غضنفر تور انداخته بود رو آسفالت ماهی بگیره بهش گفتن : چقدر خری، اینجا ماهی نیست!!!! غضنفر میگه: من خر!! این حیف نونو چی میگی، یک ساعته وایستاده ازم ماهی بخره !!!
هشدار برداشت از حساب؛ بیتوجهی به سرشماره و متن پیامهای جعلی با عنوانهای "ابلاغیه و شکایت علیه شما" و کلیک بر روی لینکهای ارسالی موجب هک گوشی و برداشت غیرمجاز از حساب شما میگردد.
رفیقم برام نوشته... خیلی خوشحالم ک امروز حالت بهتره یکی یدونه دوست داشتنی و با روحیه من قشنگ و نازنینم عزیزدلم همه چی خوبه قربونت برم؟ انشاالله ک خوب باشی و همه چی روبراه باشه نفسم هوا خیلی سرده. میری بیرون خیلی خودتو بپوشون. خیلی مراقب باش ک خدایی نکرده سرما نخوری. تو جون منی.. جگرگوشه منی آخه عشق جانم ️️
قشنگ بود گفتم بذارم اینجا از دوستم... سلام خانم خوبی؟ روزت بخیر بابت متنی ک گذاشتی خواستم یه چیزی بگم،همش درسته ها ولی گاهی انسانها با صحبت کردن میتونن باری را از دوششون بردارن. خواستم بگم ک من آدم کاملی نیستم ولی میتونم بهت قول بدم ک شنونده ی خوبی هستم برای حرفات بدون قضاوت کردن. مواظب خودت و خوبیات باش هوا سرده مراقب خودت باش ببخش مزاحمت شدم. البته ک تو هم میتونی نه ببخشیم نه حلالم کنی.
دوستم... سلام ماه بانو ، خوبی؟؟ قربونت بشم ، نظرِ لطفته نسبت به من امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشی و شاد ببینمت میدونی چیه؟ منم چون حس کردم ساکت شدی پیامت دادم ، وقتی جواب ندادی توی ذوقم خورد. میدونی فکر کن کسی ک کلی انرژی مثبت میده به اطرافیانش،یهو ساکت بشه و تو نتونی کمکی بکنی ، حس بدی به ادم میده دوست ندارم رفیق خوشیات باشم ، دوست دارم وقتی هم ک روبراه نیستی باشم میگم شاید نتونم کمکت کنم،ولی دوتا گوش درازدارم واسه شنیدن خلاصه ک دختر خوب لطفا ، خواهشا زودی خوب شو مراقب خانم سایت ما باش لطفا
کجایی؟؟:/ همین چند دقیقه پیش از رفیقِ جان و اکثر مواقع استارتِ صحبت و پیامهامون با همین کلمهاس... همیشه بدون هیچ سلام و علیکی!