1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پلنگ‌ و يوزپلنگ شيفته بوي ادوكلن!

شروع موضوع توسط hastii ‏15/6/11 در انجمن حیوانات

  1. کاربر مفید

    تاریخ عضویت:
    ‏10/12/10
    ارسال ها:
    876
    تشکر شده:
    185
    امتیاز دستاورد:
    0
    يک تيم تحقيقاتي از انجمن حفاظت از حيات وحش باغ وحش برونکس در نيويورک با آزمايش بر روي يک ماده ببر سيبريايي به نام "ساشا" دريافتند که يوزپلنگها، ببرها، پلنگها و در کل تمام گربه هاي بزرگ علاقه زيادي به بوي ادوكلن‌هاي مردانه دارند و به محض حس کردن رايحه اين عطرها به سرعت جذب آنها مي شوند. بنابراين مرداني که عادت به استفاده از ادوكلن دارند مراقب باشند که يک ببر 200 کيلويي با يک دم دراز را به طرف خود جلب نکنند.

    از مدتها قبل دانشمندان مي دانستند که حس بويايي گربه سانان بسيار بهتر از حس بويايي انسان عمل مي کند. اکنون اين محققان با انجام اين آزمايش نشان دادند که مي توانند براي جذب گونه هاي گربه سان در حال انقراض و پرورش آنها از ادوكلن‌هاي معروف استفاده کنند.

    در اين آزمايش، عطرهاي مختلف بر روي ساشا آزمايش شد. در اين آزمايش به روي يک درخت ادوكلن‌هاي مختلف را پاشيدند و زمان عکس العمل ماده ببر را نسبت به عطر مورد ارزيابي قرار دادند.

    نتايج اين تحقيقات نشان داد که اين ببر به مدت دو ثانيه جذب عطري از محصولات شرکت Estée Lauder ، پانزده ثانيه مجذوب عطري از Revlon ، ده دقيقه جذب ادوكلني از شرکت Nina Ricci و 11 دقيقه و 10 ثانيه شيفته محصولي از "کالوين کلين" شد.

    اين ادوكلن که بيشترين محبوبيت را نشان داد به گونه اي ساشا را مجذوب خود کرد که حتي از غذا خوردن صرف نظر کرد و براي مدت زماني کنار درخت نشست و رايحه عطر را استنشاق کرد.

    براساس گزارش وال استريت ژورنال، در 14 سال گذشته جانورشناسان و حافظان حيات وحش در حال انقراض به دنبال روشهايي براي جذب و کنترل گربه سانان بوده اند.

    اکنون به نظر مي رسد که اين محققان روشي را براي جذب و مراقبت اين حيوانات پيدا کرده باشند. هر چند با اعلام اين نتايج اين خطر وجود دارد که اين حيوانات در معرض سوء استفاده شکارچيان قرار گيرند.

    [​IMG]