پاسخ : اشعاری در مورد ائمه(ع) گفتمش نقاش را نقشی بکش از زندگی با قلم نقش حبابی بر لب دریا کشید گفتمش چون می کشی تصویر مردان خدا تک درختی در بیابان یکه و تنها کشید گفتمش نامردمان این زمان را نقش کن عکس یک خنجر ز پشت سر پی مولا کشید گفتمش راهی بکش کان ره رساند مقصدم راه عشق و عاشقی و مستی ونجوا کشید گفتمش تصویری از لیلی و مجنون را بکش عکس حیدر در کنار حضرت زهرا کشید گفتمش بر روی کاغذ عشق را تصویر کن در بیابان بلا، تصویر یک سقا کشید گفتمش از غربت ومظلومی ومحنت بکش فکر کرد و چهار قبر خاکی از طه کشید گفتمش سختی و درد وآه گشته حاصلم گریه کرد، آهی کشید و زینب کبری کشید گفتمش درد دلم را با که گویم ای رفیق عکس مهدی را کشید و به چه بس زیبا کشید گفتمش ترسیم کن تصویری از روی حسین گفت این یک را بباید خالق یکتا کشید
پاسخ : اشعاری در مورد ائمه(ع) امشب از نالهی طفلان خبری میآید از برِ خانهی حیدر شرری میآید یا حیدر ـ یا حیدر در برش بستر بابا به کفش سجاده زینب از داغ پدر از تب و تاب افتاده پدرش گاه به هوش است گهی بیهوش است کار زینب همه دم اشک و شرر، فریاده یا حیدر ـ یا حیدر وای از بغض حسن گریه و سوز و آهش وای از اشک حسین، غربت روی ماهش غم عباس فزون شد ز فراق بابا دل بسوزد ز غم و آهِ دلِ جانکاهش یا حیدر ـ یا حیدر در جنان حضرت زهرا به دو دست خسته زخمِ کاریِ علی را به نگاهی بسته گوئیا عرش و زمین از حرکت وا مانده شیشهی عمر زمان سنگ جفا بشکسته
پاسخ : اشعاری در مورد ائمه(ع) خداحافظ ای شهرِ سوز و گدازم خداحافظ ای سجدهگاه نمازم خداحافظ ای نالههای علی خداحافظ ای غصههای علی خداحافظ ای عقدههای علی خداحافظ ای بغضِ کهنه به سینه ـ غم زهرا ، خاطرات مدینه خدا حافظ ای نخل و چاه مدینه ـ در و آتش و اشک و آه مدینه خداحافظ ای نالههای علی خداحافظ ای غصههای علی خداحافظ ای عقدههای علی خداحافظ ای لالههای غریبم ـ اثر نکند این علاجِ طبیبم خداحافظ ای گریههای دلِ شب ـ نگاه پدر بر نگاهِ تو زینب خداحافظ ای آهویِ ختنِ من ـ غریب بعد از منی، حسنِ من خداحافظ ای تمامِ امیدم ـ حسینِ من، تشنه کامِ شهیدم خداحافظ ای نالههای علی خداحافظ ای غصههای علی خداحافظ ای عقدههای علی خداحافظ ای خانهی غمِ حیدر ـ خداحافظ ای اشک و ماتمِ حیدر خداحافظ ای قبرِ مخفیِ یارم ـ که دور از آن دل غمین و فگارم خداحافظ ای نالههای علی خداحافظ ای غصههای علی خداحافظ ای عقدههای علی