1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

افزودن ویژگی جدید گزارش دهی"دوست من هك شده است" به هاتمیل

شروع موضوع توسط byte ‏19/7/11 در انجمن هک و امنیت

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانشجو

شركت مایكروسافت ویژگی جدید گزارش دهی "دوست من هك شده است" را به هاتمیل اضافه كرده است.

شركت مایكروسافت در مواجهه با این واقعیت كه 30 درصد از اسپم های هاتمیل از حساب ایمیل های هك شده، فرستاده می شود، ویژگی جدید گزارش دهی "دوست من هك شده است" را به هاتمیل اضافه كرده است.
    این قابلیت جدید كه در منوی "Mark as" قرار دارد به كاربران اجازه می دهد تا مستقیما حساب های ایمیل هك شده را به مدیران هاتمیل گزارش دهند.
    دیك كراداك مدیر گروه برنامه های هاتمیل در این زمینه می گوید: هنگامی كه شما گزارشی مبنی بر این كه حساب ایمیل دوستتان هك شده است را برای هاتمیل ارسال می كنید، هاتمیل برای اطمینان از صحت گزارش ارسالی، این گزارش را با اطلاعات دیگری كه در موتور تشخیص هك وجود دارد، تركیب می كند.
    كراداك افزود: هنگامی كه یك حساب به عنوان "در معرض خطر" مشخص شد، دو اتفاق می افتد. اولین و مهم ترین آنها این است كه این حساب دیگر نمی تواند توسط اسپمرها مورد سوء استفاده قرار بگیرد. و دومین اتفاق این است كه هنگامی كه دوست شما می خواهد از حساب ایمیل خود استفاده كند، هاتمیل به او كمك می كند تا از طریق جریان بازیابی حساب كاربری، كنترل حساب خودش را در اختیار بگیرد.

منبع:certcc