پاسخ : وصف حال خود با شعر باران که می گیرد به هم می ریزد اعصابم تقصیر باران نیست...می گویند: بی تابم...! گاهی تو را آنقدر می خواهم به تنهایی طوری که حتی بودنم را بر نمی تابم هر صبح ،بی صبحانه از خود می زنم بیرون هرشب کنار سفره ،بُق کرده ست بشقابم بی تو تمام پارک های شهر را تا عصر می گردم و انگار دستی می دهد تابم شب ها که پیشم نیستی...خوابم نمی گیرد وقتی نمی بوسی مرا...با "قرص" می خوابم...!
پاسخ : وصف حال خود با شعر از هر نفسی که نیستی سیرم من دور از تو که می شوم زمینگیرم من از اینکه جواب "دوستت دارم" هام یک "مرسی" ساده است دلگیرم من
پاسخ : وصف حال خود با شعر بغضم گرفته وقتشه ببارم چه بی هوا هوای گریه دارم باز کاغذم با تو خط خطی شد خدا این حس ـو حال ـو دوس ندارم
پاسخ : وصف حال خود با شعر هیچ وقت نقاش خوبی نخواهم شد! امشب دلی کشیدم شبیه نیمه سیبی که به خاطر لرزش دستانم در زیر آواری از رنگها ناپدید ماند
پاسخ : وصف حال خود با شعر [FONT=arial, helvetica, sans-serif]با توام [FONT=arial, helvetica, sans-serif]ای لنگر تسکین [FONT=arial, helvetica, sans-serif]ای تکانهای دل[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]ای آرامش ساحل[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]با توام[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] ای نور [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] ای منشور[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]ای تمام طیفهای آفتابی[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]ای کبود ارغوانی[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] ای بنفشابی[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]با توام ای شور، ای دلشوره ی شیرین[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]با توام[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] ای شادی غمگین[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]با توام [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] ای غم[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] غم مبهم[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]ای نمی دانم[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]هرچه هستی باش[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] اما کاش...[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]نه، [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] جز اینم آرزویی نیست:[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]هرچه هستی باش[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] اما باش[/FONT] &&& [/FONT][/FONT]
شقایق، هر گلبرگت، قصه ای بود از عشق اشک چشمم، رنگ گلبرگ تو رو دزدید، که تو بی رنگ شدی یادگار روزای عاشقی، بودی برای من، که حالا سنگ شدی گل بی رنگ شدی، شاهد سوز دل تنگ شدی