پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبل چیه؟؟ دوستان این تاپیک جای گفتگوی دو نفره شما نیست..اگر می خواید گفتگو کنید برید چت باکس///اینجا فقط نظرتون و در رابطه با امضای نفر قبلیتونو بگید...خواهشا رعایت کنید.. با تشکر
پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبل چیه؟؟ خوبه/./..............................ای کاش/././.کاری نکنیم/./.که همیشه مجبور باشیم از اول شروع کنیم:khodeshe:
پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبل چیه؟؟ ناظم جون گير نده ديگه ناظم قبلي بي خيال بود بازم خوبه تو احساس مسئوليت داري
پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبل چیه؟؟ ببخشید علی اقا /./.خوب امضاش /./.همینه/././.شروع دوباره/././...................................ما شخصی حرفی نزدیم./.ولی باشه شرمنده رعایت میشه:khodeshe:
پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبل چیه؟؟ نه داداش من حرفی ندارم:gol: گفتم رعایت کنید همین...:tabrik: ارادتمند.
پاسخ : نظرت راجع به امضای نفر قبل چیه؟؟ امضای شما هم/./../.امضای ./.کاریه /.به شغلت برمیگرده /./.دیگه/././.جالبه :gol:
پاسخ : نظرت راجع به اواتار نفر قبل چیه؟؟ اینم /./ برای./. بایت/../ عزیز /.../.که /./.اخر ./.نفهمیدم /././///.../ همینی هم که گزاشتی خوبه ولی این به نوشتنت میخوره حالا چیز بهتری یافتم بهت پیشنهاد میکنم