1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

شکوه و بزرگی با خون به دست می اید/Assassins Creed :revelation

شروع موضوع توسط P4NiSh3R ‏4/6/11 در انجمن اخبار و معرفی

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏1/12/10
    ارسال ها:
    4,897
    تشکر شده:
    1,871
    امتیاز دستاورد:
    0
    [​IMG]​

    Game Name: Assassins Creed :revelation
    Developer: Ubisoft Montral
    Ubisoft Annecy
    Ubisoft Massive
    Ubisoft Quebec
    Ubisoft Singapore
    Ubisoft Bucharest
    Publisher(S): Ubisoft
    Series: Assassins Creed
    Platfrom(S): PC..PS3..X360
    Release Data: November 2011
    Genre: TPA-Adventure Open World
    Mode(S): Single-Player.Multiplayer

    سال 2006 یا 2007 بود که خبری مبنی بر ساخت بازی برزگی از سوی شرکت Ubisof(UBI) منتشر شد. این شرکت خبر داد که با بزرگترین بازی این شرکت رو به رو خوایم شد . بازی Assassis Creed (AC) زمانی که منتشر شده تغییرات گسترده ای را در سبک بازی های Open World ایجاد کرد و باعث شد که موفقیت خوبی را به دست اورد البته بازی مشکلاتی داشت که کمی از موفقیت بازی کاست ولی باعث نشد که بازی به روند رو به رشد خود ادامه ندهد بعد از حدود 3 ماه که بازی منتشر شد UBI دوباره همه را حیرت زده کرد اینبار قسمت دوم AC ساخته می شود و خیلی زود منتشر خواهد شد این خبر در وب سایت های مختلف همانند بمب طوفانی به پا کرد بازی روند رو به رشد خود را ادامه داد و بازهم موفقیت بزرگی برای Ubi به دست اورد کمی از انتشار بازی AC2 نگذشته بود که خبر از ساخت قسمتی بعدی از این سری بازی با پسوند پیمان برادری منتشر شد این بازی روایتگر اتفاقاتی است که در نسخه دوم و بعد از ان برای شخصیت اصلی بازی یعنی Ezio می افتد و بازی داستان غنی دارد و شما انچه که می بینید با انچه که واقعا" وجود دارد تفاوت دارد . به هر حال سومین نسخه از داستان شخصیت Ezio در حال ساخته شدند است و این بازی با پسوند revelation منتشر خواهد شد. این بازی توسط شرکت Ubi ساخته و منتشر می شود . در این بازی کاراکتر های مختلفی وجود دارد و قابل بازی کردن هستند کاراکتر ها برای ما اشنا هستند این کاراکتر ها Altir.Ezio.Desmond خواهند بود.
    شرکت Ubisoft خبر از ساخت بازی داده است اما مسئله ای که وجود دارد این است که ایا زمان مناسبی را برای معرفی بازی خود در نظر گرفته است یا نه؟ در این گیم که پایان کار شخصیت Ezio خواهد بود شما می توانید با دو کاراکتر الطیر و اتزیو به انجام بازی بپردازید با این وجود که اتزیود پیر تر شده است و حدود 50 سال سن دارد و بازی در قرن 16 لتفاق می افتد، در این بازی اتزیو جستوجو خود را برای پیدا کردن Seals ( مهر موم) انجام می دهد. او می تواند در این بازی به حافظه الطیر جد خود دسترسی داشته باشد البته فکر کنم برای این کار باید از Animus قدیمی استفاده کند. زمانی که دزموند وارد انیموس می شود حافظه الطیر برای او بار گذاری می شود و او به دوران الطیر باز می گردد. این بازی در مناطق مختلفی از جهان در جریان است که در ادامه به انها خواهیم رسید.
    در تیزری که منتشر شده بود چه اتفاقاتی افتاد؟

    در این قسمت اتزیو پا جای جد خود الطیر گذاشته است ، و سفر دور و درازی را اغاز کرده است او برای به دست اوردن Seals ها که کلید پیروزی Assassins ها است روانه شده است. اتزیو در سفیر که دارد بارها و بارها مورد هجوم Templar ها قرار می گیرد و باید سعی کند از دست انها فرار کند. هامن طور که گفته شد اتزیو در این بازی مهارت های خاصی به دست اورده است و همچنین سن و سالی دارد و عاقل تر شده است. او به Assassins ها اموزش می دهد و انها را برای مبارزه ای بزرگ اماده می کند. در این بازی از وسایل و مهارت های خاصی استفاده خواهید کرد از جمله جدید ترین سلاح های این بازی می تواند به Hookblade اشاره کرد از بمب های استفاده می کنید که قدرت تخریب بیشتری خواهند داشت از Eagle Sense استفاده می کنید شما در کشتن مهارت خاصی پیدا کرده اید که الطیر هم با این بزرگی که داشت از انها بهره مند نبود. خوب باید گفت که افسانه باز می گردد الطیر شخصیت اصلی بازی در اولین نسخه از بازی در این نسخه حضور خواهد داشت . در این بازی شما به مناطق مختلف جهان سفر می کنید که با بالاترین جزئیات طراحی شده اند و حس اینکه واقعا" در انجا هستید را به شما خواهد داد.. در این بازی شما با افراد مختلفی رو به رو می شوید از دشمنان بگیرد تا دوستان جدید . یکی از بهترین دوستان شما در این قسمت یکی از ماهر ترین asassins یعنی Yusuf Tazim است که او کمک های زیادی به شما خواهد کرد. شما باهم داستانی حماسی را شکل خواهید داد که تاثیر زیادی بر روی کاراکتر ها و اینده دنیا دارد (البته در بازی)!!

    گیمپلی بازی همان استاندارد های قبلی را رعایت می کند و المان های سری بازی های AC در این بازی نیز وجود خواهد داشت. جدیدترین قابلیتی که در این نسخه وجود دارد کارایی سلاح مخصوصی به نام Hookblade است. از این وسیله زمان هایی می توانید استفاده کنید که جانتان در خطر است می توانید به وسیله این سلاح جدید دشمنان را بگیرید و بر روی انها حرکات یا همان Combo های مختلفی را اجرا کنید. در این بازی اتزیو می تواند حدود 300 بمب با خود حمل کند . البته باید در نظر داشته باشید که به خاطر اینکه اتزیو در این بازی پیرتر از قبل شده است سرعتی که در نسخه های قبلی داشت را از دست داده است و با سرعت کمتری می تواند حرکت کند ولی تجربه ای که به دست اورده است به خوبی او را در طی کردن مراحل بازی یاری خواهد کرد.
    اگر به یاد داشته باشید در قسمت های قبلی دید مخصوصی وجود داشت با نام Eagle Vision این قابلیت با تغییراتی دوباره در بازی وجود خواهد داشت البته اینبار قابلیت هایی بسیاری دارد نام این قابلیت از Eagle Vision به Eagle Sense تغییر کرده است بر اساس متنی که از وب سایت GI منتشر شده است این ویژگی به کاراکتر این ازادی را می دهد که تشخیص دهد که شخصیتی که مد نظر دارد کجا بوده است و بعدا" کجا خواهد رفت ( البته فکرکنم این قابلیت بتواند به خوبی در طی کردن مراحل به گیمر کمک کند ولی در اوایل بازی حتما" گیمر را با مشکلاتی رو به رو می کند). قابلیت های قبلی که در نسخه های قبلی برای دید مخصوص وجود داشت در این نسخه هم وجود خواهد داشت می تواند به وسیله این دید محلی که می توان از دست نگهبان ها مخفی شد را پیدا کرد یا اینکه می توان دوست را از دشمن تفکیک کرد).

    سیستم جدیدی به نام Assassins Dens در بازی وجود دارد به گونه ای که شما محلی را از دست دشمنان ازاد می کنید و این محل را به مرکز اموزشگاه خود تبدیل می کنید و از این محل ها افرادی همانند اتزیو را می توانید پرورش دهید! در مورد ماموریت دزموند باید نکته ای را خاطر نشان کرد که وی برای پیدا کردن محلی به نام Black Room تلاش میکند و شما باید انجا را پیدا کنید . در این اتاق یا Room دزموند حافظه گم شده را پیدا می کند که می تواند به وسیله ان به بیشتر سولاتی که در ذهن دارد پاسخ دهد به گفته مدیر مسئول ساخت بازی دزموند زمانی که اینجا را پیدا می کند چیزی می گوید ان مطلب این است(narrative-fueled puzzle sequences) اگه بخوایم به صورت واضح این مطلب را ترجمه کنیم چنین می شود که پازل تکمیل شد. شرکت Ubi که سازنده بازی است تایید کرده است که از Motiom Capture در این بازی استفاده شده است تا طراحی بازی و شخصیت ها به بهترین شکل ممکن انجام گیرد. قسمت مولتی پلیر بازی بر خلاف پیمان برادری گیمر می تواند برای خود کاراکتر طراحی کند و او را با وسایل مختلف اشنا کند . می تواند لباس های مختلف ..سلاح های مختلف برای شخصیت خود به دست اورد .

    مولتی پلیر بازی یکی از ارکان اصلی بازی های امروزی شده است این بازی هم دارای قسمت ملتی پلیر است همانند سری های قبلی در این قسمت شما ماموریت های مختلفی را پیش رو دارید که باید انها را انجام بدهید از این ماموریت ها شامل کشتن و نجات دادن است نکته ای که وجود دارد این است که ایا مولتی پلیر بازی در ابتالیا خواهد بود یا همانند بازی در مناطق مختلفی از جهان جریان پیدا می کند؟ قابلیت های زیادی به بازی اضافه شده است که انها را در ادامه مطلب خواهیم دید.
    در قسمت مولتی پلیر بازی پیمان برادری گیمر می توانست در نقش یکی از اعضای templars ایفا نقش کند و به انجام ماموریت های مختلف دست بزن. اینبار در این بازی شما در نقش اعضای Assassins ها خواهید بود و در این قسمت ازادی های زیادی به یگر داده شده است وسایل زیادی وجود دارد که شما می توانید از انها استفاده کنید و بر اساس وسایلی که به دست می اورید می توانید شخصیت خود را ابدیت کنید و کارایی او را بالا ببرید. در این نسخه گیمر کنترل بیشتری بر روی مد ها و نقشه های مسابقه دارد و می تواند بیشتر قسمت های بازی را دستکاری کند در این بازی به راحتی می توانید پیروز شوید البته این راحتی برای همه است پس همین کار را برای شما سختر می کند و جذابیت بازی را بیشتر می کند در این بازی مجبور هستید که برای خود دوستانی پیدا کنید تا به کمک انها به اهداف خود برسید. حالا به سوالی که در ابتدا مطرح کردم جواب می دم این بازی در قسمت مولتی پلیر بیشتر در قسطنطنیه( استانبول) جریان پیدا می کند . و علاوه بر نقشه های اصلی بازی تقشه های دیگری نیز در بازی وجود خواهد داشت تا به گستردگی و جذابیت بازی اضافه کند یکی از قابلیت ها این است که می توانید برخی از تنظیمات بازی را که در قسمت تک نفره انجام داده اید را به این قسمت نیز وارد کنید البته می گم مقئار کمی از انها را نه همه انها را!! می توانید از بمب های مختلف در این قسمت استفاده کنید و دشمنان زیادی را به راحتی هر چه تمام تر از پا در اورید همچنین استفاده از بمب های دود زا به گیمر این اجازه را می دهد که در شرایط های نامناسب از دست دشمنان فرار کند، گیمر این ازادی را دارد که در زمان های خاصی از مولتی پلیر شرکت کند ؟ در یکی از تصاویری که به نمایش دارمده بود البته از قسمت مولتی پلیر به این نکته اشاره شده بود که شخصیت الطیر نیز قابل بازی کردن است !!
    در اینجا کمی در مورد کاراکتر های بازی توضیح می دم پس همراه باشید:

    اتزیو: این شخصیت اولین بار در نسخه دوم سری بازی های AC معرفی شد او در نسخه دوم تمام سعی خود را می کرد تا انتقام پدر و برادران خود را از عاملین قتل انها بگیرد و در نهایت به موفقیت نسبی دست پیدا می کند این شخصیت در نسخه پیمان برادری نیز حضور داشت در واقع دو نسخه قبلی از سری بازی های Ac مربوط به دوران زندگی اتزیو است و این نسخه پایان کار شخصیت اتزیو خواهد بود و در این بازی اتزیو حدودا" 50 ساله خواهد بود.
    الطیر : این شخصیت در بازی Ac1 حضور داشت و توانست به یکی از محبوب ترین کاراکتر ها در صنعت گیم تبدیل شود وی در نسخه دوم و همچنین پیمان برادری حضور نداشت البته حضور خیلی کوتاهی داشت . وی در این بازی به عنوان یکی از شخصیت های اصلی بازی معرفی شده است .
    دزموند: این شخصیت در تمامی سری بازی های AC حضور داشته است و در واقع شما با استفاده از بدن این فرد و حافظه او می توانید به به دوران گذشته باز گردید در نسخه اول بازی این شخصیت کارایی زیادی نداشت ولی در نسخه دوم و پیمان برادری قسمت هایی از بازی با این کاراکتر پیش می رود و در این نسخه هم به عنوان یکی از کاراکتر های اصلی معرفی شده است.

    کاراکتر های جدید :

    Manuel Palaeologos:
    این فرد یکی از نوادگان امپراتور کنستانتین است(Constantine IX Palaeologos) وی در اتفاقاتی که در سال های 1453 می افتاد دجیل است و نقش مهمی را در بازی دارد او وقتی برای دیدن پدر خود به رم می رود او را پیدا نمی کند ....
    Sofia Sorto:
    این شخصیت در این بازی معشوقه اتزیو است در مورد catarina که در بازی پیمان برداری معشوقه اتزیو بود اطالعاتی فاش نشده است که او حال کجاست که این فرد به عنوان معشوقه اتزیو معرفی می شود. این فرد نیز تاثیر زیادی بر روی بازی می گذارد!!
    Prince Suleiman:
    این شخصیت در اخرین لحظاتی که تیزر بازی بر روی صفحه اختصاصی face بود معرفی شد. این فرد متولده:1494 است او تنها 17 سال دارد و در سال 1511 اتزیو به یدین او می رود به طور کل خانواده او در بازی تاثیر گذار هستند اودر بازی به اتزیو کمک خواهد کرد تا به هدفش برسد.
    Yusuf Tazim:
    یکی از ماهر ترین assassins که در مشرق زمین وجود دارد وی در بازی پیمان برداری master Assassins گروه Constantiople بوده است وقتی که اتزیود به دیدن او می رود انها به دوستان صمیمی تبدیل می شود و همکاری خوبی با هم دارند او سلاح های مختلفی را به اتزیو می دهد از جمله جدیدترین سلاح Hookblade که یکی از جذابترین سلاح های بازی خواهد بود
     
  2. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏1/12/10
    ارسال ها:
    4,897
    تشکر شده:
    1,871
    امتیاز دستاورد:
    0
    شهر هایی که بازی در انها جریان پیدا می کند:

    Masyaf:

    مثل شماره اول، داستان Revelations از شهر Masyf شروع می شود. اتزیو به قلعه اساسینز سفر کرده تا به اسراری که روزی توسط الطائر حفظ میشدند، دست یابد ولی متوجه می شود تمام منطقه مورد تاخت و تاز تمپلرها قرار گرفته است .


    الکساندر آمانسیو، کارگردان بازی در این مورد می گوید: "او (اتزیو) برای پیدا کردن جواب ها راه مصیاف را در پیش می گیرد. اون میخواد کتابخونه ای رو پیدا کنه که از طریق اون میتونه اطلاعات بیشتری از فرقه اساسینز به دست بیاورد. او ردپای الطائر را تا مصیاف دنبال می کند، سفری که در ابتدا آرام دنبال شده و به تدریج به مسابقه ای بر علیه زمان تبدیل می شود . "

    اتزیو نمیتونه در اولین دیدارش از مصیاف ماموریتش را به اتمام برساند، ولی او بار دیگر در پایان بازی (وقتی که تمام تکه های پازل رو پیدا کند) به این مکان بر می گردد. در صورتی که احتمال موفقیت اتزیو در یافتن دانسته های الطائر را در نظر بگیریم، مصیاف لوکیشنی است که اطلاعاتی بسیار مهم را در مورد رمز و راز فرقه اساسینز در اختیار ما می گذارد.

    Constantinople:


    این کلان شهر باستانی بستر اصلی بخش های اکشن Revelations است. شاید اتزیو بلند مرتبه ترین اساسین جهان در آن برهه زمانی بوده باشد ولی او در این شهر وسیع و پیچ در پیچ چیزی بیش از یک تازه وارد و غریبه نیست .به کمک دیگر اساسینز حاضر در شهر، اتزیو به تدریج با شرایط سیاسی پیچیده حاکم بر این شهر که مرکز فرهنگی قرن شانزدهم بوده، آشنا می شود .

    آمانسیو می گوید: " constantinople شهر بزرگی است. این شهر در واقع به دو قاره تقسیم شده! در سویی اروپا قرار دارد و در سوی دیگر آسیا. شهری که مرکز دانش جهان در آن زمان بوده. تجارت ادویه جات و تجارت های دیگری در کنستان تینپل جریان داشته اند.این شهر یکی از دلایلی بوده که اروپایی ها بر آن شدند تا قاره آفریقا را دور بزنند، چون Constantinople قطب بزرگ و با اهمیتی بوده که توسط عثمانی ها اداره می شده .

    در Revelations این شهر به چهار محله تقسیم شده : Constantin. Beyazid, Imperial و Galata . هر منطقه جلوه های بصری متفاوتی را به نمایش می گذارد. از مناطق فقیرنشین Constantin گرفته تا بندر شلوغ و پرهیاهو Galata . به همین دلیل علی رغم این که بازیباز وقت زیادی را در یک شهر میگذراند ولی همیشه در هرکدام از بخش ها طراوت و جنبشی منحصر به فرد را تجربه خواهد کرد .
    Cappadocia:

    بر خلاف دیگر لوکیشن های Revelations، شهر زیرزمینی Cappadocia تنها از مردم عادی تشکیل نشده، بلکه قلعه ای است مستحکم که مکان تجمع تمپلرها و دیگر دشمنان قسم خورده اتزیو و فرقه ی اساسینز هست .

    Amancio در مورد این شهر زیرزمینی می گوید: " بخشی از Cappadocia بر روی سطح زمین است ولی بخش اصلی و حقیقی آن در زیر زمین نهفته است .این اولین باری است که همچین لوکیشنی در سری AC طراحی می شود."

    شاید برای اتزیو بهتر باشد تا از شهری زیرزمینی که پر از تمپلرها هست دوری بجوید، ولی تمپلرها در این شهر اطلاعاتی کلیدی را مخفی کرده اند، که اتزیو را مجبور به ریسک کردن و جستجو در غارها و تونل های تو در توی Cappadocia می کند.

    Rhodes:

    اگرچه اتزیو در جریان داستان Revelations به این شهر سفر نمی کند اما بازیبازها از این شهر در بخش مولتی پلیر بازی، بازدیدی خواهند کرد. در قرن شانزدهم میلادی، جزیره Rhodes تحت سلطه ی شوالیه های Hospitaller است و این گروه با اقدام به ساخت کاخ ها و قلعه ها، عملا جزیره را به یک دژ نظامی تبدیل کرده اند. جزیره Rhodes در طول تاریخ چندین بار دست به دست چرخیده ولی در جریان وقایع Revelations این مکان توسط Hospitaller ها اداره می شود .