نام پدر:محمدابراهيم محل تولد:شهرستان مشهد تاريخ تولد:06/12/34 تاريخ شهادت :08/12/62 محل شهادت :جزيره مجنون منطقه :عمليات خيبر مسؤليت : شغل : عضويت : كادر يگان:تيپ21اامامرضا گلزار :بهشت رضا کد شهید:6200227
پاسخ : سردار شهيد حسن آزادي گوينده :هادي سعادتي فردي بود كه حكم اعدامش را داده بودند او از ساواكي ها موثر رژيم شاه بود وطي ماموريتي قرار شد من آقاي آزادي او را به خانواده اش برسانيم تا با آنها خداحافظي كند و برگردد. وقتي به درب منزل او رسيديم حسن من را كناري كشيد وگفت : هادي اگر مي شود چند ساعتي او را بگذاريم پيش خانواده اش بماند گفتم : حسن جان ، اگر يك وقتي فرار بكند چكار كنيم جواب قاضي ها را چه بدهيم تازه مي خواستند به خانواده اش بگويند كه بيايند با اوملاقات كنند حال هم به ما ماموريت نيم الي يك ساعته دادند نه چند ساعته . گفت : مگر آقاي صالحي مازندراني نگفتند كه با اينها با رأفت اسلامي برخورد شود گفتم : چرا بعد روبه فرد ساواكي كرد وگفت : آقا شما برو خانواده ات را ملاقات كن ماسه چهار ساعت ديگر به دنبالت مي آييم . در اين چند ساعت از اقوام و خويشان هركسي را كه مي خواهي ببين ولي مي داني كه درمشهد كسي نمي تواند از گير ما فرار كند او گفت : سه چهار ساعت حسن گفت : بله من گفتم : حسن او شب بايد اعدام شود گفت : هيچكار نمي شود . سپس با هم به حرم رفتيم و يكسري كار هايي كه عقب افتاده بود انجام داديم . بعد از پنج ساعت به دنبال فرد ساواكي رفتيم . با تعجب ديدم كه اودم درب ايستاده و منتظر ما است . حسن رو كرد به من و گفت ديدي كه من گفتمخاطرم جمع است و آدم شناس هستم. سپس او را به بازداشتگاه برگردانديم . بعد با حسن خدمت آقاي صالحي رسيديم و جريان را تعريف كرديم و حسن تاكيد كرد كه اگر امكان دارد حاج آقا شما در حكم او تخفيف بدهيد و او را به حبس ابد محكوم كنيد . آقاي صالحي گفت ايشان در اعترافاتش خيلي چيزها را صريح اعتراف كرده و مسائلي انجام داده كه حكمش اعدام است . ولي با صحبت هايي كه شما كرديد آن را با مجموعه در ميان مي گذارم تا ببينيم چه مي شود . سپس او را به حبس ابد و به منطقه بندر عباس تبعيد كردند كه بعد از مدتي هم در اثر كار هاي مثبتي كه در زندان انجام داده بود شامل عفو امام گرديد . بعد از آزادي به سراغ آقاي آزادي مي رود و به او ميگويد اگر اجازه بدهند دوست دارم با شما به جبهه بيايم . وبعد از شهادت آقاي آزادي او را در يكي از مجالس ختمش ديديم .