پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) من تووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووپم امروز.... بالاخرهههههههههههههههههههههههههههههه مجوزمو گرفتم....مرسيييييييييييييييييييييييييييييييي..... بعد اين ايام بايد جشن بگيرم...نامرده هركي نياد:happy0025::happy0199:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) این نسخه رو واسه هرکی پیچیدم جوا ب داده :rolleyessmileyanim:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) وای خدایا شکر... الان به قول ایمان توپ توپم!! اونقدر امروز در عرض 4 ساعت این ملت سر به سر من گذاشتن و شوخی کردن و... که به دیگه غم یادم رفت چی هست... خدایا نگهدارشون باش...
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) امروزازدوستم عذرخواهی کردم البته استاوس یاهوامیدوارم دیده باشه وبخشیده باشه:rolleyessmileyanim:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) امروز خیلی خوش حالم... امیدوارم اونکه از دستم ناراحته منو ببخشه. تا دیگه شاه هم به خوشی من نباشه (اصطلاحه ها)
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) یکی ازم دلخوربود که الان باخوندن پستش همه چی حل شد منم خوشحالم خوشحال خوشحال
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) ببينيد احساس روزانه ي من در چه حده كه تو اين ساعت دارم تو فروم چرخ مي زنم
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) وای امروزبعدازظهرباید دندون عقلمو جراحی کنم درش بیارم می ترسم بددددددددددددددداسترس دارم شدددددددددددددید:sadsmiley: