مواد لازم: این کشک بادمجون برای خانومایی که اصرار دارن غذای سبک و رژیمی بخورن و برعکس شخص بنده ان!!! خیلی به درد بخوره. البته به شرطی که نعنا داغش رو یا حذف کنن یا با یه قاشق روغن درست کنن و مثل من همه ی روغن موجود در آشپزخونه رو تبدیل به نعنا داغ نکنن و نریزن رو غذاشون! حالا: مواد لازم بادمجون قلمی خوش بر و رو 5-6 تا گوجه فرنگی خوش بر و رو یکی متوسط سیر خوش بر و رو 4-5 حبه نمک زردچوبه کشک نعنا و پیاز و روغن برای پیاز داغ و نعنا درست کردن (اختیاری یه عزیزان در رژیمم!) Image has been scaled down 13% (398x265). Click this bar to view original image (454x302). Click image to open in new window. بادمجونا رو کبابی کنید. برای دیدن طرز تهیه بادمجون کبابی اینجا کلیک کنید. گوجه رو یک دقیقه تو آب جوش و بعد بلافاصله تو آب سر بذارید و بعد به آسونی با یه کارد پوستش رو بکنید. بادمجون های کبابی رو تیکه تیکه کنید و همراه گوجه که خورد کردین و حیه های سیر پوست کنده با نمک و زردچوبه و نصف پیمانه کمی بیشترک آب جوش بذارید سر اجاق و شعله اش رو کم کنید. بذارید خوب بپزه و موادش تو هم بره و آبش کشیده شه. بعد با گوشت کوب بیفتید به جونش و خوب بکوبیدش. الان دیگه دو تا کار می تونید بکنید. اولیش اینه که کشک غذا رو بهش اضافه کنید و بذارید یکی دو تا جوش بزنه. دومیش اینه که کشک غذا رو بهش اضافه نکنید و وقتی غذا رو تو ظرف مورد نظرتون کشیدید کشک رو بریزید روش. که البته من راه دومی رو انتخاب کردم. بعد بازم دو راه دارید. اولیش اینه که اگه می خواید خیلی قلمی باشید نعنا داغ و پیاز داغ و چیدن گردو رو کشک بادمجون رو فراموش کنید. دومیش هم اینه که بی خیال هیکل بشید و نعنا داغ و پیاز داغ و گردو و هر چی دوست دارین بریزید روش و نوش جان کنید. خلاصه اینجا ما کاره ای نیستیم و فقط پیشنهاد دهنده ایم. انتخاب با شماست!!!