1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

متن آهنگ" غریبه " محمد بیباک و احسان غیبی

شروع موضوع توسط 2okhtare hava ‏15/7/11 در انجمن لیریک Lyric

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng

" غریبه "

به تو گفتم که تویی جفتم/نگرانیهای منو تو حس می شنوقتی نگام به نگاه تو چفت میشن/با تو بودن همه بدیهارو از یادم برد
    وقتی دیدم توام بدی ماتم برد/دنایی غم و غصه عشق فرو میشه /با عشقه که غم و غصه شروع میشه
    چشمام باز غرق خوابن / غرق رویای تو مستم امشب من /از این خواب از این عشق /من می خوام تو باشی نه نرو عاشقم من/من عاشق میمونم من با تو میمونم/تا وقتی که هستم از عشقت می خونم از تو از تو عاشقم من/من دیوونه میشم وقتی تو نباشی/وقتی که با حرفات عشقو تو می پاشی/وقتی که تو میری با یه غریبه /حس میکنم اشکات انگار یه فریبه/
    دیروز گفتم این دل خاکی دست تو امروز خدا می دونه که با کی هستی تو/حتی نخواستم من از تو یه فرصت/بزار حالا که فرصت هست من از تو بپرسم/چرا؟بگو هرچی بگی می شنوم/مگه اون چی داشتش بیشتر از من؟/تو قول دادی با من باش نه/من منی که از هم پاشیدم/منی که با تو بودم هر صبحو تا شب حالا تنهام انتظار داری با کی باشم/حالا یه سری ثانیه های بی نوسان دارن میان و میرنو منو میدن عذاب/گفتی قراره خوب بشی با من بعد رفتی و من رفتنتو بو کشیدم/واسه همینه میبینی از غصه خونم/غمت زده به اعماق پوست و استخونم
    من دیوونه میشم وقتی تو نباشی/وقتی که با حرفات عشقو تو می پاشی/وقتی که تو میری با یه غریبه /حس میکنم اشکات انگار یه فریبه
    خداحافظ و خیالت جمع پشت سرت نمیگم که اون به من خیانت کرد/به همه میگم من واسه اون کم گذاشتم/نمیگم منو با یه کوه غم گذاشتو رفت/چرا؟چون نمیخوام تو رو خرابت کنم/تو کاری نکردی که من نخوام حلالت کنم/فقط گفتی از هرچی دروغ سیری ولی دروغه میمونی حقیقت اینه که میری/اره برو و همونجا که میری بمون/دوست دارمی که بهم میگفتی تو می گی به اون/امروز میفهمم که شاید تو حق داشتی/منو تو از روز اول با هم فرق داشتیم/اصلا نمیبینی چند روز عادی باتم چون تو از اونای که دنبال مادیاتن و فهمیدن این مسائل زود برات/ برو جلو ضررو از هر جا بگیری سود برات/من دیگه میخوابم و وقتی پاشم باز خاطرات میاد جلو چشم تا شب / خداحافظ و سلام تنهایام از فردا هر جای دنیاکه برم تنها میام