پاسخ : نظرت راجع به اواتار نفر قبل چیه؟؟ به نظرم برا متن امضای امید یه اواتار لطیف تر نیاز هست تا این گرگ وحشی البته باز سلیقه خودشون حرف اول رو میزنه و ببخشید که من فضولی کردم
پاسخ : نظرت راجع به اواتار نفر قبل چیه؟؟ سلام شما اولین نفری بودین که به من اواتار پیشنهاد کردین فعل حال اوتار پشینهادی شما رو میزارم تا بعد یکی خودم برا خودم طراحی کنم ولی اواتار شما واقعا زیباس همین خوبه باز اگر چیز بهتری یافتم میزارم
پاسخ : نظرت راجع به اواتار نفر قبل چیه؟؟ منننننننننننننننننننظظظظظظظظظووووووووووور/././...........................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اواتارت خوبه:khande2:
پاسخ : نظرت راجع به اواتار نفر قبل چیه؟؟ خوبه ...........فقط احساس ميكنم گردنش درد گرفته........يعني به چي داره نگاه ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
پاسخ : نظرت راجع به اواتار نفر قبل چیه؟؟ داره به بالاییش نگاه میکنه دیگه:khodeshe:--به این سهیل نگاه میکنه که یوقت چشم چرونی نکنه!!!! تریپ معرفته دیگه این بایت ما!!!!!!!:maskhare: :riz481: اواتار قبلیم خوبه-بد نیست!!!!:bikar:
چرا اين نام كاربري و آواتار رو براي خودت انتخاب كردي؟ من عاشق شاه آرتورم و آواتارشو گذاشتم و power man نام ايميل ، بلوتوث و ............. من هست شما چطور
پاسخ : چرا اين نام كاربري و آواتار رو براي خودت انتخاب كردي؟ من عاشق اسم پارمیسم ای دی و بلوتوث و اسم کاربریم پارمیس بود وقتی هم چت میرفتم اسمم پارمیس بود ولی بخاطر یه مزاحم احمق اسممو عوض کردم از اسم کیانا هم خوشم میاد عاشق عروسک باربیم تو گوشی پره از عکسای باربی واسه همین عکس باربی گذاشتم
پاسخ : چرا اين نام كاربري و آواتار رو براي خودت انتخاب كردي؟ يه سوال اگه عاشق عكس باربيي پس چرا تو ياهو مسنجر عكساي ................ جاي خالي ميذاري؟