اگر شما مزاحم تلفني داشته باشيد چيكار ميكنيد؟ :soal: اگر شما مزاحم تلفني داشته باشيد چي كار ميكنيد؟ جوابشو ميديد؟ جوابشو نميديد؟ و................. من شخصا ، هیچ وقت شماره هایی که نمی شناسم و جواب نمیدم، هر چه که می خواد زنگ بزنه. اس ام اس هم هیچ وقت جواب نمیدم. به همین خاطر مزاحمام بیشتر از یکی دو روز طول نمی کشه
پاسخ : اگه مزاحم تلفني داشته باشيد .... ؟؟؟ اول میپرسم کیه؟چیکارم داره؟شمارمو از کجا اورده؟ بعد شمارشو میدم به دوس پسرم
پاسخ : اگه مزاحم تلفني داشته باشيد .... ؟؟؟ هههههههههههههههههههههههههههههههههههههه منم شمارش رو میدم دوست ...:khande2: چشاش رو از کاسه در بیاره مزاحم تلفنی چی هست همینه که همیشه اشتباهی میگییره بعد میخواد با هامون دوس شه :mabhot: مگه دوستی اشکالی داره :soal: من ندارم لطفا واسم یکی پیدا کنید :bikar: مثه که چیزه خوبی هست :baghal:
پاسخ : اگه مزاحم تلفني داشته باشيد .... ؟؟؟ آره چيزه خوبيه فقط اسمش بد در رفته ... فک کنم مي خوان دس زيا نشه
پاسخ : اگه مزاحم تلفني داشته باشيد .... ؟؟؟ ببخشید تلفن ما شمارشو/./.نمیندازه/././.باید چیکارکنم :mabhot:/./.دپرس شدم/./....................
پاسخ : اگه مزاحم تلفني داشته باشيد .... ؟؟؟ byte عزيز اينكه ناراحتي نداره//////اگه ميخواي من شمارم بهت ميدم و شما به من مزاحمي بزنگ!قول ميدم شمارت به دوست پسرم ندم.
پاسخ : اگه مزاحم تلفني داشته باشيد .... ؟؟؟ جواب نمیدم تا جونش در بره!!!!!!!!!!!!!!!:asabi::asabi::asabi::asabi: