پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) سلام راستش امروزفقط خسته ام/ا.ونم واسه اینه که دوروزخونه نبودیم ورفته بودیم پیک نیک وهنوزخستگیم برطرف نشده:rolleyessmileyanim:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) سلام امروز ناراحتم. چون فردا مدرسه ها باز میشه ومن لا کتابامم باز نکردمivar:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) احساس نسبتا خوبی --چون از فردا میرم سرکار مردم از بس رفتم اینور و انور یا توو خونه بیکار بودم چه خبررررررررره این همه استراحتت:rolleyessmileyanim:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) خوشحالممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) من یه حالت بدی داشتم که نمی فهمیدم مال چیه! الان که احساس آنیکا رو خوندم فهمیدم: من از این که عید تموم شد کمی دلم گرفته بود، البته الان که دلیل ناراحتیمو فهمیدم خیلی بهتر شدم ، میشه گفت خوشحالم... عید برای ما دانش آموزا مثل یه فرصت زمانی طولانی میمونه که فکر میکنیم کمبود زمانمون رو جبران میکنه ، وقتی میگذره و تموم میشه ، ناراحت میشیم...
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) همه چی داره خوب وعالی پیش میره :smilingsmiley:...فقط ته ته احساسم یه جور نگرانی بابت درس های دانشگاه هستش....:sadsmiley: