پاسخ : تاحالا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه الحمدالله تاحالا شده سرسفره بشینی وبه زورغذابخوری فقط به خاطرمامانت که بدش نیاد
پاسخ : تاحالا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه خدا رو شکر با همشون رفیق بودم همشون طرفدارم بودن از این کارا نمیکردن ! تا حالا شده برق بگیرتت ؟!!
پاسخ : تاحالا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نوووووووووووووچ :gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye:
پاسخ : تاحالا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام Piano سوالت چی شد ؟؟؟ !!! تا حالا شده دروغ بگی بعد پشیمون بشی ؟؟؟
پاسخ : تاحالا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو تاپ فروم نه !! امروز طولانی ترین تاخیر رو داشتم ((بیش از 12 ساعت !!((
پاسخ : تاحالا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه نشده نمیدونم یادم نمیاد تا حالا شده بخوای از یه نفر انتقام بگیری بعد پشیمون بشی؟؟!!
پاسخ : تاحالا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کینه ای نیستم رفتیم بلیط کانادا بگیریم، زنه میگه سیاحتیه؟ میگم نه پــــــس زیارتیه میخوام برم امامزاده سید ریچارد! رفتم سر خاک خدا بیامرزی دارم خرما تعارف می کنم، طرف برداشته میگه فاتحه است دیگه نه؟ نه پـــــس خدا بیامرز زنده شده داریم جشن می گیریم! رفتم از قسمت قفسه باز کتابخونه 2 تا کتاب برداشتم آوردم گذاشتم جلوی مسئولش که وارد حسابم کنه؛ میگه: میخوای ببریشون؟ نه پـــس اومدم کتابا رو بهت توصیه کنم بخونی، میانگین ساعت مطالعه تو مملکت بره بالا! تا حالا شده که بشه
پاسخ : تاحالا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جواب اسانا جون نه نشده :gol2: ---------------------------------------------------------- تا حالا شده یکی به این دوست خوبمون omid_bnt بگه اخه په ربطی داره؟:nafaskesh: