فرانک جوننننننننننننننننننننننن تبریییییییییییییییییییییی ییییییییییک امید وارم ازم قبول کنننننننننننننننننننننننن نننی
پاسخ : فرانک عزیزم تبریک می گم مدیرانجمن شدن تو رو تبریک میگم بهت امیدوارم همه جا موفق باشی /./.:gol:
پاسخ : فرانک عزیزم تبریک می گم مدیرانجمن شدن تو رو سلام پرستو جون منم باز بهت تبریک میگم :tabrik: تاپیک !! ا چون توئی باشه قبول میکنم تشکرast: ولی من ترجیح میدادم آبی بمونم پرستو جون فرانک دعا کن من صورتی شم وای که چه زشت شدم:zamin:ivar::gerye: ولی بوسه ها رو نه:nazi: من جمعه آزمون پزشکی دارم نمیخوام ازت سرما خوردگی بگیرمivane::khande:
پاسخ : فرانک عزیزم تبریک می گم مدیرانجمن شدن تو رو با سلام و درود امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید :riz513:
پاسخ : فرانک عزیزم تبریک می گم مدیرانجمن شدن تو رو منم بهت تبریک میگم امیدوارم زودتر به رنگ مورد علاقت برسی :gol3:
پاسخ : فرانک عزیزم تبریک می گم مدیرانجمن شدن تو رو فرانک جون بزارلباس قبلیمو بشورم تو تنت کن تو هم لباس قرمزبرام تهیه کن تا خوشمل بشم اینقدربهم نگی زشت زشت:gerye::gerye::gerye::gerye:
پاسخ : فرانک عزیزم تبریک می گم مدیرانجمن شدن تو رو من فدای گریه هات دیگه نمیگم:afsorde: اوه اوه حرف اونو نزن که قرمزه خیلی خیلی زشته:spam: فکر کردی چرا من اونو از محمد قبول نکردم چون خیلی زشت بود:khande2::khande::khande2: تو این قهوه ای بهت میاد میاد :negah: