تاگ تیم، دوباره، ما و آرزوها ، پایدار تا پای دار (سمگولی) خش صدا عرفان و خشایار خوب گوش بده / ترکید ضبط اینم بوم بومش دسّه بور مور پوست مور مور میشه / با آهنگ من روی بوی عود گیجه ودکا رسم ماست، کنگنک بعده شم / دیگه همه میدونن دنیا دسته ماست کلی پره توی اتاق در و داف / همشونم هستن بغل من دکتر بعضی با یه عمل سخت / زودی باز میشه کمربند بغل تخت...کرمِ نیوآ /ها هاها که بره بیاد سمگولی میدون قلق این کار / سریع میتون بره تو هست کرکره نیمباز دیگه بقیش خوب نیس واست / ولی شاید دیدی چون دوربین دارم کروس دوس داری بشین / رو آسمون هرجا دوس داری بریم زندگی من و دوستمو ببین عوووف او و و ووو بهزاد لیتو هستم پایینترین پایدار توی سن / امشب میرن بالا همه روی سن یک..دو...بعدش با هم میریم روی سه / اگه لیتو راحت رفت توی حس چون که منظره دنیاست ستارهها ماییم / بالا سارتون دنیارو میپپییم وقتی از پایین نگا میکنین هرجایی / ماها برق میزنیم..انگاری برق کاریم ببین زندگی من و دوستمو یه نگاه / ناراحت نشو هرجایی نمیایم زندگی رنگیه طراحی نمیخواد / پولی که تو جیبت به شلوارت نمیاد سرکش شب تا صبح هی بیدار / لاش هرجا که میایم هننسی و برگه ورق خاش با یه گیتار انگار تو وگاسیم / جلوم لخت میشن همچی ریسک / وقتی میبرم که تو ببازی بعضی دست ماست / هرکی بخت میزو ترک میکنه روزو شب ما اینجاییم / نفر بعد هی ادامه داره دیگه میخوام برم دواففی منتظر ولی نمیشه بخت / بس که ژتن هست هها نه خوشگل تو رویاهات نیستی / نه این فیلم ، فیلم نه ما ارتیستیم خودمونیم و اینم زندگیمون / پایدار! زندگی چن تا دیوونه کروس دوس داری بشین / رو آسمون هرجا دوس داری بریم زندگی من و دوستمو ببین عوووف او و و ووو افرا چهار غره داره مهره پاسپورت / ۲۰ گرم کیسه ی حیضِ داشبورد این لاشخور دافا دورم حلقه / حلقه هم نمیدم ، جاش تو حلقت چطور بی لیکنس بنزش الگنکه / پخش فرقونکش / مرد رنسنسه ها ؟ چطور ؟ یه ممنوع الا ورود کرده عبور تو قلبت ظهور تهم منو دوست داره اون که میاد و شکلاتِ پوستش مثل میکاِ شوکوپارس دوستش سفیدو قر میدان بد / کنار هم مثل شریدن`س آن شک نکن وقتی بت میگم من / دنیا مال ماست، سحرت نیست اصلا زندگی تند میره میخوام کند بشم / پیکو پر کن بریم به عمق شب میخوام پول دربیاد / اونقد زیاد که کور شن اینا و دور شن بیا کاری کنیم چیز خوب از اون دربیاد / یه دافِ خوب بره و یه خوبتر بید هر هفته یه *** شعر پول ساز / صد هزار نفر کنسرت رو باز همه با منان دشیا و دوففیا / شادیم ما پس ***ِ لقه شاکیا کروس دوس داری بشین / رو آسمون هرجا دوس داری بریم زندگی من و دوستمو ببین ووو او و و ووو عوووف عوووف بریج از بس که میبرم / حالا با چشای بسته میپرم مطمئنم دیگه حدس نمیزنم / پایدار تا پایه دار عرفان بدرود روزا که عرفان صحت بود / حالا تو لیوان داره ودکا ردبول سر ۳ سوت خالی بطری گری گوس / تور میزارم همه میان پر مس میگو چه شب و چه روز / کسبیم و پی پول دواففی که با من نیست یدونه عیب روش / وقتی پیر شدیم میگیم چه حیف زود تموم شد / ولی خوب رسیدیم بش زود مس حامدِ حدادی بعضی دستم / از این بالا میبینمت بالاتره قدم واسه همینه میدونن همه دافا قطعاً / عرفان مس دریاس منتظر قطران چون قول داده حتما کمه کم شب / یجوریه خودشو بکشونه دم تختم سر تا کفشم آه / هر آهنگم آه / دوففت تاک آ/ پرچم دستم اره کروس دوس داری بشین / رو آسمون هرجا دوس داری بریم زندگی من و دوستمو ببین عوووف او و و ووو بریج از بس که میبرم / حالا با چشای بسته میپرم مطمئنم دیگه حدس نمیزنم / پایدار تا پایه دار