پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ تا حالا از خودتون پرسیدید که چرا قدیم این همه دانشمند بزرگ داشتیم تازه با اون امکانات کم به این دلیل که واقعا دنبال علم بودن و عاشق علم بودن.
پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ ولی هر کدوم یه جایگاهی داره. نمیشه گفت کدوم بهتره. مشکل ما از اولم همین بوده. همش میخواستن به ما یاد بدن تفاوت بذارید. یکیش همین علم و ثروت یا مورد بعدی این بود که میپرسیدن مادر یا پدر یا هر چیزی..... باید یاد بگیریم برای هر چیزی یه جایگاه جداگانه در نظر بگیریم حتی در یه سطح
پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ ثروت. دلیلش انقد واضحه که توضیح نمیخواد. پول تورو صاحب همه چیز میکنه حتی شعور!
پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ سلام منم میگم فقط ثروت.بدون ثروت هیچکاری نمیتونی کنی. ولی با ثروت خیلی از علوم رو میتونی به دست بیاری. اینم که میگن با علم میتونی ثروت به دست بیاری به نظرم فقط شعاره. بچه ها شما همتون دانشجو و دکتر و مهندس و ... نیستین؟علم ندارین؟ پس چرا همه دنبال کارید؟مگه علم ثروت نمی آورد!! موفق باشید
پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ به نظر من ثروت بهتره چون تو دوره زمونه الان هزار سالم درس بخوني كار به زور گيرت مياد پس ثروت بهته چون باهاش ميتوني به راحتي علم رو بدست بياري.
پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ من همیشه از شما آدما تعجب می کنم. از زمانی که از سیاره ی خودم اومدم رو زمین شما با خیلی آدما راجع به موضوع "درون گرایی" و "برون گرایی" صحبت کردم . می دونید اکثر آدما دوس داشتن خودشون رو خیلی درون گرا نشون بدن. ولی این سوال "علم بهتر است یا ثروت" دست همه رو رو کرد. اگر کسی به جنبه ی اجتماعی موضوع بیشتر اهمیت بده ، و در واقع از درون خودش خبری نداشته باشه احتمالا میگه :"تو این دوره زمونه" یا "در شرایط ما " یا چیزایی شبیه به این که در واقع نشون میدن اون آدم برون گراست. اگر جنبه ی درونی موضوع برای کسی اهمیت داشته باشه بیشتر راجع به ارزش علم و این جور صحبتا حرف میزنه . تبصره : البته گاهی اوقات افرادی هم هستن که به ظاهر طرف علم رو میگیرن ولی حرفاشون بوی جنبه ی اجتماعی رو میده، مثلا کسایی که میان آدما رو به دو دستهدرس خوانده ی با شعور و بی سوادِ بی شعور تقسیم می کنن که چون خودشون درس خونده هستن این کار رو می کنن نه این که واقعا برای علم ارزشی قایل بشن. چکیده : دست همتون رو شد برون گراهای ....:thumbsdownsmileyani نتیجه : از جمله ای که در سطر بالا نوشتم معلوم میشه احتمالا منم یه آدم برون گرا هستم پس پاسخ درونی من به سوال علم بهتر است یا ثروت میشه : ثروت