پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلاااام امیرم 15 سالمه بندر عباس اول دبیرستان نحوه ی آشنایی : داشتم تو گوگل سرچ می کردم متن ترانه آرمین بعد 2 تا تایپیک از این جا دیدم یکی مدیریت گذاشته بودند یکی دیگه هم از کاربرا بعد عضویدم ( یکیش اضافه هست پاک کنید :دی 9
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران با سلام خدمت دوستان عزیز و گرانقدر. مهرداد هستم 18 سالمه از زنجان دانشجوی رشته ی حسابداری مقطع کاردانی . خوشحالم که اینجام. بنده هم از طریق گوگل با این فروم آشنا شدم.
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام دوستان من اسمم پرسام هستش.سن بماند.بچه تهرانم.رشته کامپیوتر.میخواستم موزیک دانلود کنم که سر از اینجا دراوردم و بابت این موضوع خیلی هم خوشحالم.عاشق گیتار زدن تو شبای تنهایی هستم.امیدوارم دوست خوبی براتون باشم راستی Emo و Metalبازم هستم. اها 2 3بار هم با مرگ جنگ داشتم دیگه همین
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام من ، من هستم از خونمون خورده ای سالمه :happy0199: سلام من آرشامم از تهرانپاریس سن 17 رشته کامپیوتر علایق زدبازی
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام به تمام کاربران و مدیران عزیز من امیر هستم از مشهد تخصص اینترنت. برق. هرچی که دلت بخواد بازی انلاین سپاس انشالا همدیگرو بیشتر ببینیم
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام خدمت تمام برو بچه های فروم اسمم رو خودم یعنی همون نام کاربردی فقط اگه خواستین اقاش رو نگین! سنم :میانگین 15+25 رو بگیر جوابش رو -5 کن در 2 ضرب کن حالا -10 کن تقریبا همون حدحددودایه! شغل که ندارم(بین خودمون بمونه رفوزه شدم:ashamed0005:)ولی حرفه ام خرابکاری هست! ودر اخر می خوام یک چیزی بگم ویک عذر خواهی کنم از پرستوی عزیز که دیروز ناراحتش کردم باور کن هیچ قصدی ن د ا ش ت م
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام اسم منم که تابلوئه! اسم:ابراهیم سن:16 علایق:روبیک،فوتبال،انجمن گردی،درس(:happy0199:) شغل:شغل که ندارم اما دوم دبیرستانم کوچیک همه ی بچه های تاپ فروم هم هستم!
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام... منم حنانه.. 17 سالمه... رشتمم رياضي.. علايقم:سازم(پيانو)...موسيقي...گرافيك..تئاتر.... شغل:در حال حاضر بيكار... از طريق گوگل.... از آشنايي با همه ام خوشبختم...:rolleyessmileyanim::ghalb:
پاسخ : خوش آمد گویی و آشنایی کاربران سلام سلام من رز هستم 18 سالمه دانشجو و از اشنايي با شما خوشاااااااااااالم :gol::mach:okhi::sarma::shad2: