پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران درباره من:✖عاشق همه ✖ ✖مغرور و پیچیده✖ ✖ ’دخملکی ناناسُ ✖ ✖ خوش اندام ✖ ✖ گول نمیخورمـ ✖ ✖ اونی رو که دوسش دارم میخوام فقط مالـ من باشه چه دختر چه پسر ✖ ✖ خولاصه خیلی ماهم:دی ی ✖ ✖دختری ام باحال فشن - عاشقه رانندگی با سرعته زیادم عاشقه خرید کردنم ارایش کردن کار تخصصی منه ول کنش نیستم!! عاشقه دوستامم و سعی میکنم همیشه با هاشون باشم!! دیگه دیگه. .اها راستی اینم یادم رفت از ادمای نامرد متنفرم اونایی که خودشونو زود گم میکنن یعنی حالم ازشون بهم میخوره جاش باشه دوست دارم همشون با همین دستای خودم خفه کنم جونه تو...تا حالا تو این وضعیت قرار نگرفتین اونایی که با من موافقن دستا بالا..!! خب دیگه لوس بازی بسه زیاد خندیدیم..دییییگه؟؟؟ اوقات بیکاریم سعی میکنم اهنگ گوش بدم یا برم تو نت بعضی وقتا هم با بربچ باهم میریم بیرون اینم بگم که من همیشه بیرونم بچه هم که بودم همش به بابام میگفتم بریم د د فک کنم از همین جا سر چشمه میگیره همین دیگه کلا عاشقه دد ام !! خیلی شیطونم بچه که بودم از دیواره راست بالا میرفتم البته هنوزم اینطوریم البته از یه نوعه دیگش دیگه با دیوار میوار کاری ندارم!! دختره خیلی راحتیم حرفمو راحت میزنم اصلانم برام مهم نیس طرف ناراحت بشه یا نشه با این اخلاقم جونه مامانمو به لب اوردم!! خب دیگه فعلا همینا واستوووووووووون کافیه !! زیاددد نشد به نظرتووون؟؟!! ✖ وضعيت: ✖زن ✖ جينيست: ✖ 19ساله ✖ محل سوكنت: ✖ ايران زنجان ✖ سيگار : ✖نمي كشم ✖ علت عضويت: ✖اشنا شدن با دوست تان ✖ زندگي : ✖با والدين ✖ تحصيلات : ✖فوق ديپلم ✖ دين: ✖اسلام ✖ قد: ✖170 ✖ وزن: ✖51 ✖
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران آدمای نامرد معمولا خیلی زرنگ تر از اونن که خودشون رو گم کنن :afsorde: و در ضمن چون رک هستی پس رک بودنو دوس داری پس رک میگم : ویژگی آدمای نامرد که گفتی با کله پست سرکار خانوم در تناقضه :wink: بازم ببخشیدا
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران من داشتم مي گشتم اين تاپيكو ديدم اااااااااااااااا من 1 ساله اينجام ولي خودمو معرفي نكردم....حالا بگم همه هم اينجا منو ميشناسنا..ولي نمي دونم چرا تو اين تاپيك معروف شركت نكردم...:happy0044: در كل: ايمان 23 آهنگساز باحال با جنبه ............................... ايران هم نيستم فعلا
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم:هم؟ سن:همون دور و برا محل سکونت:بگم میگرخی! علایق:زیادن،در پیج نگنجد نحوه اشنایی با تاپ فروم:یادم نی تحصیلات:نم خوام بگم! کلا خوشحالم اینجا عضوم
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم : پسمله سبز دیوونه محل سکونت : تو یه یدونه کلبه ی سبزه کوشولو علاقه : فرانک دوست دخترم رشته ی تحصیلی : شبکه های کامپیوتری سن: 12 * 2 + 4 - 10 + 1 = ؟ از طریقه دوست دخترم آشنا شدم:rolleyessmileyanim:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام اسم:شکیلا سن:15 محل سکونت:تهران" دانش آموز خوش حالم که اینجام و در کنار تین جمع
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسمم که همه صدا میکنن ستی وعده معدودی ستیا خونمون یه جایی تو مشهده ولی خب دوست دارم برم علی آباد زندگی کنم سن هم که هر وقت میترا گفت منم میگم الان هم که سال اخرم پیش دانشگاهی امسال کنکور دارم خواهشا دعا کنید ریاضی سخته! علاقه به ملاقه-کلاغه -الاغه که یک پاشم چلاغه یه روز داشتم همینجوری یک چیزی سرچ میکردم توگوگل که این صفحه جلوروم بازشد......و این داستان ادامه دارد:blinksmiley:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام بچه ها به جان خودم که نباشه به جان شما این تایپیکو تازه دیدم اونم تو قسمت کاربری جیگر جون:happy0199: بگذریم: اسم:اتنا سن:14 سال و9 ماه و 25 روز:tongue0013: محل سکونت:شاهرود علایق:کامپیوتر-تکواندو - کتاب- درس:confused0075: نحوه اشنایی با تاپ فروم:یه تحقیق درسی تحصیلات:سیـــــــکل
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اسم: میتونید دالیا صدا کنید سن: 21 سالمه محل سکونت: نا کجا آباد.... یه جای دور....اصلا بی خیال مهم نیست علایق:طراحی طراحی طراحی نحوه اشنایی با تاپ فروم:از طریق داداش گلم آرتیا:ghalb: تحصیلات:دانشجوی کارشناسی طراحی محوطه های باز دختر شیطونی بودم در حال حاضر از او شیطنت ها دیگه خبری نیست. خیلی ساکت و آروم شدم...:smilingsmiley:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران نام : خورشید. ر تحصیلات : اخرین مدرکم دیپلم تجربیه ... درحال حاضر دانشجوی کارشناسی اگه خدا قبول کنه!!! سن :بنویسم 19 ده سال دیه 19 نیست که؟؟؟ هست؟؟؟ پس متولد 28 اردیبهشت 71 ام! چگونگی اشنایی: خدا اموات گوگل و بیامرزه...! محل سکونت : یه درصد فکر کن مریخ! علایقم : نوشتن ... خوشحالم که اینجام... نیومده یه جماعتی و اوردیم... امیدوارم خوش بگذره در کنار شما دوستان:shad2:ost::happy0025::thumbsupsmileyanim::happy0025:ost::shad2: