پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) وای خدا ، یه عالمه شکرت... طی دو روز گذشته 6 یا 7 بار تا دم مرگ رفتم ، یعنی اگه رخ میداد من مرده بودم. خدایا هزار که نه همیشه و بی نهایت شکرت....
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) دوروزه با دوستم حرف نزدم دلم براش یه ریزه شده :sadsmiley:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) منم یه حسی مثل پرستو سه روزه یکی از دوستامو ندیدم دلم براش تنگه:sadsmiley:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) ناراحت کی میشه مدرسه ها تموم شه رشته مورد علاقمو سال دیگه بتونم برم راحت شم
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) بسیار خوشحالم . امروز دوستم یه کتاب بهم هدیه داد با موضوع حجاب . نمیدونید چقدر ذوق کردم . نمیدونم چرا هدیه دوستت یه چیز دیگس !!
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) یه بار دیگه بگی توووووووووووووپم یه جواب میدم بهت که دیگه نگی ها هشدار در حد شوخی دیده بودی ، میشه این.
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) والا الان خیلی خوابم میاد بارسا هم باخته گفتم بیام یکی باشه یه درد دلی چیزی ولی خب نه کسی هس نه خواب میذاره میرم بخوابم فردا میام حالمو میگمivane: