پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم یار اگر رفت و حق صحبت دیرین نشناخت حاش لله که روم من ز پی یار دگر:gerye::gerye::gerye:
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم رسم زمونه اس تنهایی منو و این دخمه تاریک از چه نالم عشق وفا ترس ریا از خود یار بیخبرم ای خدا رحمی بکن بر دل زار (تا حالا سه بیتی شنیده بودی به به به خودم یه سبک اختراع کردم منبع (امید بنوات))
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم تو به دادم برس ای عشق که با این همه عشق چاره جز آنکه به آغوش تو بگریزم نیست فریدون مشیری
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق چار تکبیر زدم یکسره بر هرچه که هست حافظ
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم ده این اسمونم خوب بلده شعر بگه نفر بعدی توش بمونه با ت بگم خب الان تو فکرم ...... لطفا با ریتم بخونید درن دن درن دن تولد تولد تولدت مبارک ........مبارک مبارک تولدت مبارک لبت شاد و دلت خوش تو گل پرخنده باشی بیا شمعا رو فوت کن که صد سال زنده باشی درن دن درن دن اه ببخشید جو گرفته بود ولی شما با ی بگید ههههههه ی
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم ياد باد آن صحبت شبها كه با نوشين لبان بحث سر عشق و ذكر حلقه عشاق بود حافظ
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم دوش می آمد و رخساره بر افروخته بود تا کجا باز دل غمزده ای سوخته بود رسم عاشق کشی و شیوه ی شهر آشوبی جامه ای بود که بر قامت او دوخته بود
پاسخ : مشاعره کاربران تاپ فروم در نمیگیرد نیاز و ناز ما با حسن دوست خرم ان کز نازنینان بخت برخوردار داشت