پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران منم پســـر خوب هستم (( حــامــــد)) چند سالی سن دارم :tongue0013: ساکن شهرمون :happy0199: پرانرژی و شیطون :khodeshe: از هر فرصتی برای سر به سر گذاشتن اطرافیام استفاده می کنم :khande:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران نام:ترلان سن:20 تاریخ عضویت:90/12/16 شهر:قم تحصیلات:کاردانی حسابداری علایق :کامپیوتر
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران هامون صنعتی زاده 24 ساله دانشجوی کارشناسی ارشد عمران راه سازی دانشگاه تربیت مدرس از آشنایی با شما هم خوشوقتم :ghalb:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام مسعودم متولد 1373 --> دقیقا نمیدونم سنم چقدره بعضیا میگن تو 18 هستی ، بعضیا میگن 17 رو تموم کردی ، خودمم میگم ... خلاصش قضیه سن ما عین بعضی از آدمای این دنیا هفت رنگه هر روز یه رنگ خاص میشه خسته ام نه از زندگی --> از ادما ساده بودم ، زود باور بودم ، مهربون هستم سرتون رو درد نیارم دیگه فداتون
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران اهم اهم... با عرض سلام نام:مریم.ر.ر سن:14 محل زندگانی:بابل علایق:کتاب,وبگردی,فیلم دیدن و غیره و غیره و غیره نحوه ی اشنایی با تاپ فروم:دنبال یه فیلم میگشتم جوگیر شدم عضویدم.:smilingsmiley: تحصیلات:کلاس سوم راهنماییم.