1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

گلچینی از زیباترین اس ام اس های عاشقانه

شروع موضوع توسط MiTra ‏1/6/11 در انجمن پیام کوتاه

1. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113

چندی ست که بیمار وفایت شده ام ... در بستر غم چشم به راهت شده ام این را تو بدان اگر بمیرم روزی ..... مسئول تویی که من فدایت شده ام... ​

​
    قلبمو به تو هديه مي دم مواظبش باش نه به خاطر اينکه مال منه به خاطر اينکه تو توشي.​
    اگه چشمم تو رو خواست قول میدم چشممو ببندم، اگه زبونم تو رو خواست قول میدم گازش بگیرم ، اما اگه دلم تو رو خواست چه کار کنم.؟؟​

​
    دوستت دارم چون تنها ترين فکر تنهايي مني.دوستت دارم چون زيباترين لحظات زندگي مني.دوستت دارم چون زيباترين روياي خواب مني.دوستت دارم چون زيباترين خاطرات مني.دوستت دارم چون به يک نگاه،عشق مني

​
    هرگاه دلت هوایم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببین که همچون دل من در هوایت می تپند

​
    من تو را به اندازه ي قلب تمام مادرهاي دنيا دوست دارم

​
    پاي سگ بوسيد مجنون خلق گفتندش چه سود؟ گفت:اين سگ گاگاهي كوي ليلي رفته بود

​
    اگر درصحنه زندگي به ناگاه يکي از سيم هاي سازت پاره شد آهنگ زندگي را آن چنان ادامه بده که هيچ کس نداند بر تو چه گذشته است.

​
    ميگن قلب آدمها اندازه مشتشونه , اما چه طوري يه دنيا مهربوني و يه آسمون صداقت - يه کهکشون محبت و يه دريا عشق تو قلب تو جا شده ؟​

بگذار ماهي وجودم در درياي وجودت جان گيرد

​
    بگذار با تنهايي هايم بيگانه باشم​
    .​
    عاشق عشقم

​
    .​
    اقيانوس آرام وجودم موج نگاهت را خواست​
    بگذار نگاهت را لمس کنم​
    عاشق حرير مخملي نگاهتم​
    باران نگاهت از ابر تنم ميريزد

​
    .​
    ماه يادگار نيم رخ توست​
    در دست نسيم بوي تنت توست

​
    .​
    نرمي ابر نظر کرده تنت است​
    حسم کن باران​
    نرمي باران تويي

​
    میخواهم آینه ای باشم زلال.هرچه شکسته تر بهتر.تا هفت هزار بار در من تکثیر شوی.​

​
    من تمنا کردم​
    که تو با من باشی​
    تو به من گفتی​
    هرگز هرگز​
    پاسخی سخت و درشت​
    و مراغصه این هرگز کشت

​

چشم هایت به من آموخت که با آخرین نگاه اولین رنج آغاز میشود

​
    یک جمله معروف از هم جدا می شوند تا یکدیگر رو امتحان کنند و هر کدام در انتظار دیگری،​
    همدیگرو نمی بینند. چون هر دو به صورت اتفاقی به جمله معروف ویلیام شکسپیر بر می​
    خورند: « عشقت را رها کن، اگر خودش برگشت، مال توست و اگر برنگشت از قبل هم مال تو نبوده »

​
    اسمان را قسمت کردند:.....تکه ای برای برکه.....تکه ای برای رود....تکه ای برای دریا
    دلم را قسمت کردند:..........تکه ای برای تو....تکه ای برای تو......تکه ای برای تو

​
    نمی دونم گنجشک ها که شبیه هم هستند چه جوری همدیگه رو می شناسن و نمی دونم چند نفر شبیه من هستند که تو دیگه منو نمی شناسی

​
    می شه مثل یک قطره اشک بعضیهارو از چشمت بندازی ولی هیچ وقت نمی تونی جلوی اشکی رو بگیری که با رفتن بعضیا از چشمت جاری می شه

​
    هر وقت بعد از 120 سال رفتي اون دنيا خواستي از روي پل صراط رد شي بهت گفتن يکي حلالت نکرده .... بدون اون منم که مي خوام به اين بهونه يه باره ديگه ببينمت

​
    فردا روز ديگري است كه بي تو​
    بر عمر تلف شده افزوده مي شود​
    همين روزها​
    روز رفتن از راه مي رسد​
    و من طوري از خيال تو گم مي شوم​
    كه انگار هرگز نبوده ام ... !​

2. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : گلچینی از زیباترین اس ام اس های عاشقانه

غربت را​
    حتما نباید لای الفبای شهری غریب بیابی​
    و یا جایی​
    پشت لحظه های آشنا​
    همین که​
    عزیزت نگاهش را به دیگری تعارف کند​

کافی ست

​
    من در غم تو ، تو در وفاي دگري.دلتنگ توام ، تو آشناي دگري​

​
    هنوز هيچ واژهاي نتونسته عشقو معني كنه​
    پس فقط ميتونم با دو كلمه نيازمو به تو بيان كنم​

​

خدايا من را از اين كه هستم رسوا تر ساز كه هر چه كنم براي تو باشد
    ​
    خدايا به داده و نداده و گرفته ات شكر : كه داده ات نعمت است و نداده ات حكمت و گرفته ات امتحان​

​
    ميخواستم تصوير با تو بودن را نقاشي كنم، ديدم فاصله بينمان در ورق جا نميشود، كمي نزديكتر بيا ميخواهم با تو بودن را حس كنم

​

بوديم وكسي پاس نميداشت كه هستيم، باشد كه نباشيم و بدانند كه بوديم.!؟!​

​
    زياد ميشه ديوار اتاقشون پر عکس ميشه اما هميشه دلت واسه اوني تنگ ميشه که نميتوني

​
    انچه زيباست عزيز نيست انچه عزيزست زيباست وتو عزيزتريني

​

غربت را نبايددر الفباي شهري غريب جستجو كرد همين كه عزيزت نگاهش را به ديگري فروخت تو​

غريبي

​

سهم هر كسي كه باشي​

خوش به حال روزگارش​

پاييزو زمستونش هم​

ميشه همرنگ بهارش

​

نه خلاف عهد كردم كه حديث جز تو گفتم​

همه بر سر زبانند و تو در ميان جاني

​

ديشب ز غمت خيمه به ميخانه زدم باز ...... با ياد لبت بوسه به پيمانه زدم باز

​

هوس بازان کسی را که زیبا است دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زيبا می ببنند​

​

چترم باز باشد يا بسته فرقي نمي كند ْ بي تو آسمان دلم هميشه ابري است .......

​

يكي ميدونه دوسش داري يكي نميدونه دوسش داري..بيچاره اونيكه فكر ميكنه دوسش داري

​

بی شک جهان را به عشق کسی آفریده اند ، چون من که آفریده ام از عشق جهانی برای تو

​

من برای سال ها مینویسم ...... سال ها بعد كه چشمان تو عاشق میشوند....... افسوس كه​

قصه ی مادربزرگ درست بود...... همیشه یكی بود یكی نبود

​

زندگي دفتري از خاطره هاست ...يك نفر در دل شب/ يك نفر در دل خاك/ يك نفر همدم خوشبختي هاست
    يك نفر همسفر سختي هاست / چشم تا باز كنيم عمرمان ميگذرد ما همه همسفريم/

​

شايد زندگي ان جشني نباشد كه انتظارش را مي كشيدي اما حال كه به ان دعوت شدي تا​

ميتواني برقص..

​

در بن بست راه اسمان باز است پرواز بياموز

​

اگه با ديدن من غم تو دلت جون ميگيره ميميرم كه تا ابد قلب تو اروم بگيره

​

عشق همانگونه كه تو را اميدوار ميكند همانطور تورا از پاي در مي اورد

​

هرگز ندانستم چگونه ستایش كنم تا آنكه آموختم چگونه دوست بدارم

​

در حساب عشق یك به اضافه یكی برابر است با همه چیز و دو منهای یك برابر با هیچ.

​

عشق چیزی جز یافتن خویش در دیگران و شادكامی در شناخت نیست.

​

عشق همانند پروانه ایست كه اگر سفت بگیری له می شود و اگر سست بگیری می گریزد.

​

مرد به كرات عشق میورزد، اما كم. زن به ندرت، اما بسیار.

​

تنها پاداش عشق، تجربه‌ی عاشقی است.

​

تكرار ياد تو تكراري نيست ! هر بار از تو نوشتن اتفاق تازه ايست

​

هوسبازان وقتی زیبایی را می بینند، دوستشان دارند ولی عاشقان وقتی كسی را دوست داشته باشند زیبا می بینند

​

آنچنان عاشق باش که هیچ چیز را نبینی, نه آنقدر ببین که هرگز عاشق نشوی

​

آسمان می بارد, گل می میرد, تو نه آسمان باش نه گل, زمین باش تا آسمان بر تو ببارد و گل در تو بروید​

عشق عقل را کور می کند پس سعی کن عاشق کسی باشی که حاضر باشد به جای تو ببیند تازمین نخوری

​

مردم اين زمونه مثل گل انارند​

از دور جلوه دارند از نزديك بو ندارند​

3. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113

یاد گرفتم که عشق با تمام عظمتش ۲ یا ۳ ماه بیشتر زنده نیست، یاد گرفتم که عشق یعنی فاصله و فاصله یعنی دو خط موازی که به هم نمیرسند، یاد گرفتم در عشق هیچ کس به اندازه خودت وفادار نیست، و یاد گرفتم که هر چه عاشق تری تنها تری​

​
    زندگی با همه وسعت خویش محمل ساکت غم خوردن نیست حاصلش تن به قضا دادن و پژمردن نیست زندگی رفتن و راهی شدن است زندگی جنبش راهی شدن است. از سر آغاز وجود تا بدانجا که خدا می داند​

​
    عشق گنج است و سخاوت گنج ياب​

​
    نگاهم كردپنداشتم دوستم دارد​
    نگاهم كرددرنگاهش بوي عشق را خواندم نكاهم كرددل به اوباختم نگاهم كردزندگي را به او دادم ولي بعدهافهميدم فقط نگاهم كرد​

​
    دنيا مثل بازي گل يا پوچ ميمونه: با تو گل بي تو پوچ​

​
    گرمي دست هايت چيست که دستهايم آنها را ميطلبد ؟ در آينه چشمهايم بنگر چه ميبيني؟ آيا ميبيني که تو را ميبيند؟ صداي طپش قلبم را ميشنوي که فرياد ميزند دوستت دارم؟ دوست ندارم که بگويم دوستت دارم. دوست دارم که بداني دوستت دارم! ​

​
    چقدر زمونه بي وفاست نمي دونم خدا كجاست يكي بياد بهم بگه كجاي كارم اشتباست گاهي مي خوام داد بكشم اما صدام در نمياد بگم آخه خدا چرا دنيا به آخر نمي ياد​

​
    . شاعر نشدي وگر نه مي فهميدي ... پاييز بهاريست که عاشق شده است​

​
    ميدوني لذت زير بارون قدم زدن چيه؟اينكه كسي اشكاتو نمي بينه​

​
    مي دوني چرا رنگ غروب سرخه ؟ جون خورشيد وقتي مي بينه من و تو همديگرو دوست داريم اتيش مي گيره​

عشق ماندگار هرگز بر جاذبه ي جسماني ميان شما و معشوق که همواره در حال تغيير است متکي نيست .عشق واقعي از روح شما نشات مي گيرد. اين نوع عشق ناب هنگامي که خود را در دل و جان ديگري مي يابيد شکل مي گيرد​

زندگي آن قدر عجيب نيست که شما تصور مي کنيد زندگي آن قدر عجيب است که شما نمي توانيد تصور کنيد​

عشق را رنگ آبي زدم، دوست داشتن را قرمز، نامردي را سياه، دروغ را سفيد، ولي نمي دانم چرا به تو كه مي رسم نمي دانم مهرباني چه رنگي است!​

زندگي با همه وسعت خويش محمل ساکت غم خوردن نيست حاصلش تن به قضا دادن و پژمردن نيست زندگي رفتن و راهي شدن است زندگي جنبش راهي شدن است. از سر آغاز وجود تا جايي که خدا مي داند​

انتظار درد آور است. فراموشي دردآور است اما بي تصميمي از هر رنجي بد تر است.​

دوست داشتن بهترين شکل مالکيت است و مالکيت بدترين شکل دوست داشتن​

همه آدمها با هم برابرند ، اما پولدارها محترم ترند . همه آدمها برابرند ، اما بچه ها واجبترند . همه آدمها برابرند ، اما خانمها مقدمترند. همه آدمها برابرند ، اما سياهها بدبخت ترند و سفيدها برترند. در کل همه آدمها برابرند ، اما بعضيها برابرترند​

​

براي کشتن يک پرنده يک قيچي کافي ست. لازم نيست آن را در قلبش فرو کني يا گلويش را با آن بشکافي. پرهايش را بزن... خاطره پريدن با او کاري مي کند که خودش را به اعماق دره ها پرت کند​

​
    نذاري فاصله ها ، تو هجوم سايه ها ، ميون غريبه ها ، نذاري تو جاده ها تو رو از من بگيرن ، تو خودت خوب مي دوني ، توي راه زندگيم ، دلخوشم به بودنت ، پس نكني يه كاري تا فرق نكنه چه بودنت ، نبودنت

4. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113

لب بر لبم گذار که جان آیدم بلب از لعل روح بخش تو درمانم آرزوست شب لبان داغ خویش دیدم بر لبان تو آتشی زد به جانم آتش لبان تو

​
    براي چشم خاموشت بميرم . كنار چشمه ي نوشت بميرم .نميخواهم در آغوشت بگيرم . كه ميخواهم در آغوشت بميرم

يک نفر يک جايي ... تمام رؤياش لبخند توست ... وزماني که به تو فکر مي کنه احساس مي کنه که زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي کردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يک نفر.. يک جايي.. در حال فکر کردن به توست

​
    من مي دانم مي دانم روزي از کوچه دلتنگي هايم گذر خواهي کرد من آن روز کوچه را با اشک هايم آب خواهم داد تا بوي خوش آمدن يار همه را با خبر کند و به انتظار ديرينه ي من پايان دهد من تو را عشقت را حتي دوست نداشتن هايت را در سينه ام در خيالم و در روحم حبس خواهم کرد

​
    میان عاشق معشوق رمزی است چه می داند انکه اشتر می چراند

​
    در عالم یک رویا می نویسم در اوج افق یاد بودی از تو که مثل نسیمی در میان دستانم بودی وگذشتی نگا هت ،خنده ها یت و حتی سخنانت همچون آهنگی زیبا از سر زمینی سحر آمیز بود و بس به یاد تو می ریزم قطره خونی از دریچه ی قلبم به روی خا طراتم

​
    داستان شب هجران تو با شمع گفتم آنقدر سوخت كه از گفته پشيمانم كرد

​
    بسكه ميترسم از جدايي ها ميگريزم ز آشنايي ها دلي از سنگ خاره خواهم ساخت تا نرنجد ز بي وفايي ها

​
    در خواب ناز بودم شبی دیدم کسی در می زند در را گشودم روی او دیدم غمست در می زند ای دوستان بی وفا از غم بیاموزید وفا غم با همه بیگانگی هر شب به من سر می زند غم هم اگر ترکم کند تنهای تنها می شوم

اگر آتش درونت خيلي با عشق شعله ور شده است بدان كه عاشقي را درك كرده اي​

​
    خداوندا! اگر بخواهم آنچه در ذهن دارم با تو بگويم، هزاران جلد کتاب مي شود ولي آنچه در دل دارم يک جمله بيش نيست: دوستت دارم

​
    قلبمو هدیه می دم بهت . مواظبش باش . نه به خاطر اینکه قلبمه به خاطر اینکه تو توشی ​

​
    اشكي براي شوق، شوقي براي درس، درسي براي ميز، ميزي براي کار، کاري براي نان، ناني براي تخت، تختي براي خواب، خوابي براي مرگ، مرگي براي سنگ، سنگي براي ياد، يادي براي اشك... اين است مفهوم زندگي ​

روياي با تو بودن را نمي توان نوشت نمي توان گفت و حتي نمي توان سرود.با تو بودن قصه شيريني است به وسعت تلخي تنهايي و داشتن تو فانوسي به روشنايي هر چه تاريکي در نداشتند و ..... ومن همچون غربت زداي در آغوش بيکران درياي بي کسي به انتظار ساحل نگاهت مي نشينم و ميمانم تا ابد و تا وقتي که شبنم زلال احساست زنگار غم را از وجودم بشويد بانوي دريايي من

​
    دردم را به كه گويم ؟ خواستم با نسيم بگويم ،سر گرم چمن بود . خواستم بنشينم كنار دريا ،سر صحبت را باز كنم،با ساحل غرق گفتگو بود، پيچك ناز مي كرد بر سپيداري كه بر تنه اش پيچيده بود و ..................... خواستم با تو بگويم اما در خلوتت صداي غريبه اي را شنيدم . درد خود را نگاه خواهم داشت ،شايد اين سوختن خوشتر از آن افروختن باشد...

​
    ): کاش در طلوع چشمان تو زندگي مي کردم تا مثل باران هر صبح برايت شعري سرودم . آن هنگام زمان را در گوشه اي جا مي گذاشتم و به شوق تو اشک مي ريختم اشک مي شد و بر صورت مه آلودت مي لغزيدم تا شايد جاده اي دور . هنوز بوي خوب بهار را وقتي از آن مي گذشتي در خود داشته باشد که مرهمي باشد براي دلم . بيا و از کنار پنجره دلم عبور کن تويي که در ذهن خسته هميشه بهاري

​
    عشق ، تن به فراموشي نمي سپارد مگر يك بار براي هميشه . جام بلور ، تنها يك بار مي شكند مي توان شكسته اش را ، تكه هايش را ، نگه داشت اما شكسته هاي جام ، آ‌ن تكه هاي تيز برنده دگر جام نيست .

احتياط بايد كرد . همه چيز كهنه مي شود و اگر كمي كوتاهي كنيم عشق نيز..... بهانه ها، جاي حس عاشقانه را خوب مي گيرند

​
    صدا كن مرا كه صدايت زيباترين نواي عالم است صدا كن مرا كه صدايت قلب شكسته ام را تسكين ميدهد صدا كن مرا تا بدانم كه هنوز از ياد نبرده اي مرا نشسته ام تا شايد صدايم كني صدايم كني ومحبت بي دريقت را نثارم كني

​
    وقتي که ديگر نبود من به بودنش نيازمند شدم وقتي که ديگر رفت به انتظار آمدنش نشستم وقتي ديگر نمي توانست مرا دوست بدارد من اورا دوست داشتم وقتي اوتمام شد من اغاز شدم و چه سخت است تنها متولد شدن مثل تنها زندگي کردن مثل تنها مردن....

​
    مي دوني طاقت جداييو ندارم با تو من مثل صد تا بهارم مي خوام كه نري تو از كنارم ازت زياد خاطره دارم مي خوام اسمتو من نفس بذارم از تو بگم در سايه سارم هر جا بري من دوسِت مي دارم از عاشقاي اين ديارم به ياد شباي زير بارون كه خيس ميشد تموم سر و پاهامون شبا همش من خواب تو رو مي بينم بين هفت تا آسمون رو زمينم

​
    بنام خداي عاشقان: كاش مي شد عشق را تفسير كرد/ كاش مي شد عمر را تكثير كرد/ روي اين گردونه نا مهربان/ گرمي مهر تو را تصوير كرد

​
    نجوم نخوندم, ولي مي دونم تو هفت آسمون يه ستاره ندارم... ***** فيزيك نخوندم, ولي مي دونم « هر عملي را عكس العملي است...» غير از عشق من به تو و مي دونم كه واحد اندازه گيري عشق, ژول و كالري و وات و... نيست ***** زيست شناسي نخوندم, ولي مي دونم قلب همون دله كه مي تونه براي يه نفر تنگ بشه يا تندتر بزنه

​
    بيا با من دلم تنها ترين است/ نگاهت در دلم شور آفرين است/ مرا مستي دهد جام لبانت/ شراب بوسه ات گيرا ترين است/ ز يك ديدار پي بردي به حالم/ عجب درمن نگاهت نكته بين است/ سخن از عشق ومستي گوي با من/ سخن هايت برايم دلنشين است/ مرا در شعله ي عشقت بسوزان/ كه رسم دوستداريها همين است/ نشان عشق را در چشم تو خواندم/ دلم چون كويي آيينه بين است/ به من لطف گل مهتاب دادي/ تنت با عطر گلها همنشين است/ دوست را هم تو باش آغاز وپايان/ كه عشق اولي وآخرينست

​
    با سيم ناز مژهات يه عمر گيتار ميزنم/نگاهتو كوك نكني من خودمو دار ميزنم/چشات اگه رو پنجره طرح ستاره نزنن/دست خودم نيست دلمو به درو ديوار ميزنم

آنگاه که غرور کسي را له مي کني، آنگاه که کاخ آرزوهاي کسي را ويران مي کني، آنگاه که شمع اميد کسي را خاموش مي کني، آنگاه که بنده اي را ناديده مي انگاري ، آنگاه که حتي گوشت را مي بندي تا صداي خرد شدن غرورش را نشنوي، آنگاه که خدا را مي بيني و بنده خدا را ناديده مي گيري ، مي خواهم بدانم،دستانت را بسوي کدام آسمان دراز مي کني تا براي خوشبختي خودت دعا کني؟. بسوي کدام قبله نماز مي گذاري که ديگران نگذارده اند؟
    ​

5. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113

چیزیم نیست خرد و خمیرم فقط همین​
    کم مانده است بی تو بمیرم فقط همین​
    از هرچه هست و نیست گذشتم ولی هنوز​
    در عمق چشمهای تو گیرم فقط همین . . .​
    .​
    .​
    .​
    توبه کردم که دگر یادی از این دل نکنم / که دگر یادی از این عاشق غافل نکنم​
    تا که دیدم رخ زیبای ترا تنگ غروب / توبه کردم که دگر توبه مشکل نکنم​
    .​
    .​
    .​
    از چهار راه قلبم عبور کردی و هیچ به چراغ قلبم توجه نکردی​
    اما بدان پلیس قلبم تو را تعقیب خواهد کرد​
    و برگه ی دوستت دارم را زیر برف پاکن دلت خواهد گذاشت !​
    .​
    .​
    .​
    در وجودم جاری باش که نبودنت را هیچ چیز و هیچ کس پر نخواهد کرد . . .​
    .​
    .​
    .​
    خدایا تقیر عزیزانم را زیبا بنویس تا من جز لبخند از آنها چیز دیگر نبین . . .​
    .​
    .​
    .​
    لوتیان را مرام است و عاشقان را کلام و تو دریک کلام عِند مرامی با مرام !​
    .​
    .​
    .​
    درد هجران و جدایی مشکل است​
    هر چه هم مرحم نهی بی حاصل است​
    گر فراق بین ما صد منزل است​
    یاد تو همواره در جان و دل است . . .​
    .​
    .​
    .​
    قانون که هزار سود در بر دارد​
    آسایش خلق را میسر دارد​
    در مسلک عشق شو که آنجا بینی​
    قانون شکنی لذت دیگر دارد . . .​
    .​
    .​
    .​
    ای دوست بی تو جهان را چه کنم​
    بی تو گل سرخ ارمغان را چه کنم​
    بی تو گل سرخ ارمغان بسیار است​
    دل میل تو دارد دیگران را چه کنم . . .​
    .​
    .​
    .​
    وفایت دست و پایم را گرفته / غمت شور و نوایم را گرفته​
    حضور نا تمام چشمهایت / تمام لحضه هایم را گرفته . . .​

6. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113

از حقیقت های تلخ خسته ام …​
    یک دروغ شیرین بگو​
    بگو دوستت دارم…​
    .​
    .​
    .​
    دیشب از دلتنگیت بغضی گلویم را شکست / گریه ای شد بر فراز آرزوهایم نشست​
    من نگاهت را کشیدم روی تاریخ غزل / تا بماند یادی از روزی که بر قلبم نشست . . .​
    .​
    .​
    .​
    از روزی کـــه یکی دلــم را بــرده / تب دارم مثل طفل سر مـا خورده​
    گفتارم شعر، شعر هایم هذیــان / دکتر جان بنده زنده ام یــا مرده؟​
    .​
    .​
    .​
    پین کدتیم رفیق! سه بار اشتباه بزنی فنا می شیم​
    درست بزنی فدات می شیم!​
    .​
    .​
    .​
    بعضی ها مرد به دنیا میان…​
    بعضی ها مرد هستند ولی روزگار نامردشون میکنه…​
    صفای رفیقی که مرد به دنیا اومده و تو این روزگار نامرد مرد میمونه . . .​
    .​
    .​
    .​
    هر آنچه خواستم نیامد به دست​
    چون که بیگانه بودم به این دنیای پست​
    پی آب بودم کوزه به دست​
    چون که آب یافتم ، کوزه شکست​
    .​
    .​
    .​
    برایت آرزو میکنم بهترین هایی را که هیچ کس برایم آرزو نکرد . . .​
    .​
    .​
    .​
    خندیدن، خوب است​
    قهقهه، عالی است​
    گریستن، آدم را آرام می کند​
    اما…​
    لعنت بر بغض . . .​
    .​
    .​
    .​
    چو کَس با زبان دلم آشنا نیست​
    چه بهتر که از شکوه خاموش باشم​
    چو یاری مرا نیست همدرد ، بهتر​
    که از یاد یاران فراموش باشم . . .​
    .​
    .​
    .​
    دیروز تو گذشت ، دیشب تو گذشت ، امروز تو هم گذشت​
    آیا میان این همه گذشت تو هم می گذری . . . ؟​

7. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113

خدایا​
    اگر بناست بسوزیم طاقتمان ده​
    و اگر بناست بسازیم قدرتمان ده​
    .​
    .​
    .​

​
    در فصل زمستان و خزان می گردیم / با نیت خوشحالی شان می گردیم​
    افکار شهید جنگ را ول کردیم / دنبال پلاک و استخوان می گردیم . . .​
    .​
    .​
    .​
    ای جـمـلـه بـیکـسـان عـالـم را کَـس​
    یـک جـو کرمـت تـمـام عـالـم را بـَس​
    مـن بـیکـَسَـم و کـسی نـدارم جز تـو​
    یا رب به فریاد من بی کَس رَس​
    (مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری)​
    .​
    .​
    .​
    به خدا گفتم :​
    � بیا جهان را قسمت کنیم آسمون واسه من ابراش مال تو​
    دریا مال من موجش مال تو ماه مال من خورشید مال تو � �​
    خدا خندید و گفت : � تو بندگی کن ، همه دنیا مال تو �من هم مال تو​
    .​
    .​
    .​
    خداوندا دستانم خالی ودلم غرق در آرزوهاست.​
    یا با قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان​
    یا دلم را از ارزوهای دست نیافتنی خالی کن . . .​
    .​
    .​
    .​
    انیس قلب خود تنها خدا کن / خدا را در دل شبها صدا کن​
    ز خوف حق چو اشکی را چکاندی / به حال ما زمینی ها دعا کن​
    .​
    .​
    .​
    زیباترین ستایش نثار کسی که کاستی هایم را می داند​
    و باز هم دوستم دارد . . .​
    .​
    .​
    .​
    اگر تنهاترین تنها شوم�..باز هم خدا هست​
    .​
    .​
    .​
    خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ،​
    تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ،​
    تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم باز گشتم ،​
    تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت آمدم ،​
    تو مرا چه دیدی که وفادار ماندی�؟؟​
    .​
    .​
    .​
    خدا در دستی است که به یاری میگیری​
    درقلبی که شاد میکنی​
    درلبخندی که به لب می نشانی​
    خدا با من است. خدا با توست�خدایمان را آشکار کنیم​
    .​
    .​
    .​
    آرامش چیست؟​
    نگاه به گذشته و شکر خدا.​
    نگاه به آینده و اعتماد به خدا.​
    نگاه به اطراف و جستجوی خدا.​
    نگاه به درون و دیدن خدا .​
    " لحظه هایتان سرشار از بوی خدا"​
    .​
    .​
    .​
    در دلم مهر تو باشد دگرم هیچ مباد​
    دو جهان را چه کند گر تو کنی احسانش​
    آنکه دل پیش تو دارد چه غم از بود و نبود​
    وانکه ره سوی تو پوید چه غم از پایانش . . .​

8. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113

خدایا ، آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم​
    و آنگونه بمیرانم که به وجد نیاید کسی از نبودنم . . .​
    (کورش بزرگ)​
    .​
    .​
    .​
    یادمان باشد پیمانى راکه در طوفان با خدا مى بندیم​
    در آرامش فراموش نکنیم . . .​
    .​
    .​
    .​
    به خدا گفتم : به من همه چیز بده ، تا از زندگی لذت ببرم​
    خداوند فرمود : به تو زندگی دادم تا از همه چیز لذت ببری . . .​
    .​
    .​
    .​
    یک دانه بذر میلیون ها دانه را با خود دارد. آیا وفور وغنای هستی را می بینی؟​
    خداوند در وجود ما هم "روحش" را به امانت گذاشته است​
    این همان "دانه الهی" است که باید آنرا با عشق و ایمان آبیاری کرد تا شکوفا گردد​
    .​
    .​
    .​
    معبودم!​
    متبرکم گردان به نامت​
    متبلورم گردان به عبادتت​
    متذکرم گردان به ذکرت​
    مرحمتم گردان به رحمتت​
    .​
    .​
    .​
    چه خود ساخته هایی که مرا سوخت ، و چه سوختن هایی که مرا ساخت​