پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم شبیه غربت يك انتظار، طولانی به پای خاطره هایت همیشه زندانی در این غروب جدایی دوباره خواهم شست هوای عشق تو را با دو چشم بارانی
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]تو به من خندیدی [/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]و نمی دانستی[/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] که من به چه دلهره [/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]از باغچه همسایه[/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] سیب را دزدیدم [/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]باغبان از پی من تند دوید [/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]سیب را دست تو دید [/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]غضب آلود به من کرد نگاه[/FONT]
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم هاتف ان روز به من مژده ی این دولت داد که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند!!!!!!:gol:
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم یا رب اندر کنف سایه ی ان سرو بلند گر من سوخته یک دم بنشینم چه شود؟!!! اخر ای خاتم جمشید همایون اثار گر فتد عکس تو بر نقش نگینم چه شود؟؟!!!!
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم دل شوريده و ديوانه خويش می برم، تا كه در آن نقطه دور شستشويش دهم از رنگ گناه شستشويش دهم از لكه عشق
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم مار دم و عقاب پيشاني بود پر مكر و پر ز دستانا شكمش طبل و سينه اش قاقم ابرويش قوس و تيز مژگانا