پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم تو که کیمیا فروشی نظری به قلب ما کن که بضاعتی نداریم و فکنده ایم دامی!!!
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم یادم آمد تو به من گفتی از این عشق حذر کن لحظه ای چند بر این آب نظر کن آب آیینه ی عشق گذران است تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است باش فردا که دلت با دگران است
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم من از آن حس روز افزون که یوسف داشت دانستم که عشــق از پـرده عــصــمت بــرون آرد زلـیـخــا را
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم آخر اي جانا تو با ما رسم دوستي داشتي از چه قانون محبت از ميان بر داشتي؟ كاشتي تخم محبت بر دل و بر جان من عاشقم كردي و دست از دامنم برداشتي
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم یاده تو همیشه اینجاست نمیره غم تو از یاد نمیشه ترانه ای خوندو به یاد تو نیافتاد
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم ده روزه مهرگردون افسانه است و افسون نـیـکی بـه جـای یـاران فرصت شمـار یارا
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم میخوام تو این سکوت تلخ صدات و از یاد ببرم بزار که کوله بارم و رو شونه ی شب بزارم باید که از این جا برم فرصت موندن ندارم
مشـــــــــاعره قوانين: 1-مجاز به ارسال دو پست متوالي نيستيد 2-مجاز به ارسال شعر هاي غير کلاسيک نيستيد 3-حتما شروع اشعار باید با آخرین حرف از ارسال قبل باشد 4- در صورتي که پستي اشتباه بود (خارج از موارد 1 و 2و 3 )به آن پست جواب ندهيد و جواب خودتان رو از آخرين پستي که صحيح ارسال شده ادامه دهيد و غلط بودن پست آخر را در ايتداي متن خود ذکر کنيد در صورت امکان به مديران انجمن اطلاع بدید و یا از دکمه گزارش خلاف استفاده کنید 5-در صورتي که به پست اشتباه پاسخ داده شده باشد تمامي پستهاي بعد از آن تا اولين پست صحيح حذف خواهند شد 6- از هرگونه پیام های احوالپرسی در پستها و همچنين تذکر به دوستان ديگر خودداري کنيد اشکالات و تخلفات رو فقط به مديران ارجاع دهيد 7-در ذکر نام شاعر کوشا باشيد دلا نزد كسي بنشين كه او از دل خبر دارد به زير آن درختي رو كه آن گلهاي تر دارد .......