[FONT="]فرشته ی پاک [/FONT] [FONT="]کاش از اول می دونستم تو مال دیگرونی[/FONT] [FONT="]کاش از اول می فهمیدم تو با من نمی مونی[/FONT] [FONT="]کاش از اول می دونستم تو سهم من نمی شی[/FONT] [FONT="]کاش می فهمیدم که تو از عشق من گریزونی[/FONT] [FONT="]از فکرو قلبم تو نمی ری که به همین زودی[/FONT] [FONT="]تو اون فرشته ی پاکی که من فکر می کردم نبودی [/FONT] [FONT="]می دونم هر جا که هستی با هر کسی نشستی[/FONT] [FONT="]به راحتی فراموشم می کنی تو به زودی[/FONT] [FONT="]این همه عاشق بودم تو نفهمیدی[/FONT] [FONT="]با تو صادق بودم تو نفهمیدی[/FONT] [FONT="]من که عاشق بودم تو نفهمیدی[/FONT] [FONT="]با تو صادق بودم تو نفهمیدی[/FONT] [FONT="]کاش از اول می فهمیدم تو مغروری[/FONT] [FONT="]کاش می دونستم از دنیای من دوری[/FONT] [FONT="]کاش آروم آروم از قلب من می رفتی[/FONT] [FONT="]چه دروغ های شیرینی به من می گفتی[/FONT] [FONT="]این همه عاشق بودم تو نفهمیدی[/FONT] [FONT="]با تو صادق بودم تو نفهمیدی[/FONT] [FONT="]من که عاشق بودم تو نفهمیدی[/FONT] [FONT="]با تو صادق بودم تو نفهمیدی[/FONT]
پاسخ : تکست اهنگ<فرشته ی پاک>خواننده siamak abbasi این یکی ازاهنگ های مورد علاقه منه اگه گوش ندادین گوش کنین خیلی خوشکله