تمام جاده های جهان را به جستجوی نگاه تو آمده ام ، پیاده ، این تو و این پینه های پای من ، حالا بگو در این تراکم تنهایی ، مهمان بی چراغ نمی خواهی?? * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * مثل یک روحی ؛ رها از بند زندان و تنی! دور هم باشی اگر از من ٬ همیشه با منی تو همیشه بی خبر مهمان بغضم می شوی بی هوا از چشم های خسته ام سر می زنی... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تمام حجم خیالم از تو لبریز است خیالم کوچک نیست تو بزرگی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هدایای تو دشمنم شده اند بی وجودشان شاید می توانستم لحظه ای را بی یاد تو سر کنم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خوشبختی من پیدا كردنِ تو از میانِ این همه ضمیر بود. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * همه ی خودم را مال تو کرده ام چقدر دنیای تو بزرگ است هنوز از تنهایی سخن می گویی چقدر کم هستم! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * غم دانه دانه می افتد روی صورتم شور است طعم نبودنت...! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * کمی این کلمه ها را نصیحت کن تا با من کنار بیایند بگو تازه شوند دوستت دارم ها دیگر فایده ای ندارند! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * عقل گفت: به مسافر دل بستن خطاست دل گفت: همه رفتنی اند … * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * گله ای نیست فقط گاهی خاطره ها که هجوم می آورند... . . پناه بگیر طوفان که گذشت خبرت می کنم ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * با تو بودن قصه شیرینی است به وسعت تلخی تنهایی و داشتن تو فانوسی به روشنایی هر چه تاریکی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * نگاهت رنج عظیمی است، وقتی بیادم می آورد كه چه چیزهای فراوانی را هنوز به تو نگفته ام * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * این روزها که می گذرد یک ترانه تلخ قصه ی تنهایی های مرا می سراید سمفونی گوش خراشی است روزهاست پنبه دگر فایده ندارد ......باید باور کنم