پاسخ : اس ام اس.... یاران تةطبیرص ، زامـم کـارییة دةردی ئةمجـارةم ئةویندارییة کؤترة باریکة نصضیری بـاز بص هةرطیزناتوانص بفأص،دةرباز بص معنی: یاران چارهای! زخم من کاریست چراکه درد م اینبار،درد عشق است کبوتریکه به چنگ شاهین افتادهاست نه مجال پروازش هست نه راه گریزی . . . بـص تؤ هـةناوم باخی بـصئاوة طوپـی ئـاواتم سیس و ذاکـاوة ضاوم لـة أصذنةی بةزةیی تؤیة بةسیةتی خةزان وادةی ضرؤیة معنی : بی یادت دلم باغ تشنهای خواهدشد بی یادت گل امیدم خواهد پژمرد چشم امیدم به باران رحمت توست پس پاییز مرا بهار پرشکوفه گردان . . . ضؤن نةطرییم من بة کوپ، شصواوة لصم أؤذ و شةوم بؤ تةوافی أؤذی رووت شصواوة و سةرطةردانة شةو معنی : چگونه نگریم منی که روز و شبم را بازنمیشناسم بهر طواف خورشید روی توست که شب سرگردان است . . . خةرمةنی ذینم بة بادا ضوو بة دةس هیجرانی تؤ من دةسووتصم و شةمیش بؤ حاپی من طریانة شةو معنی : خرمن هستیام را هجران تو به دست باد سپرد من میسوزم و شمع نیز بر حالم میگرید شب
پاسخ : اس ام اس.... روز عرفه چه روزی است ؟ روز عرفه هم نهمین روز از ماه ذی الحجه است که اعمال مخصوص خودش را دارد حاجیان در این روز در سرزمینی نزدیک شهر مکّه در بیابانی نزدیک شهر مکّه به نام «عرفات» دور هم جمع می شوند و خدا را عبادت می کنند. روز عرفه، روز دعا و نماز و راز و نیاز با خداست روز بخشیده شدن گناهان است اس ام اس روز راز و نیاز با خدا و روز عرفه روز عرفه روز نیایش و روز بارش چشم های خاکیان بر شما آسمانیان مبارک باد و التماس دعا در لحظات قشنگ خلوتتان . . . . . . حمد می گوییم خدای مهربان / خالق و سازنده این مکان آفریده این زمین و آسمان / کائنات و جمله موجود آن . . . روز عرفه مبارک . . . روز عرفه روز بریدن از خاک و پیوند با افلاک و روز توسل به مقام ربوبیت حضرت حق است . . . خوشا آن بنده با عهد و پیوند / که دارد بازگشتی با خداوند به کام خویش اگر چندی رود راه / چو باز آید نیاز آرد به درگاه
پاسخ : اس ام اس.... الهى چون در تو مى نگرم از آنچه خوانده ام شرم دارم . . . . . . حاجیان گرم دعا و زائر اصلی برفت رفته سمت کربلای پر بلا امشب حسین اگر باشد گناه عالمینم چه غم دارم که غمخوار حسینم . . . دل در جوشش ناب عرفه، وضو می گیرد و در صحرای تفتیده عرفات، جاری می شود آن جا که ایوان هزار نقش خداشناسی است . . . . . . عرفه روزی است که خدا درهای مغفرت و بخشش و رحمتش را بر روی بندگان خود آنان می گشاید . . . . . . یا رب به محمد و علی و زهرا / یا رب به حسین و حسن و آل عبا کز سر لطف بر آر حاجتم در دو سرا / بی منت خلق یا علی الاعلا . . . . . . ای جمله بی کسان عالم را کَس / یک جو کرمت یار من بی کَس بس هر کَس به کسی و حضرتی می نازد / جز حضرت تو ندارد این بی کَس ، کَس . . . میخواهم در ابریترین لحظهها فریاد بزنم و از باران عرفه سیراب شوم . . . . . . خدایا آنگاه که جان ها و اندیشه ها از نسیم فرحبخش نام و یادت سرشار است بگذار در برکه عرفه، خود را از زنگار غفلت و معصیت شستوشو دهیم .
پاسخ : اس ام اس.... یا رب ز گناه زشت خود منفعلم / وز قول بد و فعل بد خود خجلم فیضی به دلم ز عالم قدس رسان / تا محو شود خیال باطل ز دلم . . . . . . روز عرفه، روز بی پیرایگی و آراستگی در عرفات خدا و روز زمزمه رازمندی های حسین و روز برخورد اشک و لبخند است . . . . . . جز وصل تو دل به هرچه بستم توبه / بی یاد تو هر جا که نشستم توبه در حضرت تو توبه شکستم صد بار / زین توبه که صدبار شکستم توبه . . . ادامه اس ام اس ها در لینک زیر . . . تو آنچنانی که من دوست دارم ، پس مرا آنچنان کن که تو دوست داری . . . . . . در زلال آفتاب نگاه خداوند، قنوت عشق را عاشقانه به زمزمه می نشینیم در روز عرفه که سجاده ای به وسعت هستی گسترده است . . . . . . به خدا تا اندازه ی امیدوار باش که جرات گناه کردن پیدا نکنی و از اون تا اندازه ی بترس که از رحمت اون ناامید نشوی . . . . . . الهی ، مرا عمل بهشت نیست و طاقت دوزخ ندارم اکنون کار با فضل تو افتاد . . . . . . الهی ،آن خواهم که هیچ نخواهم الهی ، رجب بگذشت و ما از خود نگذشتیم ، تو از ما بگذر الهی ، به حق خودت حضورم ده و از جمال آفتاب آفرینت نورم ده الهی راز دل را نهفتن دشوار است و گفتن دشوارتر الهی ، چون تو حاضری چه جویم ، چون تو ناظری چه گویم الهی آگر بخواهم شرمسارم ، و اگر نخواهم گرفتار الهی در بسته نیست، ما دست و پا بسته ایم
پاسخ : اس ام اس.... خدایا دیده ای بینا به من ده / دلی پر شور و بی پروا به من ده دستم از هر چیز خالیست / دلی سرشار چون دریا به من ده . . . . . . جز خدا کیست که در سایه مهرش باشیم رحمت اوست که پیوسته پناه من و توست . . . . . . از خدا برگشتگان را کار چندان سخت نیست سخت کار ما بود کز ما خدا برگشته است . . . . . . در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود یاد ما باش که محتاج دعاییم هنوز . . . . . . خدایا من اگر بد کنم تو را بنده های خوب بسیار است اما تو اگر مدارا نکنی من را خدای دیگر کجاست ؟ . . . بار الها! دفتر جرم مرا روز جزاباز مکن من به امید عطای تو خطا کار شدم . . . . . . یا رب رو سیاهم مکنی / محتاج گدا و پادشاهم مکنی مو سیه ام کردی به رحمت خویش / با موی سپید رو سیاهم مکنی . . . . . . خوشا دل سپردن به عشق خدایی / ز قید هوس های دنیا رهایی خوشا، از گناهان همه توبه کردن / به درگاه حق، نیمه شب، چهر سایی خوشا بر فراز جهان پر گشودن / گذشتن ز خودبینی و خود نمایی . . . . . . خدایا من چه سازم خسته ی راهی درازم نه فرهادم که مرُد از داغ شیرین، نه ایوبم که با دنیا بسازم . . . . . . از پنجره ی روزگار به درخت عمر که مینگرم / خوشتر از یاد خداوند ثمری نیست . . . مطمئن باش ، حرفهایت هرچند تکراری باشد یکی هست که به آنها گوش میدهد آن کسی نیست جز خدا
پاسخ : اس ام اس.... ببخشید اشتباهی پیامک دادم ، خواستم برای گل فروش بفرستم ، به خود گل فرستادم ! تو این دنیا تو این عالم ، میون این همه آدم ، ببین من دل به کی دادم ، به اون کس که نمیخوادم ، دلم شیشه دلش سنگه ، واسه سنگه دلم تنگه . امشب به یادت گریانم ، گرچه ز دیده ات پنهانم ، گرچه به ظاهر خندانم ، اما از درون نالانم . اگه احساسمو کشتی اگه از یاد منو بردی ، اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی ، بدون اینو که دل من شده جادو به طلسمت ، یکی هست این ور دنیا تو یادش مونده اسمت . درسته که یه روزی فراموش می کنی و یه روز دیگه فراموش می شی ولی اینو بدون فراموش شدگان هرگز فراموش کنندگان را فراموش نمی کنند . خوشحالی که دلمو شکستی ؟ بدان ای نازنین آنچه شکستی تصویر زیبای خودت بود که در دلم ساخته بودی . ما نمی تونیم به دلمون یاد بدیم که نشکنه ولی می تونیم بهش یاد بدیم که اگه شکست ، لبه ی تیزش دست اونی که شکسته تش رو نبره . به اولین شخصی که گفتم دوست دارم تو بودی ولی اونقدر دل شکستن برات راحت بود که دل ما رو هم شکستی ، مشکلی نداره ، اونقدر دل ما شکسته که دیگه ضد ضربه شده .
پاسخ : اس ام اس.... گرچه دوست نمی خرد ما را به ریالی ، ولی نفروشم تار مویش به جهانی . به نام کسی که یادش در بهار من ، نامش در اندیشه ی من ، عشقش در قلب من ، کلامش در دفتر من و دیدارش آرزوی من است . انسان موفق کسی است که در تاریکی دنبال شمع بگردد نه اینکه منتظر بشیند تا صبح شود . هنگامی دستم را دراز کردم که دستی نبود ، هنگامی لب به صحبت گشودم که مخاطبی نبود و هنگامی تشنه ی آتش شدم که در برابر دنیا بودم . میدونی اگه صخره و سنگ تو مسیر رودخانه ی زندگیت نباشند ، صدای آب اصلا قشنگ نیست . ریاضی میگه دو خط موازی بهم نمیرسن مگه با شکستن یکی ، پس من میشکنم به خاطر تو . چه سخته آدم دوباره به دیواری تکیه بده که یک بار آوارش روش ریخته . کاشکی عشق دیروز هنوز میون ما بود ، واسه من توی قلبت هنوز به ذره جا بود . هیچکس منتظر خواب تو نیست ، که به پایان برسد ، لحظه ها می آیند ، سالها می گذرند و تو در قرن خودت می خوابی ، هیچ پروازی نیست برساند ما را به قطار دگران ، مگر انگیزه و عشق ! مگر آیینه و صلح و تقلا و تلاش . دلم گرفته ، دلم گرفته ، به ایوان می روم و انگشتانم را بر پوست کشیده ی شب می کشم ، چراغهای رابطه تاریکند ، کسی مرا به آفتاب معرفی نخواهد کرد ، کسی مرا به میهمانی گنجشکها نخواهد برد ، پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنی
پاسخ : اس ام اس.... عشق یا جان گیرد یا افسرده کند / گل باشی روزی تو را پژمرده کند / چه خوش باد گر به عشقت برسی / بدان گر نرسی خاطرت آزرده کند . اینقدر خوب ، مهربون ، دلنشینی / که برایم آرزوست با تو همنشینی . گریه نشانه ی ضعف نیست ، گاهی نشانه ی یک بخشش است ، گاهی یک فداکاری ، گاهی یک ظلم ، گاهی هم نمایانگر عظمت یک عشق . عشق مثل بازی حکم می مونه ، مهم نیست که دست خوبی داشته باشی ، مهم اینه که یار خوبی داشته باشی . درد دوریت کم نمیشه / یادت واسم مرهم نمیشه / دلم فقط حضورتو میخواد / این دلم دوریتو نمیخواد / گلم یه خواهش ازت دارم / که باور کنی دوست دارم . تنها یک راه به سوی بهشت وجود دارد که در زمین ، آن را عشق می نامند . در یک آشنایی دوستانه ما با هم دست دادیم ، تو فقط دست دادی و من همه چیز از دست دادم
پاسخ : اس ام اس.... از برگ گل نازک تری / از هرچه گویم بهتری / خوبان فراوان دیده ام / اما تو چیز دیگری . آخرین نگاهت را پلک نخواهم زد ، مبادا تصویرت در چشمانم آواره شود . میگن آخر معرفت اینقدر دوره که عمر آدما کفاف نمیده بهش برسن ، اما من یه اس ام اس میدم به اونی که آخر معرفته . باد باشی خاکتم ، درخت باشی برگتم ، دریا باشی آبتم ، هرجا باشی یادتم . روی دیوار مقابل پنجره ات قلبی کشیدم زیبا ، تا ارزش عشق همیشه در خاطرت باشد ، امروز را دیدم روی قلبم می نوشتی : زباله هایتان را در این محل نگذارید . چشمامو وقف تو کردم ، دل به خلوت تو بستم ، هم ترانه پس کجایی ؟ من که مردم از جدایی ، دل شکسته و غریبم ، جون میدم اگه نیایی . عشق گاهی یک پرواز است ، با تو / عشق گاهی یک آواز است ، برای تو / عشق گاهی یک نگاه است ، فقط تو / عشق گاهی یک گناه است ، بی تو . خدا آن روز که دنیا را نهاده / به هرکس هرچه لایق بود داده / به بلبل ناله ی مستانه داده / به طاووس جعبه ی شاهانه داده / به جغد هم در خرابه لانه داده / به شیر هم قدرت مردانه داده / به ما هم نازنینی چون تو داده . یادها فراموش نخواهند شد حتی به اجبار ، دوستی ها ماندنی اند حتی با سکوت . آسمون چشمام بدجوری شده ابری / میخوام ببارم واسم نمونده صبری
پاسخ : اس ام اس.... می توانی بروی و قصه و رویا بشوی / راهی دورترین نقطه ی دنیا بشوی / ما دو تا رود موازی بودیم / من که مرداب شدم ، کاش تو دریا بشوی . تکرار یاد تو تکراری نیست ! هر بار از تو نوشتن اتفاق تازه ایست . یه آسمون پر از ستاره نذر آرامش چشمات می کنم . به آسمون سپردم چشم از تو بر نداره / مراقب تو باشه سرت بلا نباره / تا تو نخوای نتابه ، دلت گرفت بباره / همیشه با تو باشه ، تو رو تنها نذاره . در حساب عشق یک به اضافه ی یکی برابر است با همه چیز و دو منهای یک برابر با هیچ . زود گذشت لحظه هایی که بودم با تو / توی قلبم نمی تونه کسی پر کنه جاتو . عشق ، خطای فاحش فرد در تمایز یک آدم معمولی از بقیه ی آدم های معمولی است . آدم تنها خیلی زود دستش را در دست هر آنکه با او روبرو شود می گذارد . تو بارانی من باران پرستم / تو دریایی من امواج تو هستم / اگر روزی بپرسی باز گویم / تو من هستی و من نقش تو هستم .