oh,oh oh oh, oh so much for my happy endingآه آه بسی برای پایان شادم oh ,oh ,oh Lets talk this overبیا در موردش بحث کنیم It’s not like we’re deadاینطور به نظر نمیاد که خسته ایم Was it something I did?اون از چیزایی که انجام دادم، بود Was it something you said?یا از چیزایی که تو گفتی Don’t leave me hangingمنو اینجوری رها نکن In a city so dead.در شهری چنین ساکت و مرده Held up so highخیلی وقفه داشتم On such a breakable threadروی چنین طناب شکستنی You were all the things I thought I knew تو تمام اون چیزی که فکر می کردم می دونم، بودی And I thought we could beو فکر کردم که ما می تونیم (chorus) You were everything, everything, that I wantedتو همه اون چیزی بودی که من می خواستم We were meant to be, supposed to be, But we lost itما قرار بود که باشیم، اما از دستش دادیم All the memories so close to meتمام خاطراتی که خیلی نزدیکن بهم Just fade awayفقط محو شدند All this time you were pretending تمام این مدت داشتی تظاهر می کردی So much for my happy endingبسی برای پایان شادم Oh, oh… So much for my happy ending……oh, oh Oh, oh You’ve got your dumb friendsتو با اون دوستای احمقت I know what they say (know they say) می دونم که اونا چی میگن They tell you I’m difficultاونا بهت میگن که من سختم But so are they (so are they)اما اونا هم همینطورن But they don’t know me…اما اونا منو نمی شناسن… Do they even know you (even know you)آیا تو رو هم می شناسن؟ All the things you hide from meتمام چیزایی که ازم پنهان می کردی All the sh*t that you do (all the sh*t that you do)تمام حماقتهایی که تو کردی You were all the things I thought I knewتو تمام اون چیزی که فکر می کردم می دونم، بودی And I thought we could beو فکر کردم که ما می تونیم Repeat chorus It’s nice to know that you were thereخوبه که بدونم تو اونجا بودی Thanks for acting like you caredممنون از رفتارت که مثل اینکه برات مهم بود And making me feel like I was the only oneو بهم فهموندی که من تنهاترین فرد بودم It’s nice to know we had it allخوبه که بدونیم ما خسته شدیم Thanks for watching as I fallممنونم که وقتی افتادم، تماشام کردی And letting me know we were doneو بهم نشون دادی که ما تمام کردیم He was everything, everything That I wantedاون همه چیزایی بود که می خواستم We were meant to be, supposed to be But we lost itما قرار بود که با هم باشیم، اما از دستش دادیم All my memories so close to me Just fade awayتمام خاطراتم که تو ذهنم هستن، فقط محو می شن All this time you were pretendingتمام این وقتها، داشتی تظاهر می کردی So much for my happy endingبسی برای پایان شادم