پاسخ : نظرت راجع به اواتار و امضای نفر قبل چیه؟؟ و چرا انتخاب کردین؟؟ الهي بميرم من آتنا آواتارت انقد قشنگه جاي امضاتو گرفته:mach:
پاسخ : نظرت راجع به اواتار و امضای نفر قبل چیه؟؟ و چرا انتخاب کردین؟؟ امضاش که باحاله کلی استفاده کردم عکسشم یاد قدیما میوفتم :gol3:
پاسخ : نظرت راجع به اواتار و امضای نفر قبل چیه؟؟ و چرا انتخاب کردین؟؟ اواتارش نازه /./.هههه /./.امضاشم منو یاد ادیسون میندازه /./..دمش گرم //./.:khande2:
پاسخ : نظرت راجع به اواتار و امضای نفر قبل چیه؟؟ و چرا انتخاب کردین؟؟ اواتارش جالبه همون استحکامی که خودش میگه بیشتر بهش بخوره ولی طوری نیگا میکنه که انگار دزد گرفته، نگاهی عاقل اندر ..... مثه ادمایی که میخوان نصیحت کنن ، طلب کاره فکر کنم:tabrik: 'Ʌ'xᴠxᴠ' Ʌ => =>'Ʌ" Ʌxy"Ʌ این همه ریاضی خوندم همچین چیزی توش ندیدم ترجیح میدم بقیه در مورد اواتارو امضام بگن تا خودم
پاسخ : نظرت راجع به اواتار و امضای نفر قبل چیه؟؟ و چرا انتخاب کردین؟؟ هههههه اواتارش دوست داشتنیه ولی امضاش دوست داشتنیتر هرموقع نفرقبلیم امیده چندین بارامضاشومیخونم
پاسخ : نظرت راجع به اواتار و امضای نفر قبل چیه؟؟ و چرا انتخاب کردین؟؟ سلام آواتار که فکر کنم عکس یکی از قالب های پیچک باشه...اما خیلی زیباست امضاش هم که...خیلی خیلی زیباست!! فقط از کیه؟؟ ممنون :gol2::gol2::gol2:okhi:okhi:
پاسخ : نظرت راجع به اواتار و امضای نفر قبل چیه؟؟ و چرا انتخاب کردین؟؟ اواتارش فکر کنم کار دسته ./.ههههه خوبه امضاشم خیلی باحاله مثه امضای خودم رمزی نوشته/./.مال منم هرکی تونست معنی کنه
پاسخ : نظرت راجع به اواتار و امضای نفر قبل چیه؟؟ و چرا انتخاب کردین؟؟ درجواب lord of hell اواتاریک قلم دکناردواته که نشون ازنویسندگی داره امضامم نوشته خودمه ممنونم ازشماوبایت عزیز امااواتاربایت حرفاش خیلی تودل بروست امضاشم یک عمل ریاضیه ولی معنیش چیه نمیدونم.
پاسخ : نظرت راجع به اواتار و امضای نفر قبل چیه؟؟ و چرا انتخاب کردین؟؟ اواتارتو من می خواستم بگم نظرمو ولی این کوروش پرید وسط ../..ههههه ولی خودت گفتی با احساساتت خیلی جوره جدی امضات نوشته خودته .//..ایول خیلی قشنگه ./.امیدوارم همیشه یادمون باشه باران از داداشت بپرسی معنی امضای منو فکر کنم بدونن /./.
پاسخ : نظرت راجع به اواتار و امضای نفر قبل چیه؟؟ و چرا انتخاب کردین؟؟ بایت امضاش برای کسی که دوستش دارد...