پاسخ : اگه مزاحم تلفني داشته باشيد .... ؟؟؟ خودم اینقدر مزاحمش میشم تا دیگه هوس نکنه مزاحم کسی بشه:montazer::montazer::montazer::montazer:
پاسخ : اگه مزاحم تلفني داشته باشيد .... ؟؟؟ می دونی یه دونه از این وو زولا در جام جهانی /./.که یادتونه بر میدارم/./.هم زنگ زد /./..یه فوت میکنم توش /././.فکر کنم کر بشه/././.اخیش دفعه اخرت باشه ها......................:khodeshe:
پاسخ : اگه مزاحم تلفني داشته باشيد .... ؟؟؟ ياده جام جهاني انداختيم !!!!! يادش بخير !!!! از همين جا به طرفداراي باحال اسپانيا يه تبريک ديگه عرض مي نمايم:gol2:
پاسخ : اگه مزاحم تلفني داشته باشيد .... ؟؟؟ حیف اینجا بحث جام جهانی نیست ولی باید بگم ولایت فرانس به نامردی باخت زیدان عزیز دلم در حقش نامردی شد خب من اگه مزاحم داشته باشم تلفن اش را میبرم میدهم به بروبچ دانشگاه میگم هر 10 دقیقه بهش تک بزنن فکر کنید حدود مثلا 100 تا دانشجوی بیکار از بیکاری در میان ثواب هم داره
پاسخ : اگه مزاحم تلفني داشته باشيد .... ؟؟؟ خودم تحت هیچ شرایطی جوابش رو نمیدم میبینم کی دم دستم هست گوشی رو میدم به اون جواب بده دیگه بستگی به شانس طرف داره کی جوابش رو بده !:gij:
پاسخ : اگه مزاحم تلفني داشته باشيد .... ؟؟؟ عین بچه های خوب گوشیو قطع میکنم و سایلنت میکنم و فیلممو میبینم. چه حالی دارید به مزاحم تلفنی رسیدگی میکنیدا :wink: