تولد و مرگ را درمانی نیست مهم این است که فاصله میان این دو را شاد زندگی کنیم . . . . . . روز تولد تو ، روز نگاه باران / بر شوره زار تشنه ، بر این دل بیابان روز تولد تو ، گویی پر از خیال است / یاس و کبوتر و باد ، در حیرت تو خواب است تولدت مبارک عزیزم . . . امروز سالروز تولد توست و من برایت هدیه ای نخریده ام آنچه خریدنی است بی شک ٬ لایق تو نیست. نمی دانم با کدام جمله “دوستت دارم” را برایت انشا کنم اما کاملتر از این چیزی ندارم دوستت دارم ، تولدت مبارک . . . سالروز تولدت را تسلیت میگم به فرشته های آسمون ! چون ۲۰ سال پیش ازشون جدا شدی اما تبریک میگم به خودم چون فرشته زمینی من شدی تولدت مبارک . . . شب میلاد تو ای دوست برای دل من شب میلاد همه خوبی هاست . . . تولدت مبارک . . . یک سبد احساس را ، با تو قسمت می کنم در شب میلاد تو ، جان نثارت می کنم می نشینم در برت ، با تو صحبت می کنم داغ،لبهای تو را ، بوسه باران می کنم تولدت مبارک . . . امروز روز میلاد توست و من در تب در کنار تو بودن میسوزم من نیستم و تو بی من این روز را جشن خواهی گرفت و چه بی من ها و بی تو ها این روزها بر ما میگذرد تولدت مبارک . . . همیشه دوست دارم ساده و کوتاه بنویسم و باز هم کوتاه مینویسم عزیزم تولد ۲۰ سالگیت مبارک . . . تولدت مبارک با صد هزار تا بوسه ! عشق منی عزیزم نذار دلم بپوسه ! . . . زادروزت شیرین ، پرعشق و نورآفرین باد. قهقهه هایی آسمانی و آرامش زلال زندگی را برایت آرزو دارم . . . روز تولد تو و گرچه نه یم کنار تو مبارک ای عزیز جان تولد و بهار تو در این دیار نازنین، که یاسمن شکفته است شکفته باد نرگس جمال نوربار تو . . .