پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) ناراحت وخسته حالا چراشو می گم ناراحت ازدست قشر....!صبح که رفتم کلاس سویی شرت نارنجی پوشیدیم متلکی بود که به من انداختن یکی گفت نارنگی/یکی گقت سن ایچ/یکی گفت هویج خرگوش دنبالت کرده/بااین که هواسردم بود مجبورشدم سویی شرتمو دربیارم وبزارم تو کوله پشتیم همین
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) خب راستش رو یخواید خودمم نمیدونم خوشحالم یا نه توی یه مسابقه شرکت کردم رقیبم نیومد حالا نمیدونم منم حذفم یا میرم بالا:blinksmiley: ولی واسه فردا استرس دارم (مدرسه)
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) من دارم از خستگی میمیرم.امئوز اولین روز مدرسه بع از 19 روز بود و بچه ها همه جوگییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررر!خلاصه نشستیم روی زمین و(مافیا) بازی کردیم و من الان تمام تنم درد میکنه!ivane:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) من توووووووووووووووووووووووووووووووپم تووووووووووووووووووووپ.. ديشب كلي حال كردم هنوز تحت تاثيرم...
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) اعصابم خورده چون بازظهردعوتیم خونه دوستای خانوادگیمون .اصلا ازاین مهمون بازیها خوشم نمیاد ولی خوب کاریش نمی شه کرد مجبورم:sadsmiley:همین جای خداحافظی می کنم تا بعدازظهر رها جون ایشالله زودی خوب می شی عزیزم:ghalb:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) احساس خاصی ندارم چون اینجا هرچی ارسال بزنیم شمارش نمیشه وگرنه احساسم روساعتی بیان میکردم:laughingsmiley::laughingsmiley::laughingsmiley::laughingsmiley:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) احساس ترس بابت امتحانات تیزهوشان و وابسته به دانشگاه دارم:sick0022:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) احساسی که الان دارم به هیچ کسی نداشتم من اسمه این حاله دلو عاشق شدن گذاشتم :happy0044: