1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اس ام اس جدید عاشقانه

شروع موضوع توسط tanhaorum ‏27/5/11 در انجمن پیام کوتاه

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0
    عشق و محبت ديگر خريداري ندارد. زندگي شده قصه ي همان مرد يخ فروشي كه وقتي از او پرسيدند:فروختي؟ گفت:”نخريدند،تمام شد

* * * * اس ام اس های عاشقانه * * * *
    عشق از دوستي پرسيد :تفاوت من و تو در چيست؟ دوستي گفت: من افراد را به سلامي آشنا مي کنم ولي تو با نگاهي…… و من آنان را با دروغي جدا مي کنم ولي تو با مرگ

کاش امتداد لحظه ها تکرار با تو بودن بود

تو ميروي و من فقط نگاهت ميکنم، تعجب نکن که چرا گريه نميکنم، بي تو يک عمر فرصت براي گريستن دارم اما براي تماشا ي تو همين يک لحظه باقي است

هميشه وقتي گريه مي کني، اوني که آرومت ميکنه دوستت داره اما اوني که با تو گريه ميکنه عاشقته

جالب است در زندگي ، تنها كساني ما را ميرنجانند كه هميشه كوشيده ايم از ما نرنجند

حکايت جالبي است که ” فراموش شدگان”، ” فرامو……..

====================================================
    اس ام اس های عاشقانه

عشق و محبت ديگر خريداري ندارد. زندگي شده قصه ي همان مرد يخ فروشي كه وقتي از او پرسيدند:فروختي؟ گفت:”نخريدند،تمام شد

عشق از دوستي پرسيد :تفاوت من و تو در چيست؟ دوستي گفت: من افراد را به سلامي آشنا مي کنم ولي تو با نگاهي…… و من آنان را با دروغي جدا مي کنم ولي تو با مرگ

کاش امتداد لحظه ها تکرار با تو بودن بود

تو ميروي و من فقط نگاهت ميکنم، تعجب نکن که چرا گريه نميکنم، بي تو يک عمر فرصت براي گريستن دارم اما براي تماشا ي تو همين يک لحظه باقي است

هميشه وقتي گريه مي کني، اوني که آرومت ميکنه دوستت داره اما اوني که با تو گريه ميکنه عاشقته

جالب است در زندگي ، تنها كساني ما را ميرنجانند كه هميشه كوشيده ايم از ما نرنجند

حکايت جالبي است که ” فراموش شدگان”، ” فراموش کنندگان” را هرگز ” فراموش نمي کنند

ديروز خواب ديدم با يك دسته گل اومده بودي به ديدنم
    با يك نگاه مهربون
    همون نگاهي كه سالها آرزو شو داشتم و از من دريغ مي كردي
    گريه كردي و گفتي دلت برام تنگ شده، ولي من فقط نگات كردم
    وقتي رفتي سنگ قبرم از اشكت خيس شده بود

?.عشق يعني گم شدن پيدا شدن
    عشق يعني غرق در رويا شدن
    عشق يعني آتشي بر روي آب، يعني خوش خيالي مثل خواب ، عشق يعني حسرت ديدار تو ، عشق يعني من شوم بيمار تو
    عشق يعني خلوت بي انتها ، عشق يعني يک کلام بي صدا ، عشق يعني من تو را ميخواستم
    عشق يعني رفتي و من باختم ، عشق يعني مهرباني هاي تو ، عشق يعني يادگاريهاي تو

?. در سکوت دادگاه سرنوشت،عشق بر ما حکم سنگيني نوشت . گفته شد دلداده ها از هم جدا ! واي بر اين حکم و بر اين قانون زشت

ا* * * * اس ام اس های عاشقانه * * * *

??. يک لحظه با تو بودن دنياي خاطرات است ، شطرنج سينه ي من دور از تو کيش و مات است

??. نازنينم هر جا باشي قصه نويس تو منم ، همه نارفيقن و تنها رفيق تو منم

چه زيباست بخاطر تو زيستن وبراي تو ماندن بپاي تو مردن وبه عشق تو سوختن؛
    وچه تلخ وغم انگيز است، دور از توبودن، براي تو گريستن؛ و به عشق و دنياي تو نرسيدن؛
    ايکاش مي دانستي بدون تو، مرگ گواراترين زندگيست؛ بدون تو وبه دور ازدستهاي مهربانت

زندگي چه تلخ وناشکيباست. ايکاش مي دانستي مرز خواستن کجاست، وايکاش ميديدي قلبي راکه فقط براي تو مي تپد
    غربت ديرينه ام را با تو قسمت ميکنم/ تا ابد با درد و رنج خويش خلوت ميکنم/ رفتي و با رفتنت کاخ دلم ويرانه شد/
    من در اين ويرانه ها احساس غربت ميکنم

زندگي دفتري از خاطره هاست
    يک نفر در شب گم، يک نفر در دل خاک، يک نفر همدم خوشبختي هاست
    يک نفر همسفر سختي هاست، چشم تا باز کنيم عمرمان ميگذرد ما همه همسفريم

کنم هر شب دعايي کز دلم بيرون رود مهرت ولي…. آهسته مي گويم: الهي! بي اثر باشد

وقتي كبوتري شروع به معاشرت با كلاغها مي كند پرهايش سفيد مي ماند، ولي قلبش سياه ميشود

دوست داشتن كسي كه لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است

( دكتر علي شريعتي)

دنياي عجيبي است کسي که تو را دوست دارد تو. دوستش نداري و کسي که تو دوستش داري او تو را دوست ندارد و
    کسي را هم که تو دوستش داري و او نيز تو را دوست دارد به رسم دين و آيين به هم نميرسيد

دکتر علي شريعتي

اين چهار چيز را در زندگيت نشکن: اعتماد، قول، رابطه و قلب زيرا وقتى اين‌ها مى‌شکنند صدا ندارند ولى درد بسيارى دارند

نور در به در کوچه هاي خاطره ام / هنوز اسم تو مانده گوشه حنجره ام /هنوز مثل نخستين نگاه عاشق تو / در انحصار غم عشق در محاصره ام

به بزرگترين عشق در کوتاه ترين جمله ي ممکن به روي لطيف ترين گل سرخ يراي تو بهترين کس دنيام مي نويسم دوستت دارم

با اينکه مي دانم دوست داشتن گناه است دوستت دارم
    با اينکه مي دانم پرستش کار کافر است مي پرستمت
    با اينکه مي دانم آخر عشق رسوايي است عاشقت مي شوم
    پس گناهکارم ، کافرم ، رسوايم ولي همچنان دوستت دارم

همان طور که شاپرک ها نمي توانند دشت آبي آسمان را از ياد ببرند
    من هم چشمان زيبايت را نمي توانم فراموش کنم . تصوير زيبايت نه تنها در ذهنم بلکه در قلبم جاي دارد
    اي کاش بداني قصر آرزوهايم را در ساحل چشمانت ساخته ام تا قلب مهربانت مداوايي باشد براي عشق پاک و مقدسم