پاسخ : اس ام اس.... داشتم خواب براد پيت رو مي ديدم ! توهم فانتزي نزني !!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * مگه من به تو اجازه دادم که بازم رفتي اون بالا هان !؟ بيا پايين زود باش آخه تو فقط ماه مني ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * از كجا مي فهمي كه خانمي قصد دارد يك حرف هوشمندانه بزند؟ وقتي جمله اش را با "روزي از يك مرد شنيدم " شروع كند! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هر وقت کسي رو ديدي احساس کردي ميخواد بغلت کنه و فقط تو مي بينيش زبونت بند اومده ، صدايي نميشنوي و زمان نميگذره مطمئن باش اون عزراعيله !!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * از غضنفر ميپرسن شراب زندگي يعني جه ؟ ميگه : نميدونم ، من فقط دوغ ميخورم !!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اگه گفتي چرا هيچ زني تو کار خ.تـــــ.نه نيست !؟ چون هيچ آدم عاقلي ، شاخه اي که روش ميشينه رو نميشکنه !!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دو شاخه گل ، دو جام مستي به قربانم بري هرجا که هستي !!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * غضنفر سوار مترو ميشه تفنگ در مياره به راننده مترو ميگه برو دبي !!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بابام گفت : عشق كشكه ! منم جواب دادم : زندگي هم آشه ، بدون كشك بي مزه ميشه !! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * به غضنفر ميگن از چه لبي خوشت مياد؟ ميگه از لب جوب! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * آيا دوستان شما در مسنجر براي شما افلاين مي آيند؟ آيا مي خواهيد مچشان رابگيريد؟ آيا مي خواهيد بدانيد چه كساني در مسنجرآنلاين هستند؟ اگر مي خواهيد بدانيد بايد بگويم خيلي فضوليد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دلم مي خواد که از سر محبّت به عشق من بدي جواب مثبت تو بي لياقتي اگه بگي"نه" اِندِ حماقتي اگه بگي "نه" فداي اون که "نه" نمي گه مي شم عاشق يک دلبر ديگه مي شم اگر جواب "نه" بياد تو sms و نامه ت خلاصه قهر، قهر تا قيامت
پاسخ : اس ام اس.... قیامت بی حسین غوغا ندارد”شفاعت بی حسین معنا ندارد”حسینی باش که در محشر نگویند”چرا پرونده ات امضاء ندارد ——————— اس ام اس ماه محرم آبروی حسین به کهکشان می ارزد ، یک موی حسین بر دو جهان می ارزد ، گفتم که بگو بهشت را قیمت چیست ، گفتا که حسین بیش از آن می ارزد ——————— ماه خون ماه اشک ماه ماتم شد ، بر دل فاطمه داغ عالم شد . فرا رسیدن ماه محرم را به عزادارن راستینش تسلیت عرض میکنم ——————— ای وجودت عشق را معنای حسین عالمی یک قطره تو دریا حسین فرا رسیدن ماه محرم را به تمامی مسلمانان جهان تسلیت می گم ——————— اس ام اس تاسوعا و عاشورا پرسیدم:ازحلال ماه، چراقامتت خم است؟ آهی کشیدوگفت:که ماه محرم است.گفتم: که چیست محرم؟باناله گفت:ماه عزای اشرف اولادآدم است ——————— السلام علیکم یااباصالح المهدى (عج)السلام علیک یاامین الله فى ارض وحجته على عباده(یاصاحب الزمان آجرک الله)ماه محرم بر شما وعاشقان حسین تسلیت عرض مینمایم) ——————— اردوی محرم به دلم خیمه به پا کرد دل را حرم و بارگه خون خدا کرد ——————— اس ام اس مخصوص محرم محرم آمد و ماه عزا شد مه جانبازی خون خدا شد جوانمردان عالم را بگویید دوباره شور عاشوار به پا شد ——————— حسین میا به کوفه ، کوفه وفا ندارد … ای به دل بسته ، قدری آهسته کن مدارا با ، زینب خسته … یا حسین مظلوم
پاسخ : اس ام اس.... یه جائیه تو دنیا همه براش می میرن تموم حاجتا رو همه از می گیرن بین دو نهر آبه ، یه سرزمین خشکه شمیم باغ و لاله اش خوشبو ز عط مُشکه شبای جمعه زهرا زائر این زمینه سینه زن حسینه ، یل ام البنینه … ——————— دوست دارم هر چی دارم بدم به راه تو حسین تا که سینه خیز بیام میون بین الحرمین ——————— پیامک محرم السلام ای وادی کرببلا السلام ای سرزمین پر بلا السلام ای جلوه گاه ذوالمنن السلام ای کشته های بی کفن ——————— کاش بودیم آن زمان کاری کنیم از تو و طفلان تو یاری کنیم کاش ما هم کربلایی می شدیم در رکاب تو فدایی می شدیم السلام علیک یا ابا عبدالله … ——————— اس ام اس محرم کربلا لبریز عطر یاس شد. . . .نوبت جانبازی عباس شد ——————— دیباچه ی عشق و عاشقی باز شود دلها همه آماده ی پرواز شود با بوی محرم الحرام تو حسین ایام عزا و غصه آغاز شود ——————— نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز دانشآموزان عالم را همه دانا کند ابتدا قانون آزادی نویسد بر زمین بعد از آن با خون هفتاد و دو تن امضا کند ——————— شهادت امام حسین دل را اگر از حسین بگیرم چه کنم بی عشق حسین اگر بمیرم چه کنم فردا که کسی را به کسی کاری نیست دامان حسین اگر نگیرم چه کنم ——————— sms mah moharam گویند که در روز قیامت علمدار شفاعت زهراست . . . علم فاطمه دست قلم عباس است. ——————— پرسیدم از هلال چرا قامتت خم است ؟ آهی کشید و گفت ماه محرم است…
پاسخ : اس ام اس.... باز محرم رسید، ماه عزای حسین سینهی ما میشود، کرب و بلای حسین کاش که ترکم شود غفلت و جرم و گناه تا که بگیرم صفا، من ز صفای حسین ——————— اس ام اس ویژه محرم فرشتهها از امشب صبوی غم مینوشن دوباره اهل جنت پیرهن سیاه میپوشن ——————— با آب طلا نام حسین قاب کنید با نام حسین یادی از آب کنید خواهید مه سربلند و جاوید شوید تا آخر عمر تکیه بر ارباب کنید فرا رسیدن ماه محرم تسلیت باد ——————— باز محرم شدو دلها شکست از غم زینب دل زهرا شکست باز محرم شد و لب تشنه شد از عطش خاک کمرها شکست آب در این تشنگی از خود گذشت دجله به خون شد دل صحرا شکست قاسم ولیلا همه در خون شدند این چه غمی بود که دنیا شکست محرم ماه غم نیست ماه عشق است محرم مَحرم درد حسین است ——————— شعر های محرم هر دم به گوش می رسد آوای زنگ قافله ، این قافله تا کربلا دیگر ندارد فاصله . حلول ماه محرم ، ماه پژمرده شدن گلستان فاطمه تسلیت باد . التماس دعا ——————— نام من سرباز کوی عترت است ، دوره آموزشی ام هیئت است . پــادگــانم چــادری شــد وصــله دار ، سر درش عکس علی با ذوالفقار . ارتش حیــدر محــل خدمتم ، بهر جانبازی پی هر فرصتم . نقش سردوشی من یا فاطمه است ، قمقمه ام پر ز آب علقمه است . رنــگ پیراهــن نه رنــگ خاکــی است ، زینب آن را دوخته پس مشکی است . اسـم رمز حمله ام یاس علــی ، افسر مافوقم عباس علی (ع) ——————— عالم همه محو گل رخسار حسین است ، ذرات جهان درعجب از کار حسین است . دانی که چرا خانه ی حق گشته سیه پوش ، یعنی که خدای تو عزادار حسین است ——————— عالم همه قطره و دریاست حسین ، خوبان همه بنده و مولاست حسین ، ترسم که شفاعت کند از قاتل خویش ، از بس که کَرَم دارد و آقاست حسین
پاسخ : اس ام اس.... با استعداد متوسط اما پشتكار متوسط به هر چه بخواهيد مي رسيد. * اگر در كارها جديت به خرج ندهيد بي استعدادترين افراد مصمم و با اراده از شما پيشي مي گيرند. * كارتان را آغاز كنيد توانايي انجامش به دنبال مي آيد. * خداوند به هر پرنده اي دانه اي مي دهد ولي آنرا داخل لانه اش قرار نمي دهد. * اثر كمرنگ ترين نوشته ها بيشتر از قويترين حافظه هاست. * مردان شجاع فرصت مي آفرينند و ترسوها و ضعيفان منتظر فرصت مي نشينند. * تغييرات غيراصولي هرج و مرج ايجاد مي كند و تغيير نكردن پوسيدگي است. * گوش شنوا زير بناي مهارتهاي ارتباطي است. * دشوارترين قدم همان قدم اول است. * هرگز چيزي تغيير نيافته اين ماييم كه عوض مي شويم. * براي شنا كردن در جهت مخالف رودخانه سختكوشي لازم است وگرنه هر ماهي مرده اي مي تواند در جهت آب شنا كند. * آن قدر شكست خوردن را تجربه كنيد تا شكست دادن را بياموزيد. * رمز سلامتي قرار دادن كمي هيجان به جاي آسايش است. * كتاب معلمي است كه بدون عصا و تازيانه ما را تربيت مي كند. * فردي كه به خود اطمينان دارد محتاج تعريف ديگران نيست. * آنچه هستيد بهتر شما را معرفي مي كند تا آنچه مي گوييد. * از فعاليتهاي بزرگ نهراسيد زيرا هر فعاليت بزرگي را مي توان به فعاليتهاي كوچكتر تقسيم كرد. * همواره به خاطر داشته باشيد آخرين كليد باقي مانده شايد بازگشاينده در قفل باشد.
پاسخ : اس ام اس.... - اجرا بزرگترین مسالهء مطرح نشده در مدیریت امروز است و نبود آن بزرگترین مانع موفقیت و بیشتر ناکامیهایی است که به اشتباه به گردن علل دیگر گذاشته میشود. 2- شرکتهایی که برای کارهای درست وقف شدهاند و برای مسوولیتهای اجتماعی خود تعهدنامهای دارند که براساس آن کار کنند سودآورتر از آنهایی هستند که این کارها را نمیکنند. ... 3-به جای پرداختن به برنامهء استراتژیک, به تفکر و ایدههای استراتژیک روی آورید. 4-در بازاریابی نوین )بازاردانی(به جای داشتن سبد محصولات باید به داشتن سبد مشتریان توجه داشت. 5- رمز برد و پیروزی روشن است: بکوشیم تا در یک زمینه دوبار بازنده نشویم. 6- انسان در بازی گاهی میبرد و گاهی چیز یاد میگیرد. 7- هنر بازاریابی امروز< ,فروش یخچای به اسکیمو نیست,> بلکه اسکیمو را به عنوان یک مشتری خشنود همواره در کنار داشتن است. 8- مشتریان زبان گویایی دارند, اگر بیواسطه با آنها در ارتباط بوده و گوشی شنوا داشته باشیم میتوان از ایشان چیزهای زیادی یاد گرفت.
پاسخ : اس ام اس.... 9- مسیر ناهموار تحوی باید بهکوشش خود مدیر پیموده شود, زیرا تحوی چیزی نیست که مدیر فرمان دهد و دیگران اجرا کنند. 10- به جای شغل, در پی مشتری باشید, اگر انسان بتواند محصولی عرضه کند که خواهان داشته باشد, از بیکاری نجاتیافته است. 11- دنیا را دوگونه میتوان تغییر داد: با قلم(کاربست اندیشه) و با شمشیر (کاربست زور) 12- میتوان مدیر مردم نبود ولی آنان را دوست داشت,اما بدون عشق به مردم نمیتوان آنها را مدیریت کرد. 13- مدیریت یعنی هنر جلب پیروی داوطلبانهء دیگران. 14- موفقیت اغلب باعث غرور شده و غرور باعث شکست میشود. 15- برای پیروزی ابلیس, کافی است آدمهای خوب دست روی دست بگذارند. 16- هزینهء به دست آوردن یک مشتری تازه, حداقل پنج برابر هزینهء خشنود نگهداشتن مشتریان کنونی است. 17- هر کس میتواند سررشتهء کار خویش را به دست گرفته و آن را به مسیر دلخواه ببرد. 18- مدیریت هنر گوش دادن به دیگران است. چنانچه به سخنان کسی خوب گوش فراندهید, نمیتوانید درون او را بشناسید. 19- توان یادگیری و به کار بستن با شتاب آموختهها, بزرگترین امتیاز رقابتی را در اختیار سازمان میگذارد. 20- اولین روش برآورد هوش یک فرمانروا این است که به آنهایی که در اطرافش گرد آمدهاند بنگریم. 21- اگر بتوانید همهء کارکنان یک سازمان را به سوی یک هدف مشترک بسیج کنید, در هر رشته و در هر بازار و در برابر هر رقیبی, در هر زمانی موفق خواهید شد. 22- بیشتر انسانها ترجیح میدهند بمیرند اما فکر نکنند, خیلیها هم فکر کردن را بر مرگ ترجیح میدهند. 23- مدیر عامل آگاه کسی است که به جای رویینتن شدن, به همکاران خود اعتماد کند. 24- تمایز یک محصوی باید در راستای ذهنیت مصرفکننده صورت گیرد, نه مخالف آن
پاسخ : اس ام اس.... - در طوی تاریخ بیشتر کامیابی در دستیابی به منابع طبیعی مانند زمین, طلا و نفت بوده است, اما اکنون ناگهان ورق برگشته و دانش به جای آن نشسته است. 26- در بیشتر موارد, کشورهای فقیر از نظر داراییها ثروتمند اما از نظر سرمایه فقیرند, دارایی را نمیتوان تبدیل به سرمایه کرد مگر آن که قانون حاکم باشد. 27- آنهایی که از جای خود میجنبند, گاهی میبازند و آنهایی که نمیجنبند, همیشه میبازند. 28- اگر همه چیز مهم باشد, پس بدان که هیچ چیز مهم نیست. 29- مدیران پیروزمند دنیای امروز, رمز پیروزی سازمان خود را بهرهمندی از انسانها فرهیخته میدانند. 30- حداکثر شادی و خشنودی انسانها زمانی به دست میآید که در شغل همراستا با شخصیت (هوشمندی)خود, به کار گمارده شوند. 31- نقش مدیر این است که به درون فرد نفوذ کند و هوشمندی بیهمتای او را کشف کند و به عملکرد تبدیل نماید. 32- مدیران برجسته نه تنها تفاوت کارکنان را میپذیرند, بلکه بر این تفاوتها سرمایهگذاری میکنند. شاگرد تنبل, احمق یا ضعیف وجود ندارد, تنها چیزی که وجود دارد معلم خوب یا ضعیف است. 34- زندگی ارزشمندتر از آن است که تنها به امید فرارسیدن دوران بازنشستگی کار کنیم. 35- نه پیروزی پایدار است و نه شکست مرگآور. 36- به کارکنانتان بگویید هیچگاه اجازه ندهند قربانی واقع شوند; اما اگر چنین احساسی دارند بهتر است بروند جای دیگری کارکنند.
پاسخ : اس ام اس.... 37- صدای کردار, از صدای گفتار بلندتر است. 38- هرگاه در بازی شطرنج در حای باختن هستم, به طور پیوسته از جای خود بلند شده و سعی میکنم صفحه را از پشت سر رقیبم نگاه کنم, آن گاه به حرکتهای احمقانهای که انجام دادهام پی میبرم. 39- دانستن کافی نیست, باید اقدام کرد. خواستن کافی نیست, باید کاری کرد. 40- اگر میخواهید دلیل خوب کار نکردن کارکنانتان را بدانید, کنار آینه بروید و دزدانه بدان نگاه کنید. 41- جلسهای که خوب اداره نشود, حاصلی جز اتلاف زمان ندارد. 42- بهترین راه پیشبینی آینده, ساختن آن است. 43- یک مشتری خشنود, رضایتش را به سه نفر میگوید, اما یک مشتری ناخشنود ۲۰ نفر را باخبر میکند. 44- کسی را سرزنش نکنید, به جای بحث دربارهء اینکه چه کسی باعث وقفه در پیشرفت است, در مورد اینکه چه چیز مانع پیشرفت است بحث کنید. 45- زمانی دست از کار بکشید که کار شما انجام شده باشد, نه آنگاه که خسته شدهاید
پاسخ : اس ام اس.... دوستت دارم ، نه به خاطر شخصيت تو ، بلكه به خاطر شخصيتي كه من در هنگام بودن با تو پيدا مي كنم هيچ كس لياقت اشك هاي تو را ندارد و كسي كه چنين ارزشي دارد باعث اشك ريختن تو نمي شود اگر كسي تو را آن گونه كه مي خواهي دوست ندارد ، به اين معني نيست كه تو را با تمام وجودش دوست ندارد . دوست واقعي كسي است كه دست هاي تو را بگيرد ولي قلب تو را لمس كند . بدترين شكل دلتنگي براي كسي آن است كه در كنار او باشي و بداني كه هرگز به او نخواهي رسيد . هرگز لبخند را ترك نكن . حتي وقتي ناراحتي . چون هر كس ممكن است عاشق لبخند تو شود . تو ممكن است در تمام دنيا فقط يك نفر باشي ، ولي براي بعضي افراد تمام دنيا هستي . هرگز وقتت را با كسي كه حاضر نيست وقتش را با تو بگذراند ، نگذران. شايد خدا خواسته است كه ابتدا بسياري افراد نامناسب را بشناسي و سپس شخص مناسب را . به اين ترتيب وقتي او را يافتي بهتر مي تواني شكرگزار باشي . به چيزي كه گذشت غم نخور ، به آن چه پس از آن آمد لبخند بزن