1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

با شيوه جديد، تلفات جراحي تومورهاي جمجمه به صفر مي‌رسد

شروع موضوع توسط para3to ‏20/6/11 در انجمن اطلاعات بیماری

  1. کاربر ارزشمند❤

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    39,257
    تشکر شده:
    47,235
    امتیاز دستاورد:
    170

    دبير علمي دهمين كنگره بين‌المللي انجمن جراحان گوش، گلو و بيني گفت با جراحي به كمك آندوسكوپ، آمار مرگ و مير حين عمل جراحي تومورهاي سرطاني قاعده جمجمه به صفر مي‌رسد.

    دكتر "فرامرز معماري" در آستانه برپايي دهمين كنگره بين‌المللي انجمن جراحان گوش، گلو و بيني با بيان اين مطلب افزود در اين روش جراحي كه به تازگي در ايران انجام مي‌شود، برش‌هاي وسيع لازم نيست و عوارض شيوه‌هاي قديمي از جمله انواع فلج‌ها، نشت مايع نخاعي، خونريزي و مرگ و مير حين عمل نيز مشاهده نمي‌شود.

    وي با اشاره به اينكه جزييات اين روش در دهمين كنگره بين‌المللي انجمن جراحان گوش، گلو و بيني اعلام مي‌شود گفت در حال حاضر اين روش توسط متخصصان داخل كشور انجام مي‌گيرد و نيازي به اعزام بيماران به خارج از كشور نيست.

    به گفته دكتر معماري جراحي منطقه قاعده جمجمه به دليل آنكه دور از دسترس متخصصان گوش، حلق و بيني و نيز متخصصان مغز و اعصاب قرار دارد در روش‌هاي قديمي سبب آسيب‌هاي فراوان به فرد مانند فلج‌ها مي‌شد كه امروزه خوشبختانه با انجام كار گروهي توسط جراحان گوش و حلق و بيني، جراحان مغز و اعصاب و نوروراديولوژيست‌ها مي‌توان جراحي تومورهاي بدخيم را در منطقه قاعده جمجمه (منطقه‌اي از كف جمجمه بين مغز و نيز ساختمان‌هاي سر و گردن) بدون برش خارجي با شكافي كوچك و با حداقل عوارض انجام داد.

    وي يادآور شد معمولا اين اعمال براي تومورهاي بدخيم يا خوش خيم و نيز عفونت‌هاي غير معمول استخوان‌هاي قاعده جمجمه از قبيل عفونت‌هاي قارچي صورت مي‌پذيرد.