پاسخ : Faranakجان مدیرانجمن شدنت مبارک مرسی فدات شم:love0038:بنفش شدن من که چیزه جدیدی نبود من قبلا هم بنفش بودم یه تایمی نیومدیم زرد شدیم من که هرچی نگاه میکنم نیدونم مدیر کجام؟!!!:confused0075: کسی متوجه شد منو هم در جریان بذاره:happy0044::tongue0013: پرستو جان اگه میدونستم ایقدر خوشحال میشی زودتر فعالیت تمو شروع میکردم:love0041:
پاسخ : فرانک عزیزم تبریک می گم مدیرانجمن شدن تو رو تبریک میگم، ایشالله فعالیتش ادامه پیدا کنه این دوست عزیزمون. پ.ن: تاپیک ادغام شد. نکته: دوستانی که بعد از مدیر شدن و پس از مدتی از مدیریت به دلایل مختلف برکنار میشن و سپس مدیر میشن نیازی به ایجاد تاپیک جدید نیست و تو همان تاپیک قبلی تبریکات رو ارسال کنید.
پاسخ : فرانک عزیزم تبریک می گم مدیرانجمن شدن تو رو عزیزم من تبریک گفتم ولی اینجا هم میگم:happy0199: امیدوارم همیشه و در تمام مراحل زندگی موفق و سلامت باشی اجی گلم:love0038: ایشالا مدیر ارشد شدنت
پاسخ : فرانک عزیزم تبریک می گم مدیرانجمن شدن تو رو منم تبریک میگم امیدوارم زودتر به رنگی که دوست داری برسی :ghalb:
پاسخ : فرانک عزیزم تبریک می گم مدیرانجمن شدن تو رو دوست عزیزمون !!! :confused0075: محمدجان فرانکما چقدر رسمی شدی ههههه :laughingsmiley: شایدم باز از بچه ها مایه گذاشتی مگه من عزیز چند نفرم باز جمع بستی:tongue0013: مرسی که مدیریتمو بهم برگردوندین متشکرم:love0041::ashamed0001:
پاسخ : فرانک عزیزم تبریک می گم مدیرانجمن شدن تو رو مممممممممممنم تبريك ميگممممممممم :gol2::gol2::gol2: مممممبارك باشه فرانك جوووووووووني :shad2::shad2::shad2:
پاسخ : فرانک عزیزم تبریک می گم مدیرانجمن شدن تو رو مرسی عزیزم باز زحمت کشیدی تو خودت گل بودی:ashamed0001: من واست بهترین هارو آرزو میکنم به هرچی میخوای برسی آجی جون :love0041:
پاسخ : فرانک عزیزم تبریک می گم مدیرانجمن شدن تو رو تــــبـــــریک ایشالا به علی برسی :tongue0013::love0041: