1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

18 تیم هکری به دانشگاه شریف می‌روند

شروع موضوع توسط para3to ‏28/6/11 در انجمن هک و امنیت

  1. کاربر ارزشمند❤

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    39,257
    تشکر شده:
    47,235
    امتیاز دستاورد:
    170








    مسابقات نفوذ و دفاع در فضای مجازی از فردا سه شنبه در دانشگاه صنعتی شریف آغاز می شود و در طی آن تیمها در سه حوزه هک و نفوذ و دفاع، طراحی پوستر و کاریکاتور‌ و معرفی روشهای خلاقانه در نفوذ و دفاع به رقابت می پردازند.


    مهر: مجموعه رقابتهای نفوذ و دفاع در فضای مجازی در سه محور هک و نفوذ و دفاع، طراحی پوستر و کاریکاتور‌های ترویجی و معرفی روشهای خلاقانه در نفوذ و دفاع از سوی مرکز آپا دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.

    محور اول این مسابقات فردا سه شنبه 7 تیرماه برگزار می شود و طی آن تیمهای شرکت کننده در حوزه های مختلفی چون مسائل و سوالات امنیتی، نفوذگری در وب، شکست الگوریتم ها و پروتکل های رمزنگاری، اکسپلویت نویسی و چالشهای مرتبط با شواهد جرائم رایانه ای با یکدیگر به رقابت می پردازند.


    مسابقه طراحی پوسترها و کاریکاتورهای ترویجی محور دوم این رقابتها است. پوسترها و کاریکاتورهای طراحی شده باید از خلاقیت، جذابیت و تاثیرگذاری قابل توجهی برخوردار و حاوی پیامی درباره یک یا چند موضوع مهم در حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات در سطحی عمومی باشد.
    بخش‌ سوم رقابتها، مسابقه معرفی روشهای کاربردی نوین و خلاقانه در نفوذ و دفاع است که در آن به ارائه آخرین روشهای کاربردی در نفوذ و دفاع در فضای مجازی و تبادل دانش حاصله در کشور پرداخته می شود. موضوعات این مرحله شامل موارد زیر است:
    - معرفی آسیب پذیریهای (0-day) یا اکسپلویتهای جدید در سرویسها، پروتکلها و برنامه ها
    - روشهای نفوذ نوین به سرویسها، پروتکل ها و برنامه های کاربردی
    - روشهای نوین در تحلیل، کشف یا مقابله با بدافزارها
    - روشهای نوین در کشف یا کنترل بات‌نت ها
    - روشهای تحلیل، شکست یا کشف ضعف در الگوریتم های رمزنگاری و توابع درهم ساز
    - روشهای نوین نفوذ به سیستم در سطح سخت افزاری
    - روشهای نوین در مهندسی معکوس
    - تحلیل های امنیتی مبتنی بر مطالعات میدانی
    - روشهای امن سازی در حوزه های نوظهور با رویکردی کاملا کاربردی
    - معرفی آسیب پذیری ها، اکسپلویت ها یا روشهای نفوذ جدید در پروتکل ها، ابزارها و سیستم‌عامل های موبایل و شبکه ها و ابزارهای بی سیم
    - روشهای خلاقانه موثر و کاربردی در امنیت سیستم ها و شبکه ها

    شرایط برگزاری مسابقه

    این مسابقات از فردا سه شنبه 7 تیرماه به صورت حضوری از ساعت 9 تا 18 برگزار می شود. کلیه تیم‌ها باید ساعت 8 صبح در محل مسابقه حضور داشته باشند. به هریک از تیم ها حداکثر 3 نود برای اتصال به شبکه محلی و اینترنت داده خواهد شد. تامین سیستم و ابزارهای مورد نیاز برای شرکت در مسابقه به عهده تیم ها است.

    داشتن حداقل یک سیستم کامپیوتری دارای کارت شبکه ضروری است. قبل از شروع مسابقه ارتباط کلیه تیم ها به شبکه بررسی خواهد شد.

    ایجاد حملات BruteForce بر روی هر بخشی از مسابقه ممنوع است. تیمی که اقدام به این حمله کرده باشد از ادامه مسابقه محروم خواهد شد.

    تیمهای مجاز برای ورود به مرحله نهایی

    در خردادماه مرحله مقدماتی این مسابقات برای انتخاب تیمها برای راهیابی به مرحله نهایی برگزار شد که تیمهای منتخب برای مرحله نهایی به شرح زیر است:

    ردیف
    نام تیم های مجاز
    1
    Rebels
    2
    ملوان زبل
    3
    گروه امنیتی نویان
    4
    Abiusx
    5
    Arsin
    6
    dt
    7
    TigreTeam
    8
    Noob
    9
    SASH
    10
    Invisible
    11
    امن پرداز
    12
    123456
    13
    TT
    14
    Pentestrs
    15
    SafeHouse
    16
    Persian Pentest
    17
    PVA
    18
    Z3roday

    جوایز پیش بینی شده


    در بخش هک و نفوذ به تیم اول مبلغ 30 میلیون ریال، تیم دوم: مبلغ 20 میلیون ریال و تیم سوم مبلغ 10 میلیون ریال اعطا می شود. نفرات اول و دوم بخش طراحی پوستر و کاریکاتورهای ترویجی به ترتبیب مبلغ 20 و 10 میلیون ریال به عنوان جایزه اهدا می شود.
    در بخش ارائه های خلاقانه به هریک از 6 ارائه برگزیده مبلغ 20 میلیون ریال به عنوان جایزه اهدا خواهد شد. جوایز برگزیدگان در مراسم پایانی رقابتها در 8 تیرماه اهدا خواهد شد.
     
  2. Founder

    تاریخ عضویت:
    ‏11/11/10
    ارسال ها:
    13,002
    تشکر شده:
    13,539
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    پاسخ : 18 تیم هکری به دانشگاه شریف می‌روند

    چه جالب .. اسمی از هکر های معروفی که سایت های انگلیسی و امریکایی رو هک کردند نیست!