1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بازگویی بد از یک داستان زیبا

شروع موضوع توسط Hidden ‏19/5/11 در انجمن اخبار و معرفی

  1. کاربر ویژه

    تاریخ عضویت:
    ‏8/4/11
    ارسال ها:
    8,384
    تشکر شده:
    4,846
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    سینما
    یکی از عنوان هایی که خیلی از بازیکنان از آن خاطره های زیادی دارند، نسخه دوم سری بازی های Resident Evil است. در این مدت Capcom صحبت های کوتاهی درباره نسخه جدید سری بازی های RE می کرد و اکثراً فکر می کردند که این کمپانی در حال ساخت نسخه ششم این سری از بازی ها است. اما در یک حرکت دور از انتظار، یک Spin-off برای این عنوان محبوب تأیید شد. بازی Resident Evil: Operation Raccoon City توسط استودیوی بازیسازی Slant Six در دست ساخت است که قبلاً چند نسخه از سری بازی های SOCOM را برای PSP و PS3 ساخته بود. نسخه جدید سری بازی های RE دوباره به زمان قسمت دوم بازگشته و قرار است داستان جدیدی را روایت کند که امیدواریم به نسخه دوم آسیب وارد نکند و ما شاهد یک سری اتفاقات ناهنجار در آن نباشیم.
    RE جدید یادآور روزهایی است که این سری از بازی ها به عنوان سلطان سبک ترسناک شناخته می شدند. باز هم داستان شرکت آمبرلا، شهر راکون و شخصیت معروف آن یعنی لیان اسکات کندی (Leon S. Kennedy) را پیش رو خواهیم داشت. این عنوان از نظر حال و هوا بیشتر از آن چیزی که فکرش را بکنید به نسخه های قدیمی تر این سری از بازی ها شبیه است. حتی نوع سبک سوم-شخص آن هم احساس نسخه های قبلی را به همراه دارد. اما گیم پلی بازی با المان های جدید سبک سوم-شخص ترکیب شده است. دیگر خبری از تیراندازی های درجا و نبود پناهگاه در محیط بازی نیست.
    [​IMG]
    در این عنوان هم می توانید پشت اجسام مختلف موضع بگیرید و هم می توانید در زمان دویدن تیراندازی کنید. دقیقاً المان هایی به این بازی اضافه شده که خیلی از بازیکنان سال ها منتظر آن ها بودند. با این حال نباید به این بازی به دید یک اکشن نظامی معمولی نگاه کرد. این نسخه تغییرات زیادی به همراه داشته که باعث شده خیلی ها از آن به عنوان یک Resident Evil استاندارد نام نبرند، اما با تمام این تفاسیر این عنوان یکی دیگر از نسخه های RE خواهد بود. در این نسخه دیگر خبری از محیط های روشن و خورشید تابان نیست. این عنوان تاریکی و محیط های وحشتناک شهر راکون را به همراه خواهد داشت. این موضوع به خوبی در قسمت Co-Op بازی نیز مشاهده می شود.
    مشخص بود که Capcom و Slant Six قصد دارند حس ترس بازی را بیشتر کنند و این نسخه را به ریشه خودش بازگردانند. قسمت چندنفره و Co-Op این بازی تجربه های مختلفی را به شما خواهند داد. دلیل آن هم این است که نوع گیم پلی نسبت به شخصیتی که انتخاب می کنید، متفاوت می شود. در قسمت Co-Op شما به عضویت گروه Special Security Troops سازمان آمبرلا در خواهید آمد که در نبردهای خیابانی و تیراندازی، بسیار عالی عمل می کنند. چهار شخصیت در این قسمت وجود دارند که می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید. Capcom درباره این چهار نفر می گوید که آن ها دارای مهارت ها و شخصیت های متفاوتی هستند. این چهار عضو، وکتور (Vector)، اسپکتر (Spectre)، برتا (Bertha) و بلتوی (Beltway) نام دارند.
    [​IMG]
    وکتور فردی است که در کشتن های بی سر و صدا و مخفیانه مهارت دارد. اسپکتر بیشتر به درد بررسی کردن منطقه می خورد، چرا که او می تواند به وسیله Infrared محیط را بررسی و نوع دشمنان را مشخص کند. برتا فردی با قابلیت های پزشکی است و می تواند سایر افراد را مداوا کند. بلتوی هم که به سر و صدا و آتش بازی های بزرگ علاقه دارد و سر و کارش با بمب های مختلف و مواد منفجره است. Capcom خیلی روی این موضوع پافشاری می کرد که بازی طوری طراحی شده که برای پیشرفت در آن همه اعضای گروه باید با یکدیگر همکاری کنند. اما چیزی که در صحنه های اکشن به نمایش درآمده از دموی قابل بازی این عنوان می شد فهمید، چیز دیگری بود و نکته خاصی از مهارت های این شخصیت ها دیده نشد.
    صحنه های تیراندازی زیادی در خیابان های راکون دیده می شوند و زامبی هایی به نمایش درآمدند که قبلاً آن ها در RE2 دیده بودیم. زامبی ها با شکل و شمایل مختلف در این بازی دیده می شدند. برخی از آن ها در ظاهر چندان خطرناک به نظر نمی رسیدند، اما زمانی که به سمتشان تیراندازی می کردید، متوجه می شدید که آن ها خیلی خطرناک تر از آن چیزی هستند که فکر می کردید. نکته جالب اینجا بود که هنوز در نقاط مختلف بازی و در تاریکی زیاد می شود برگ های سبز گیاهی را دید که موجب سلامتی بازیکنان می شود. Herbها همچنان در بازی حضور دارند و یکی از اصلی ترین آیتم ها برای بازگرداندن سلامتی هستند.
    [​IMG]
    داستانی که برای Co-Op طراحی شده، به این صورت است که شما در نقش نیروهای منفی قرار می گیرید که وظیفه آن ها از بین بردن لیان است. همچنین در این قسمت می توانید ده ها زامبی مختلف را هم از بین ببرید و به بازی ادامه دهید. در سناریوی دیگری که برای بازی طراحی شده، یکبار دیگر این چهار شخصیت کمپانی آمبرلا روبروی چهار فرد ارتشی قرار می گیرند. نیروهای ارتش برای مهار زامبی ها و خطری که راکون را تهدید می کند، وارد عمل شده اند. آن ها منطقه ای را قرنطینه کرده اند و این کار باعث شده که آمبرلا برخی از فعالیت هایش را در خطر ببیند. از این رو چهار شخصیت نام برده شده را به آن منطقه می فرستد تا به مشکلی که ارتش آن را به وجود آورده، رسیدگی کنند.
    این قسمت به نوعی قسمت Team Deathmatch بازی خواهد بود و بازیکنان باید تا آخرین لحظه برای زنده ماندن مبارزه کنند. این قسمت هم از حضور زامبی ها خالی نیست و در طول مبارزه دو گروه، زامبی های مختلفی در بازی حضور پیدا می کنند. اینجاست که هم باید با گروه مخالف مبارزه کنید و هم زامبی ها را از بین ببرید. این مبارزه ها بر اساس بدست آوردن امتیاز پایه ریزی شده اند. برای کشتن هر زامبی یک امتیاز بدست می آورید و برای کشتن یار تیم حریف 10 امتیاز خواهید گرفت. این موارد کلیت چیزی هایی بودند که می توانید در قسمت چندنفره و Co-Op این عنوان مشاهده کنید. نکته جالب اینجاست که این قسمت ها باعث شده که بازی به عنوان Left 4 Dead شبیه باشد. یک عنوان Zombie Apocalypse دیگر که باز هم یک اکشن چهار نفره را به همراه دارد. کسانی که L4D را بازی کرده باشند، می فهمند که این دو عنوان چه شباهت زیادی به یکدیگر دارند، اما قسمت ناراحت کننده بازی اینجاست که سری بازی های Left 4 Dead با سبک خودش توانستند، افتخارات زیادی را به دست بیاورند و حالا سری بازی های RE که خود الهامی برای بازی L4D بودند دست به تقلیدی از این عنوان زده اند. به هر حال باید منتظر بود تا ببینیم در آینده این بازی به چه سمت و سویی خواهد رفت.
    [​IMG]