخونی از توی چشمام پا به پای تو میمونم پس که خوبی و عزیزی واسه من که عاشقت هستم دور نشی از دل خسته ام به خدا عاشقت هستم با تو دلم ارم میگیره نباشی قلبم میمیره عاشقت هستم بگو میمونی کنارمن بیخودی نیست عزیزمن دل به تو بستم اخه عاشقت هستم
پاسخ : متن ترانه های زیبای البوم خاص به دادم برس رضا یزدانی ساعتها رو به عقب برگردون اگه فرصتی مونده بگو از گذشته چی می بینی که تو رو از اینده ترسونده ساعتها رو به عقب برگردون اون همه خاطره رو پیدا کن پشت این همه شب تکراری یه جهان تازه رو من وا کن من هنوز زخمی خاطره ام جز تو هیچ کس مرهم نیست اسم تو صدا زدم وقتی که حتی اسم خودمم یادم نیست همه امیدمی این روزها که نجاتم بدی از این زندون اگه بخوای می تونی ساعتها رو به عقب برگردون نمیشه زمین خورد و گریه نکرد به دادم برس بهترین نارفیق هنوزم به دستهای تو قانعم هنوز عاشقم با یه زخم عمیق تو این روزهای سیاه و کسل دلم خیس از حس بارون شدن تو رو جون هر کی که بهش مومنی فقط امشبوحرف رفتن رو نزن تو این روزهای سیاه و مریض فقط یه کمی چای واسه من بریز میدونم همیشه بدهکارتم میدونی نمیشه که فراموش کرد من از بس که تو خوابتم زخمیم نمیشه که کابوس مو گوش کرد نمیشه که این وحشت و دوره کرد نباشی نمونی نخندی بری یه عمری جنون و تحمل کنم به دیوونگیم دل نبندی بری تو سیگار رو خاموش کن تا بگم چطور میشه با گریه هم دود شد چطور میشه با خنده هم زخم خورد چطور میشه با اشک نابود شد شبهای که می ترسم از فکرهام همیشه هوا خیس و بارونیه یه زن با جنونش یاد داد که عاشق شدم عاشق شدم قبل ویرونیه تو این روزهای سیاه و مریض فقط یه کمی چای واسه من بریز
پاسخ : متن ترانه های زیبای البوم خاص جنون شهاب رمضان تو رو دوست دارم و میخوام همه دنیا بدونه عشق من چیزی نپرس از قلبم چی میتونم بگم ز احساسم مگه تو کی بودی که تونستم توی چشمات خودمو بشناسم توی چشمات خودمو بشناسم تورودوست دارم میخواهم همه دنیا بدونه تو رودیدن و نداشتن واسه من مثل جنونه همه ترسم از اینه که بخوای ازت جدا شم همه چیمو بگیر اما بذار عاشق تو باشم من از این دنیا به چز تو چی بخوام واسه من عشق تو مثل نفسه تو که باشی همه خوبی هست بگو هستم واسه من همین بسه تو رو دوست دارم و میخوام همه دنیا بدونه تو رودیدن و نداشتن مثل جنونه همه ترسم از اینه که بخوای ازت جدا شم همه چیمو بگیر اما بذار عاشق تو باشم