پاسخ : آخرین SMS که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ موبایل چیزیه که من ازش متنفرم . اینترنت بهتره. :sick0022::laughingsmiley:
پاسخ : آخرین SMS که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ این دیشب به دستم رسید مشترک گرامی یارانه ای شما این ماه واریز نخواهد شدشما را درپراید مشغول خورد پسته دیده اند! گشت نامحسوس هدفمندی یارانه ها))))))))))))))))))
پاسخ : آخرین SMS که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ بابا آروم چه خبرته؟! اين يه اس ام اسه يونجه نيس كه مثل گوسفند مي پري روش!! از طرف پسرعمه ي گرامي...
پاسخ : آخرین SMS که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ خیلی وقت بود به خالم اس ام اس نزده بود دیشب بهم اس ام اس زده که گدا کیست؟ کسی است که موبایل دارد ولی اس ام اس نمیدهد .. :khande: خخخخخخخخخ ... تا الان اینقد قانع نشده بودم :khande:
پاسخ : آخرین sms که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ این اخرین پیامه ولی خوب قشنگ نیست تومطمئنی؟بنظرت من الان میتونم این جلسه رورهاکنم؟باباتودیگه اخرنامردی چرانگفتی
پاسخ : آخرین sms که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ قرآن بخوان و راه خدا را نشان بده / توحید را نشان زمین و زمان بده قرآن بخوان و با نفس آسمانیت / ابن مرده های روی زمین را تکان بده قرآن بخوان و بگو که خداوند ، واحد است / هر که ادلّه خواست ، علی را نشان بده... عیدت مبارک باشه امین جان (از طرف یکی از دوستام به مناسبت مبعث)
پاسخ : آخرین sms که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ سرزمین مکه هم در ناز شد از حرا درهای رحمت باز شد شام میلاد کلام الله شد مصطفی امشب رسول الله شد عیدت مبارک .. التماس دعا (از طرف آزاده)
پاسخ : آخرین sms که به دستت رسید چی بود...از کی بود ؟؟ منتظرم فردا شه یه خاکی توی سرمون بریزیم دیگه ...:ketab: """موضوع امتحان هست و از طرف بروبچ دانشکده"""